Astrologisk Vejrudsigt

} Aprils • transitter {

• I år har april, den fjerde måned, en universel 12/3 energi numerologisk, da årets 8’er energi (2024 = 8) giver 12 (8 + 4 = 12). Det betyder, at der denne måned er et stort vækstpotentiale, da 3 er Jupiters kreative, ekspansive udtryk, der fordobler & skaber alt omkring sig i vokseværkets billede. Når det så er sagt, så dannes den af det meget umage par 8 & 4, man almindeligvis ikke anbefaler kombinationer af, numerologisk. Det skyldes, at de to tal korresponderer med den præserverende, sammentrækkende, ængstelige & materialiserende Saturn energi (8tallet) & den rebelske, eroderende, omvæltende, revolutionerende Uranus energi (4tallet) — der egentlig ikke er enige om noget som helst. Til gengæld er de næsten lige stærke & deres tal er lige fysiske i deres evne til at krystallisere sig. At de tilsammen åbner et kæmpe vækstpotentiale i år er sjovt & spændende — især at det netop sker midt under årets første formørkelsessæson, der jo også handler om at rekalibrere (på en måde lidt som Uranus) & tage ansvar for os selv, vores behov & videre vej (ligesom Saturn).

• 12/3 er dog også en energi, der kræver af os, at vi venter på at timingen er korrekt. Vi kan ikke bare presse vores vilje igennem. Kan vi ikke overgive os til at vente, kan vi blive offer for uhensigtsmæssig eller præmatur vækst, der kan have et negativt udtryk. Alt dette passer jo slående med, at vi pt befinder os midt i formørkelsessæsonen, der er en opgraderingsportal, der handler om, at vi skal *vente* med at handle, beslutte os & agere, til vi er kalibreret med vores egen grundenergi, samt universets nye bevægelser.

• Samtidig er der en anden retrospektionsenergi på spil, nemlig Merkur Retrograd, der viser os, at hastværk er lastværk — men at vi også er nødt til at være ærlige med os selv, anerkende hvor vi (og andre står) & agere autentisk & uden omsvøb derfra. Tør vi det, er der et helt utroligt vækstpotentiale, da netop Jupiter & Uranus mødes i 21 grader (bemærk, den omvendte & fuldendte form for 12/3) i Tyrens tegn, og åbner for en dybere forbindelse til os selv, Moder Jord, naturens frodighed & alt hvad der vokser & gror. Vi får vist, at livet handler om nybrud, udvikling, leg & kreativitet & at vi alle bebor & er på ligefod en del af en fælles verden, vi kollektivt samskaber allesammen — altid, hele tiden! Så hav tillid til, at det er den rigtige vej du går på!

• Spændingen kan være ekstrem høj, disse uger, hvor vi kollektivt bliver kaldet ind på/tilbage/hjem til vores egen indre sjælesti. Vores livsformål, men set igennem Vædderen & Vægtens linse, som her handler om at være *hele* vores autentiske selv uden at gå på pleasende, undergravende kompromisser for at bevare den gode stemning eller lign. Så hvordan materialiserer det sig for os, hvordan sår vi kimen; planter det vi længes efter / brænder for i verden igennem denne portal vi kalder vores kroppe; igennem vores menneskeoplevelse? Kan vi elske mere? Kan vi anerkende alt, vi har været igennem & hvem vi er blevet helt inde fra hjertet?

• Under denne Merkur Retrograd, genskriver, omprogrammerer & genforbinder vi vores historier omkring, hvem vi er & hvad vi fortjener. Hvad vi kom her til at kropsliggøre i det fysiske. Og gøre det på vores egen måde, stråle i vores lys, som dem vi er, mens vi ændrer verden. Vi ser & forstår ikke aftrykket af det vi skaber, og det er heller ikke mening. Det væsentlige er, at vi vælger os selv, og det der føles sandt, værdifuld & ekspansivt for os.

