·ASTROLOGI·

· Astrologien er et redskab, der er blevet brugt siden oldtidsbyen Babylon rejste sig. Den har været mange snørklede veje & forvandlinger undervejs & findes i dag i et utal af former verden over. Jeg beskæftiger mig udelukkende med den Vesterlandske Astrologi & laver primært psykologiske læsninger med udgangspunkt i selvudvikling, følelsesmæssig & intuitiv vejledning. For mig er et horoskop et stillbillede af et menneskes muligheder, talenter, udfordringer, levemåder, indre liv & hvordan alt dette * k a n * komme til udtryk. Kan er et nøgleord her, for i min optik har du altid mulighed for at transformere dine planetariske påvirkninger! Astrologien er nemlig ikke fast, men noget vi kan smidiggøre igennem bevidsthed; hvordan vi * a n v e n d e r * vores horoskop vil variere alt efter modenhed, kønsidentitet, nationalitet, civilstatus, psykiske tilstand, kulturelle &/eller religiøse baggrunde & det er så spændende at undersøge & forvandle vores tilgange.

··

· ASTROLOGISKE SAMTALER ·

· Min tilgang til astrologi er, at man får mest ud af sit horoskop & dets placeringer ved at undersøge, hvordan man udtrykker sine planeters talenter & energier — man kan nemlig anvende det samme horoskop på forskellige måder.
· Derfor foretrækker jeg også at tale med dig, så vi sammen kan afdække, hvordan du får mest muligt ud af dine personlige placeringer.
· Vores horoskoper kan give et indblik i de skjulte sider af vores væsener & skabe dybere forståelse af helt konkrete handlingsmønstre eller mentale indstillinger, der fx forhindrer os i at kaste os ud i det, vi ønsker & drømmer om.
· Vores horoskoper kan også sige noget om de overordnede linjer & muligheder i vores liv, samt hvilke temaer, der vil følge os — med mindre vi aktivt arbejder for at forvandle dem.

· Så hvordan anvender du dit horoskop?
Får du det fulde udbytte af dig selv & dine talenter?
Lad os undersøge det sammen!

··

ALT DET TEKNISKE, DER ER VÆRD AT VIDE //
~ Alle sessioner foregår via Skype eller Facetime & er mellem 1-3 timers varighed alt efter sessionens type, så vi har god tid til dig & dit væsen.

~ Du booker en tid ved at købe en session via min webshop, som snart åbner. Der kan du vælge imellem en række forskellige sessioner:

· For Nybegynderen Du er ganske grøn hvad angår astrologi.
· For Den Lettere Øvede Du vil gerne vide mere om dig selv & dine temaer.
· Dybdegående session* Du kender dit horoskop & vil gerne i dybden.
· Opfølgende session* Du har haft en læsning hos mig før.
· Sjælerejsen* Et lille forløb, hvor vi kigger grundigt på din astrologi & numerologi + dine dybere skæbnetemaer.
· Parsession* For alle, der har en tæt relation; venner, familie, partnere.
(Læs mere uddybende om hver i beskrivelserne nedenfor)

~ Betalingen foregår via min webshop & der betales forud ved booking.
Alle priser er selvfølgelig inklusiv 25% moms. Læs om ombooking eller aflysning i mine handelsbetingelser.

~ *Der foreligger mellem 8-20 timers forberedelse forud for de tungere læsninger af ethvert fødselshoroskop. Jeg undersøger altså dine placeringer nøje, før vi taler sammen.

~ Ca. 10 minutter før vores session, fremsender jeg dit personlige hjulhoroskop (.pdf) på mail, så vi begge kan kigge på det under samtalen.

~ Samtalen optages & du får lydfilen (.m4a) tilsendt via WeTransfer efter endt session, så du kan genhøre det hele — igen & igen og få det fulde udbytte af vores samtale.

··

HVAD SKAL JEG BRUGE FRA DIG //
Dine informationer:
~ For at få lagt dit horoskop skal du kende fødselsdag, -tid, -sted & -år.

