Medlemskaber

StjernefrøStjernekiggerStjernetyder
Astrologisk VejrudsigtXXX
SpecialartiklerXX
MånebreveX

Stjernefrø

Enkelt medlemskab

· Stjernefrø er et månedligt abonnement til Astrologisk Vejrudsigt for dig, som er nysgerrig, ung, studerende eller af andre årsager har smallere midler. Du får det mest essentielle fra Astrologisk Vejrudsigt & betaler mindst muligt.

· Månedligt abonnement til Astrologisk Vejrudsigt, som er en fortløbende beskrivelse af, hvad der rør sig astrologisk lige nu + en artikeldatabase af astrologiske fænomener, planetplaceringer i Dyrekredsens forskellige tegn, samt aspekt-forbindelser imellem planeterne.

Læs mere om medlemskabet her.

Stjernekigger

Essentielt medlemskab

· Stjernekigger er et Månedligt abonnement til Astrologisk Vejrudsigt for dig, som ønsker at støtte Det Kosmiske Selskab lidt ekstra + modtage interessante specialartikler som tak.

· Du har adgang til al materialet fra stjernefrø + du modtager som Stjernekigger Ugentlige analyser af de energier vi kollektivt fornemmer + dybdegående artikler om andre astrologiske, numerologiske eller spirituelle fænomener et par gange om måneden. Fx. Mars & Venus’ indbyrdes relation, historiske astro-analyser, men også artikler, der introducerer til tydningsforslag af fx synastri (par-læsning), etc. I begyndelsen vil der blive udgivet 2 månedlige specialartikler — & med jeres støtte, forhåbentligt flere i fremtiden.

Læs mere om medlemskabet her.

Stjernetyder

Eksklusivt medlemskab

· Stjernetyder er et Månedligt abonnement til Astrologisk Vejrudsigt + MÅNE·BREVE

· Dette abonnement er for dig, der bare gerne vil have det hele & ønsker at bidrage alt det du kan. Det er en kombination af al artikelvirke jeg tilbyder + min nye service med dybdegående Ny- & Fuldmåneskriv, forslag til ritualer, mm. Læs mere om MÅNE·BREVE her.

Læs mere om medlemskabet her.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at chatte med os her ➔

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0