• Når det så er sagt, så kan vi også opleve en anden *befirende* energi, som måske for mange vil virke som en håndbremse i fht Tyrens sansende univers, som vi senere på måneden for alvor besøger, da Solen går ind i tegnet. Energien vil nemlig stadig arbejde i os fra Plutos tegnskifte ind i Vandbæreren fra januar & med al den Tyre energi, vi vil mærke senere i april kan det godt føles ganske ukomfortabelt, fordi Vandbæreren & Tyren begge er faste tegn, der danner kvadrat til hinanden. Det betyder at de planeter, der entrerer Tyren, på stribe alle bliver mødt af et kvadrat fra Pluto, som kan give indre spændinger; et pres fra Fremtiden & klimaet på vores personlige ressourcer, behov & tryghed. I takt med den hæsblæsende teknologiske udvikling, som Pluto i Vandbæreren vil medføre, må vi langsomt overgive os til den nye verden, og acceptere, at the old ways — som Tyren på mange områder repræsenterer — ikke er gangbare længere, og det kan være både smerte- & sorgfuldt at erkende & acceptere. Heldigvis er Tyren hersket af Venus, accepten, komforten & selvværdets planet, så vi skal nok komme hele igennem denne transition selvom den kan nive.

• Denne april velsigner os med både en våd Vædder- & en stærk Tyresæson. Det skyldes at Solen & Merkur i denne måned går hånd i hånd igennem tegnene. Først vil vi mærke den initiativrige, opfarende & handlingsorienterede energi med både Solen, Merkur, nordknuden & Chiron (Asteroide, der viser os vores kollektive sår) i Vædderen — & dernæst den rytmiske, stabile & nænsomme energi fra Tyren, mens både Venus & til slut Mars befinder sig i Vædderen.

• Ingen situationer er permanente, det minder astrologien os om gang på gang! Det bedste vi kan gøre pt, er at træne vores evner, tilgange, humør, følelser & acceptere, tilgive & nyde alt det vi kan. Og så være så taknemmelig som det lader sig gøre for de friheder, vi måske før ubevidst tog for givet. Der er mange måder at møde transformation på, men at mærke sit eget inderste anker & glædes over, at vi altid har os selv med på rejsen, er noget der giver mig ro. Og så er der jo også Tyresæsonens milde, godmodige & arbejdsomme sæson, der godt nok vil give os lidt overraskelser med Uranus midt i edens have, men den tid, den sorg! Foråret er kommet & det er dejligt!

• Nedenfor kan I orientere jer lidt om hvornår & hvilke opslag, jeg kommer til at skrive om, & bedst af alt, om der sker noget spændende på jeres fødselsdag, hvis I har Vædder- eller TyreSol! Jeg pinner hver måned dette opslag i toppen af blokken & linker så til alle de artikler jeg skriver nedenfor i oversigten her.

Se sidste måneds transitter her.

..
Alle aprils transitter
(med undtagelse af Månens):

.
1.
2. Merkur stationerer retrograd 27°♈ kl. 00.14
3. kvartal Måne 12°♑ kl. 05.14
3. Venus konjunktion Neptun 28°♓ kl. 15.10
4.
5. Solen konjunktion Nordlig Måneknude 15°50’♈ kl. 05.28
Venus skifter tegn 0°♈ kl. 05.50
6. Venus 1°♈ sekstil Pluto 1°♒ kl. 19.45
— Solen 17°♈ kvadrat Ceres 17°♑ kl. 20.22
7.
8. Solformørkelse // Super Nymåne 19°♈ kl. 20.20
— Solen konjunktion Chiron 19°♈ kl. 20.28
— Merkur Rx konjunktion Eris 24°♈ kl. 22.16
9
10. Mars konjunktion Saturn 14°♓ kl. 22.35
11.
12. Solen konjunktion Merkur Rx 22°♈ kl. 01.02
13.
14. Solen konjunktion Eris 24°♈ kl. 08.32
15. Merkur Rx konjunktion Chiron 19°♈ kl. 17.22
— 1. kvartals Måne 26°♋ kl. 21.13
16. Merkur Rx 19°♈ kvadrat Ceres 19°♑ kl. 15.16
— Mars 19°♓ sekstil Ceres 19°♑ kl. 18.42
17. Venus konjunktion Nordlig Måneknude 15°♈ kl. 13.08
18.
19. Merkur Rx konjunktion Venus 17°♈ kl. 10.59
Solen skifter tegn 0°♉ kl. 15.47
— Mars 21°♓ sekstil Jupiter 21°♉ kl. 17.28
20. Mars 21°♓ sekstil Uranus 21°♉ kl. 01.55
21. Jupiter konjunktion Uranus 21°♉ kl. 04.27
— Venus 20°♈ kvadrat Ceres 20°♑ kl. 08.24
— Venus konjunktion Chiron 20°♈ kl. 13.48
— Solen 2°♉ kvadrat Pluto 2°♒ kl. 19.01
22.
23.
24. Fuldmåne 4°♏ kl. 01.48 // formørkelsessæsonen slutter
25. Venus konjunktion Eris 24°♈ kl. 10.43
Merkur stationerer ret 15°♈ kl. 14.52
26.
27.
28.
29. Mars konjunktion Neptun 28°♓ kl. 06.30
— Venus skifter tegn 0°♉ kl. 13.31
30. Mars skifter tegn 0°♈ kl. 17.32

