· Det Kosmiske Selskab er et projekt, der ønsker at afdække, assistere & afmystificere vores indre udviklingsvej & bevidsthedsmæssige opvågning igennem astrologi, intuitive fornemmelser, tarot, selvkærlige praksisser & en vågen, opvakt evne til at tage stilling til os selv & livet omkring os. Jeg tror at livet er en udviklingsvej, der handler om at sammenflette vores forhold til materie & ånd, legeme & sind, intuition & rationale for på den måde at blive mere hele, mere os & mere frie væsner.

· Med Det Kosmiske Selskab ønsker jeg at assistere dig i at komme dig selv & dit mangefacetterede væsen nærmere — jeg ved, hvordan selvudvikling, øget bevidsthed, accept, tilgivelse & selvkærlighed kan udfolde & forme vores liv på fantastiske & overraskende måder, da jeg selv har gået en meget snørklet vej her i livet — og disse indsigter ønsker jeg af hele mit hjerte at dele med alle, der kunne have interesse, glæde eller gavn af dem.

· Mit mål er med andre ord at give dig nøglerne (tilbage) til alle de låste døre, der findes i dit indre, så du selv — styrket, tillidsfuld, optimistisk & modig — kan gå igennem dem, når det føles rigtigt for dig. Jeg ønsker at så det tankefrø i os kollektivt, at vi alle kan forbinde os til den indre guidance, vi har brug for. Min drøm er, at vi alle selv kan læse vind & vejr, mens vi går igennem livet.

· Hvad end dine temaer handler om retning i livet, karriere, kærlighed, parforhold, selvværd, arbejde eller familie, så kan jeg assistere dig med at undersøge, udfolde & forstå dig selv bedre. Vi er nemlig alle fulde af mønstre & med den rette baggrundsviden & nogle teknikker, kan du blive i stand til at forvandle dine nedarvede mønstre & iboende potentialer i den retning, du ønsker.

· Min vision er, at udbrede forståelsen for, hvordan astrologi & tarot kan anvendes som håndgribelige værktøjer til at støtte & afklare i en helt almindelig hverdag. Hvad end vi identificerer os med heksekunst & spiritualitet eller ej, så er det nogle redskaber man kan bruge til at komme sig selv, andre & en mere mangefacetteret virkelighedforståelse nærmere — & det bedste er, at du hverken behøver røgelse, krystaller eller at tro på det, for at det virker!

· Astrologien er et fantastisk værktøj til at forstå os selv & livet, som jeg ønsker at dele & udbrede viden om. På siden her finder du inspiration måneritualer, manifestation & selvudvikling, samt viden om astrologi, tarot, dybdepsykologi, mm.

· SERVICES ·

· Jeg arbejder løbende på at skabe nye tiltag & produkter, men pt tilbyder Det Kosmiske Selskab tre services:

~ En række forskellige slags Personlige Sessioner (1:1) for specifik information om dit liv.

~ Astrologisk Vejrudsigt for indsigter om de kollektive energier.

~ & så har jeg medvirket i Podcast-serien Astrologisk Salon med Annasophia Petri fra Det Spirituelle Hjørne for nysgerrige med mere generel information om Astrologien. Podcasten findes på Podimo.

· HISTORIEN BAG ·

· Idéen til Det Kosmiske Selskab opstod en råkold januardag & blev hurtigt udformet over en kande te i min venindes atelier, hvor vi havde kontortid nogle gange om ugen. Tanken om at lave en sammenslutning, der kunne inspirere folk til at tage ejerskabet over eget liv tilbage & styrke deres tiltro til egne evner ved at udstyre dem med muligheder & færdigheder til på hverdagsplan at aflæse stjernerne, virkede opløftende & inspirerende.

· Det blev en spirende tanke om at lave et kort, teknisk indføringskursus i horoskoptydning, da jeg oplevede en tiltagende interesse for det astrologiske i mainstreamkulturen, der dog kaldte på forståelse på et lidt dybere plan. Det skulle være et kursus for alle dem, der gerne ville kunne læse horoskoper til husbehov for sig selv, venner & bekendte, men som ikke var interesserede i den lange & dyre astrologuddannelse.

· Forud for denne idé var jeg længe blevet opfordret af venner & familie til at anvende min astrologiske viden i praksis, da alle mente, at det var spild af spændende indsigter. Jeg tog deres opmuntringer til mig, men affejede i mange år at anvende det professionelt. Men pludselig begyndte mennesker i periferierne af mine cirkler at spørge om de kunne få tydet deres horoskop af mig, hvorfor jeg til sidst overgav mig & henover Sommeren 2019 CVR-registrerede Det Kosmiske Selskab & begyndte professionelt at tage klienter ind til Astrologiske Samtaler.

· Alt dette faldt sammen med Saturns kærlige genkomst i mit eget horoskop & en virkelig vild udviklingsrejse, hvor jeg mødte min nuværende mand & endte med at uddanne mig til clairvoyant rådgiver & Reikihealer. Parallelt udviklede mine ugentlige Astrologiske Vejrudsigter sig, som i dag fungerer som en blog på denne side, hvor man slå alskins aspekter & forbindelser op.

· PERSONLIG BAGGRUND ·

· Mit navn er Anjuska & min interesse for astrologien har snart fulgt mig i næsten to årtier; jeg er autodidakt, men har lavet dybdegående astrologiske analyser & hjulpet mennesker med at se dem selv & deres temaer klarere de sidste 10 år.