..
..
Billede 1) er af
Billede 2) er af Hieronymus Bosch’s skole & hedder “Garden of Eden”, ca 1520.

} Ritual • guidelines • til • Formørkelsessæsoner {

[ Måneformørkelse/ Fuldmåne i Vægten, 25. marts // Solformørkelse/ Nymåne i Vædderen, 8. april ] • Til alle, der er i tvivl mht om man skal udføre ritualer/forsøge at manifestere under formørkelserne: • Husk at intet er skåret i sten & man altid kan gøre det på sin egen måde; gå efter din intuition… men når det er sagt, så er der oftest en grund til de guidelines man hører om at man ikke skal forsøge at forvandle sin virkelighed igennem ritualer under Sol- eller Måneformørkelser — & det skyldes, at det er nogle meget kraftfulde & forvandlende energier vi ser under formørkelsessæsonen. • Derfor anbefaler jeg heller ikke, at man forsøger at manifestere nye ting eller initiere nye begyndelser under en Sol- eller Måneformørkelse. Selvom Solformørkelsen er en Nymåne (= mulighed for at så nye kim), så er det snarere en slags sjæls•transformation, et perspektivskift eller en korrektion af vores kurs –- end en egentlig ny begyndelse. • Dvs vi har brug for tid, rum & fred til at tage forandringerne ind. Og derfor er det ikke ideelt at prøve at initiere noget med sin vilje. At leve cyklisk indebærer en dyb forståelse af, at vi nogle gange må slippe & følge med, mens vi andre gange må initiere & forsøge at skabe. Ligesom vi vekselvirker mellem at være vågne & sove. • At ville manifestere under en Solformørkelse svarer lidt til at skulle flytte alle tingene fra sit gamle hjem + samtidig at have bestilt helt nye møbler […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Formørkelsessæson • Forår ’24 {

[ Forår 2024: Måneformørkelse 5° i Vægten, 25. marts kl. 08.00 // Solformørkelse 19° i Vædderen, 8. april kl. 20.20 ] • Årets formørkelsessæson er i fuld igang! Teknisk set har den været aktiv siden den sidste Nymåne i Fisken, d. 10. marts. På mandag om morgenen ser vi den første kulmination på sæsonen i en Måneformørkelse i Vægten. Energien kan derfor føles meget højstemt, intens, forceret, sågar hektisk, overvældende eller spændende! Og det vil den være hele denne weekend & så de følgende 14 dage frem til Solformørkelsen i Vædderen, 8. april. For nogle vil denne uge allerede have været intens (bl.a. forstærket af Venus konjunktion med Saturn), mens mere følsomme mennesker allerede vil have kunnet mærke optakten siden seneste Nymåne. • Når formørkelsessæsonerne raser kan vi let opleve det som om, at der sker rigtig mange ting på én gang — både i familien, på jobbet, i ens relationer — eller det hele samtidig — eller det kan føles som om, der sker noget meget spændende liiiige om lidt. Fra på mandag befinder vi os i den højintense portal, der strækker sig mellem Måneformørkelse til Solformørkelse — og i denne tid kan vi ikke vide, hvad vi skal forvente, andet end at vores videre vej fremad bliver rekalibreret, så vi kommer dybere i kontakt med *hvem* vi/vores sjæle egentlig er & hvad vores skæbnevej i dette liv byder på. Disse 2 uger (eller nogle gange 4 uger, hvis der er 3 formørkelser i træk), hvor Solen & Månen […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Tyrens • Sæson • pt. I {

[ Solen i Tyren: 19. april kl. 15.47 — 21. maj kl. 09.08 ] • Her til eftermiddag efter en virkelig intens Væddersæson, der i år også var en formørkelsessæson (som endelig afsluttes med Fuldmånen i Skorpionen her d. 24) spankulerer Solen ENDELIG ind i Tyrens tegn & skyder dermed Tyrens sanselige forårssæson i gang! Forhåbentlig betyder det, at vi lidt mere ro på vores nervesystem, selvom Tyrens sæson i år begynder med en ret sjældent planetmøde, nemlig Jupiters konjunktion med Uranus, som vi kun oplever hvert andet årti. Selvom Tyrens energi er væsentlig mere rolig, stabil & rytmisk end Vædderens dynamiske opstartsenergi, så vil 2024’s Tyresæson byde på en helt ny begyndelse. Når Jupiter møder Uranus, ser vi store, voksende (Jupiter) pludselig skift, nybrud & forandringer (Uranus), så hvad end vi er parate til det eller ej, vil der udfolde sig nye begyndelser af forskellig art. Og med Mars’ tegnskifte ind i Vædderen 30. april, hvor han overtager stafetten fra Venus, der går ind i Tyren, får vi også et stort momentum på at handle, NU! Så selvom den underliggende energi i denne sæson vil være mere rolig, rummelig & stabil — én, der kan udfolde indre, dybe, kærlige rum & lade dem vokse & gro — så vil den også være potent & travl (med VædderMars), men formentlig lidt mindre stressende end den sæson vi lige har haft (som jo ikke bare var præget af Vædderens energi, men også Måneknudernes karmiske rekalibrering). Og med Mars, Merkur, Den Nordlige […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Solformørkelses • Optakt {

[ Total Solformørkelse kl. 20.17 Great North American Eclipse // Super Nymåne i Vædderen i 19°24′: Solen, Månen & Chiron i konjunktion, 8. april kl. 20.20 ] • Første runde af dette års Forårsformørkelser er over os, og vi befinder os i de sidste timer inden sæsonens andet & sidste toppunkt. Denne gang ser vi Himmellysene (Solen & Månen) mødes ved Nordknuden (Månebanens nordlige skæringspunkt) i en Nymåne, hvis konjunktion er så eksakt, at Månen vil skygge for Solen & dermed skabe en Solformørkelse. • At denne Solformørkelse finder sted under en SuperNymåne bevirker, at den vil fremstå som en total Solformørkelse (der hvor den er synlig), hvor hele skiven er dækket (se billedet nedenfor, med den helt sorte Solskive). Det betyder også, at selvom vi ikke kan se Solformørkelsen fra danske breddegrader, så kan vi i den grad mærke den, da tidevandet er kraftigere, og os mere månesyge mennesker, derfor tilsvarende mærker den højnede energi. Hendes allernærmest punkt i denne cyklus fandt sted i går kl. 19.50, hvor Månen kun befandt sig 358.850 km fra os — til sammenligning er hun gennemsnitligt 382.900 km fra os, så i nat er hun altså omtrent 24.000 km tættere på os. • Solformørkelsen her til aften i 4 stilbilleder set fra totalitetszonen, der er det røde bælte som strækker sig over kortet ovenfor, ser nogenlunde sådan her ud: • Desværre er denne Solformørkelse kun en hel Solformørkelse Atlanterhavet, USA, et stykke af Mexico og Stillehavet, hvorfor vi må nøjes med at *mærke* […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Solen ● Nordknuden {