· Parallelt har jeg haft en tarotpraksis, hvor jeg næsten dagligt brugte mine kort — derfor er jeg i dag klar til at hjælpe dig med at finde svar, komme mere i kontakt med dig selv & din egen sandhed — eller måske snarere: afdække den indre visdom, du evigt bærer med dig.

· Det lå imidlertid ikke altid i kortene, at jeg skulle starte en virksomhed, der udelukkende arbejdede med astrologi, tarot, mystik & selvudvikling.

· Jeg er egentlig uddannet litterat fra KU med sidefag i sprogpsykologi & selvom jeg også har en længere uddannelse som clairvoyant rådgiver & Reikihealer, er det alligevel min begejstring for de okkulte discipliner, der ligger mit hjerte nærmest — selvom jeg uden tvivl anvender alle de kundskaber, jeg har samlet op på livets landevej, i mit arbejde som formidler af menneskelige indsigter.

·RETNINGSLINJER·

Lidt om min tilgang til det at have adgang til indsigter omkring andre menneskers livsbaner:

· Jeg lægger af etiske årsager ikke horoskoper eller kort for andre end dem, der frivilligt sætter sig i min stol — og aldrig foran et publikum. Dette er også årsagen til at jeg meget nødigt sælger gavekort, du skal af eget ønske have lyst til at konsultere min viden

· Vores horoskop indeholder meget personlige informationer & bør betragtes ligeså privat som vores cpr-nummer. Derfor lægger jeg heller ikke horoskoper for folk under 18 år. Dette gælder også Tarotoplæg & alle mine andre services.

· Jeg fortæller dig ikke om din fremtid i gængs forstand, såsom livsprofetier, mulige ægteskaber, antal børn, ect. Ligesom jeg heller aldrig kigger efter fysisk død eller sygdom. Dødssymboler kan optræde i Tarotoplæg, men læses altid som en mulighed for indre transformation! Jeg vil gerne opmuntre til at livet skal leves nu og ikke frygtes &/eller kontrolleres.

· Hvad jeg derimod gerne vil er, at hjælpe dig til at se dig selv fra nye vinkler og inspirere dig til at få kontakt til din egen indre autoritet & intuition, så du ikke længere behøver søge svar ude i verden, hverken hos mig eller andre. Jeg tror på, at vi alle har evnerne (med lidt hjælp) til at forvandle vores liv, så det bliver sådan som vi ønsker os.

· For mig er Astrologien & Tarotten værktøjer (blandt andre) til at inspirere mennesker til at finde mening, vej, hensigter og mål i deres liv — og skal selvfølgelig altid anvendes med hensyn til det enkelte menneske!
Når det så er sagt arbejder jeg terapeutisk. Dvs. jeg taler gerne om skygger & smerte, hvis det kommer naturligt op. Jeg bruger ikke astrologien som underholdning, og taler åbent omkring de udfordringer, jeg ser i dit horoskop (med en stærk etik selvfølgelig).

· Jeg arbejder udfra en stor tillid til din sjæls indre autoritet & at du har valgt mig som guide af en intuitiv årsag — & går derfor ud fra princippet om, at når du opsøger min indsigt, er du også parat til at høre svarene på dine spørgsmål.

· Derfor er det også enormt vigtig for mig, at du føler dig tryg og tilpas & at din session foregår i afslappede omgivelser, hvor vi ikke har travlt. Jeg har ikke flere sessioner i træk, så der er god tid til dig og dit væsen. Dette er også årsagen til at jeg også tilbyder dybdegående læsninger, hvor mine klienter får 1,5–2 timer — i modsætning til kun at have de korte introsessioner på 30 eller 60 minutters varighed.

· Da det kan være meget personlige og lidt svære emner, der kommer op under en session, er mit mål & fornemmeste opgave som formidler, at assistere dig, så du bliver bedst muligt rustet & får konkrete løsningsforslag til, hvordan du kan gribe dine udfordringer an. Jeg kan lettere tage hånd om dine behov, og du kan stille spørgsmål (hvis der er noget, der er svært at forstå) hvis vi har en dialog, hvorfor den Astrologiske Samtale også er min foretrukne sessionsform over fx det Skriftlige Horoskop.

· Astrologien & Tarotten skal bruges til at øge selvindsigt, udvikling og selvansvar, derfor er det også vigtigt, at du ikke forventer at stjernerne eller kortene kan give dig et direkte Ja/Nej-svar. Og Selvom de kunne, er det aldrig godt for et menneskes autonomifølelse at give sin ejenbestemmelses-kraft væk til spådomskunst eller andre ydre autoriteter. Om noget er rigtigt, godt eller sandt for dig, vil jeg af hele mit hjerte opmuntre til, at du selv finder afklaring omkring funderet på din egen indre fornemmelse. Dét jeg kan er, at hjælpe dig med at finde & lære at forstå denne indre stemme.

· Det er dit liv, og du har ansvaret for dine handlinger og beslutninger, men selvfølgelig må man altid gerne søge guidance, hjælp og støtte, når tingene er svære — & i det tilfælde melder jeg mig gerne til at holde rum, guide & støtte dig!

Hvis min tilgang tiltaler dig, ser jeg meget frem til vores session.
— Allerkærligst Anjuska

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0