[ Solen & Nordknuden i konjunktion i 15° Vædderen, 5. april kl. 05.28 ] • Vi befinder os mellem de to formørkelser (de energetiske toppunkter) i formørkelsessæsonen & her til morgen bevidner vi en meget vigtig transit, der er en lige så sikker bestanddel af enhver eclipseseason som selve Sol- & Måneformørkelsen, nemlig Solens møde med en af Måneknuderne, i dette tilfælde Nordknuden. Det karmiske knudepunkt, der hvor Månens bane skærer Jordens bane. (NB: til efterårs-formørkelsessæsonen vil Solen også møde et af Månens knudepunkter, men denne gang vil det være Sydknuden i Vægten). Hver evig eneste år har Solen et møde med Nordknuden & Sydknuden med 6 måneder imellem sig, ca midt i mellem de to formørkelser. • Denne transit åbner kollektivt op for en højnet bevidsthed om vores fælles fremtid. Solen — vores væsenskerne, repræsenteret — aktiverer vores kollektive vej videre & det sætter et fokus på vores måde at se & forstå verden på (som forstærkes af Merkurs nylige retrogradbevægelse), vores menneskelige mod til at gå nye (eller blot vores egne) veje, personligt lederskab, autenticitet, umiddelbarhed samt vores evne til at tage handling på det som føles ægte, sandt & reelt (Vædderen) + hvordan vi ser os selv & vores ansvar i denne (kollektive) kontekst (Solen). • Når Solen står på disse skæbneportes akse, befinder vi os på et illuminationspunkt. Porten til vores skæbnevej/højere bevidsthed er med ndre ord åben på vid gab! Lyset er tændt. Det er et tidspunkt, hvor vi får muligheden for at *se* — […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Venus • i • Vædderen • pt. II {

[ Har man selv — eller kender/dater man én, der har — Venus i Vædderen ] • Har man Venus i Vædderen i sit horoskop optræder hun oftest spontan, direkte & legesyg. Glødende forelskelse er ikke ualmindeligt & spænding, fare & ballade tiltaler personer med denne placering. Erobringen kan fylde en del i Venus i Vædderens bevidsthed, selvom hun godt kan mærke en konflikt omkring hvilken rolle i jagten, hun skal spille (gælder alle køn). Hvilket oftest resulterer i en kombination. Dette kan imidlertid godt skræmme bejlere, der måske troede at de skulle være den erobrende part. • Venus i Vædderen vil tages med storm & bliver hun ikke det, jamen så tager hun selv med storm — også selvom folk skulle løbe skrigende bort af den grund. Men det tager hun ikke så tungt; for kan de ikke tåle mosten nu, så holdt det alligevel ikke i længden & så hellere slippe af med dem før end senere! Hun * k r æ v e r * modige, nærværende & passionerede elskere & * e l s k e r * jagten — både som jæger & bytte! Men man skal ikke spille med lukkede kort, ghoste eller trække det alt for meget i langdrag, så mister hun lynhurtigt interessen. For hvis der er noget VædderVenus IKKE gider, så er det at blive kedet af en ubeslutsom, selvoptaget flirt. • Kærlighed skal være frisk, sprudlende & ny (den kan godt være langtidsholdbar, men så skal man sørge for at […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Venus • i • Vædderen • pt I {

[ I transit: 5. april kl. 05.50 — 29. april kl. 13.31 ] • Her i morges tidlig bevægede Venus sig fra Fiskens oceaniske helhed til Vædderens individualistisk enhed. Her smider hun den tryllebindende & forførende havfruehale, frigiver den overjordiske sirenesang & opgiver de pladderromantiske drømme, for at gro et par solide horn & kæmpe for alt, hvad hun finder ægte, sandt & retfærdigt! • I Vædderen bliver hun en amazone eller en krigerprinsesse, der med sin impulsive, varmblodige & målrettede facon er parat til at hamre alle forhindringer, modstandere & udfordringer af vejen — også potentielle elskere, hvis de ikke er vakse ved havelågen! Vædderen får energi af friktion; at overvinde modstanden. Så når Venus står her, viser hun os nye veje & værdier på de områder, hvor vi ønsker eller behøver en holdningsændring — Venus viser os vejen til nye eller mere upolerede, autentiske holdninger & værdier. • Venus er som bekendt Kærlighedens, sanselighedens, nydelsens, bekvemmelighedens, skønhedens & overflodens planet. Hun lader os påskønne livet, opleve følelserne & nyde skønheden & herlighederne omkring os; hun lader os overgive os til overflod, luksus & harmoni. Hun er med andre ord repræsentant for vores evne til at modtage & overgive os her i livet. • I Vædderen, der herskes af hendes modpart, Mars, det givende princip, føler hun sig imidlertid ikke så godt tilpas, for hvordan skal hun kunne læne sig tilbage & nyde, samtidig med at hun skal sætte sig mål & handle? Dette lidt konfliktende spændingsforhold har vi […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Venus ● Neptun • pt. II {

[ Venus & Neptun i konjunktion i 28° i Fisken, 3. april kl. 15.10 ] • Dagens hovedpersoner Venus & Neptun, mødes i den blide, drømmende, virkelighedsfjerne Fisk; Neptuns herskertegn, hvor han står stærkt i sit eget oceaniske drømmerige. På smukkeste vis er Fiskene også det tegn, hvor Venus er forhøjet. Denne forbindelse finder sted én gang om året, & er på den måde i sig selv ikke speciel. Det særlige ved i dag er dog, at Månens konjunktion med Pluto i begyndelsen af Vandbæreren (tegnet 1. grad) bliver en del af deres møde. VandbærerMånen udfordrer status quo & sammen med Pluto insisterer hun på med sin nøgterne, abstrakte bevidsthed at yde verdensperspektiver, som står i stor kontrast til den mere udflydende, opløsende & til tider rygradsløse energi, vi kan opleve i Fisken (især med Venus & Neptun sammen). I kraft af det bevægeligt & konstant arbejdende sekstilaspekt, viser hun os, at ved at forholde os til vores følelser, vores indre liv & vores visioner med Vandbærerens store viden, højere indsigter, videbegærlighed & abstrakte tænkning kan vi i dag række ud over det bare menneskelige & *virkelig* komme i kontakt med dybere sjælsaspekter & -tematikker. Dertil kan der opleves en følelse af gerne at ville begynde på ny eller på *en frisk*,da begge konjunktioner finder sted i en Sol-grad. Pluto står i selveste Solens tal, 1, mens Venus & Neptun mødes i 28 grader, hvis sum giver 10. Begge tal tapper derved ind i 1’er energiens vision, manifestation, nye begyndelser, […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Venus ● Neptun • pt. I {

[ Venus & Neptun i konjunktion i 28° i Fisken, 3. april kl. 15.10 ] • I dag ser vi Venus & Neptuns årlige nulstilling af deres fantasifulde, værdimæssige & romantiske dans. Vi afvikler det seneste års tema & begynder et nyt. Når disse to planeter mødes, åbner der sig en usynlig dør ind til vores dybere sjæletematikker, vi kan opleve et download, at vores ubevidste hvisker dybe drømme & længsler til os, ligesom at vi kan føle os mere forbundet, lykkelige, oplyst eller opløst — eller det hele på en gang. • Når Venus & Neptun mødes er der for alvor lagt op til ønskedrømme, især når de forenes i Fiskens forvirrende, grænseløse, rosenfarvede fantasiunivers. Dette kan tilføje manglende jordforbindelse, drømmeslør eller andre romantiske, men realitetsforstyrrende elementer. Drømmetågen kan være svær at se igennem disse dage; som et tykt glimmerslør imellem os & realiteterne. Vi kan også opleve at være mere sårbare, følsomme, drømmende &/eller ængstelige end vi plejer, ligesom at den logiske/praktiske sans, kan være sat lidt ud af spil. • Det skyldes Fiskens dybe forbindelse til hele det kollektives ubevidste, hvorfor frygt & sorg over lidelse ude i verden også kan fylde en hel del — eller vi kan komme i forbindelse med sorgprocesser vi har skud i baggrunden eller ikke kunnet tage ind før nu. Tilsvarende kan vi være som fortryllede, opløftede, ekstatiske, lykkelige; med Fisken coeksisterer lykke & lidelse som bølgens bakke & dal. Vi må hjertens gerne lade os henføre til drømmeri, kreativitet, dybere […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Venus ● Uranus {

[ Venus i 20° i Fisken i sekstil til Uranus i 20° i Tyren, 28. marts kl. 14.58 ] • Venus er nu halvvejs i sin rejse igennem Fiskenes fortryllende & magiske vande. Og selvom vi befinder os i Vædderens sæson, hvor Solen & Merkur står, så ser vi stadig rigtig meget Fiskeenergi med hele 4 planeter i tegnet; Neptun, Venus, Saturn & senest Mars har entreret Dyrekredsens sidste tegn, der både handler om opløsning & udflydelse, men også livets iboende strømmende kræfter, som her under foråret pibler frem og tør den frosne jord op, så foråret & livet så langsomt igen kan begynde at spire her efter lysets tilbagekomst. • I dette lys bliver Venus’ transit igennem Fiskene (som ellers almindeligvis giver os et drømmende, florlet eller lidt uvirkeligt præg) — en smuk & magisk mulighed for (i kraft af sit sekstilmøde med fremtidens rebelske hersker i Tyrens jordbundne & materialiserende tegn) at skabe nye impulser & *katapulsere* os ind i fremtiden i denne ellers lidt emotionelle & specielle Væddersæson (der også både bærer præg af formørkelsesæsonen, som vi befinder os midt i og en Merkur retrograd i tegnet, der begynder om fire dage, og hvis pre-skygge vi allerede befinder os i). • Når Venus er i Fiskene, oplever de fleste lidt mere hverdagsdrømmeri, som kan få os til at sove i timen, glemme ellers vigtige detaljer og egentlig bare zoome lidt ud på livet & væk fra hverdagen — men der er også et andet element, der gør […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in

} Måneformørkelses • Optakt {

[ Fuldmåne: Solen i 5° i Vædderen i opposition til Månen i 5° i Vægten, 25. marts kl. 07.59 ~ Delvis Måneformørkelse — (synlig i Danmark) kl. 05.53 — 06.09 ] • I morgen, mandag, ser vi første kulmination (toppunkt) af Jorden, Solen & Månens alignment (også kaldet formørkelsessæsonen), som vi de seneste uger langsomt har drejet os ind i. Det har vi bl.a. kunnet mærke på energien, der er blevet mere og mere højfrekvent, ligesom mange af jer nok har oplevet nogle personlige tematikker spidse til på det seneste (nærmere bestemt siden SuperNymånen i Fisken d. 10. marts). • Når Jorden, Solen & Månen står på lige linje ude i rummet — som hænder to gange årligt, når vi befinder os i sæsonerne for de to tegn Måneknuderne befinder sig i (i år Vædderen & Vægten) — så bliver vi bedt om at rekalibrere med os selv, vores autentiske inderste, uspolerede selv, så vi atter bliver mindet om, hvem vi er & hvad vi er kommet i dette liv for at gøre. • Vi nærmer os denne nat årets Fuldmåne i Vægtens tegn for 1-1 relationer, samarbejde, samhørighed & vores evne til at se os selv igennem andre. Men i år er Påskefuldmånen også både en MikroMåne (hvilket vil sige at den er en af de Måner, som i 2024 står allerlængst væk fra Jorden) & en Måneformørkelse — dvs en Månefase, hvor Månen passerer ind bag Jordens skygge.• Ydermere er den 2024’s første formørkelse — men ikke nok […]

For at få adgang til resten af denne artikel skal du være medlem. Det kan du blive ved at kæbe adgang via Stjernefrø Medlemskab | -- uden binding or Astrologisk Vejrudsigt hele 2024 | -- engangsbeløb. Hvis du allerede har et aktivt medlemskab kan du logge ind her. log in
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0