[ Kender du fx ikke dit eksakte fødselstidspunkt, kan jeg ikke garantere samme høje kvalitet af din læsning. Ønsker du alligevel at få lagt dit horoskop på et skøn, tilbyder jeg gerne det, selvom du må være indforstået med at produktet er et andet, selvom prisen for en læsning er den samme.
~ Er du født indenfor de sidste 40 år, er der stor sandsynlighed for at din fødselsattest kan fremskaffes via borger.dk
~ Ellers kan jeg (i særlige tilfælde) tilbyde en korrektion af fødselstidspunktet, men det koster ekstra & kræver at du:
1) Er sikker på din fødselsdato.
2) Har dato & helst tidspunkt for 3 meget markante livsbegivenheder i dit liv, fx. fødsel af dit barn, bryllup, dødsfald, etc.
~ Send mig gerne en mail på detkosmiskeselskab@gmail.com, hvis du har spørgsmål herom. ]

Lidt om din situation:
~ Selvom der kan siges utrolig meget udfra et enkelt fødselshoroskop, holder jeg af at stille helt skarpt på de tematikker, der rør sig i dig netop nu. Derfor anbefaler jeg, at du skriver lidt ord om den problematik du ønsker inspiration til at løse // undersøge // forholde dig til eller hvor du står henne i dit liv pt. Det vil give et skærpet fokus i læsningen & mindske risikoen for, at jeg taler om temaer, du allerede har afviklet/arbejdet med.

· ASTROLOGISK SAMTALE:
DEN NYSGERRIGE I ·

· For Nybegynderen:
Sessionen for dig, der er helt grøn mht astrologi. Du har aldrig set dit fødselshoroskop før & ved fx ikke hvor din Måne, Venus eller Mars er placeret.

· Denne session er for dig, der ikke rigtig ved noget om dit horoskop; har en nyligt opstået interesse for astrologi &/eller ikke har været hos astrolog før.

· Denne type session er en Frilæsning, en introduktion til dit fødselshoroskop & energierne, du har med dig. Samtalen går i sin essens ud på at stille skarpt på dine primære placeringer: Sol, Måne & Ascendant, treenigheden, der udgør din persons primære udtryksmåde.

· Kan vi nå det, gennemgår vi alle planeterne & deres placeringer i dit horoskop & taler om, hvordan de farver din person & dit liv.

· Under hele sessionen er du meget velkommen til at stille alle de spørgsmål, du vil.

· Som udgangspunkt tager denne session KUN afsæt i dit fødselshoroskop.

Sessionen er ca. af 1 times varighed & prisen er: 1625 dkk pr. session.

· ASTROLOGISK SAMTALE:
DEN NYSGERRIGE II ·

· For Den Lettere Øvede:
Sessionen er for dig, der har været hos astrolog før, kender dit fødselshoroskop til husbehov eller ved noget om astrologi i forvejen.

· Denne type session er en Frilæsning over et valgfrit tema, du vælger; kærlighed, karriere, retning i livet, etc.

· Køber du denne session, skal du fremsende en halv sides tekst om, hvor du står i dit liv pt, hvad der rør sig i dig & hvilke udfordringer eller temaer du bokser/arbejder med – samt hvad du søger konkret vejledning til at undersøge/løse.

· Du kan vedhæfte teksten i betalingsformularen, når du bestiller eller eftersende den via mail – husk at notere dit ordrenummer som emne.

Sessionen er ca. af 1 times varighed & prisen er: 1625 dkk pr. session.

· ASTROLOGISK SAMTALE:
DYBDEGÅENDE SESSION ·

· Denne type session er for dig, der allerede har fået tydet dit horoskop før, ved en del om astrologi allerede eller måske har haft en kort læsning hos mig før.

· Dette er en terapeutisk session, hvor vi går i dybden med livstemaer & for alvor folder astrologien ud. Her stiller vi sammen skarpt på et emne/livsområde/problematik, du gerne vil have guidance eller forslag til, hvordan du bedst rummer, håndterer eller undersøger.

· Vi lægger ud med at tale lidt om de spørgsmål eller overvejelser, du har sendt mig — hvad dine personlige tanker om situationerne er, hvad du leder efter støtte til, og hvad du konkret ønsker dig. Så taler vi lidt om din egen tilgang til problematikken, før jeg laver et kort signalement af dit fødselshoroskop (hvis du ikke allerede har været hos mig før).

· Når det er på plads & eventuelle spørgsmål fra din side er besvaret, kaster vi os ud i en mere konkret nærlæsning af de planeter, tegn, huse & aspekter, som kunne være årsagen til din nuværende situation eller tvivlsspørgsmål.

· Når vi har været rundt i alle hjørner af det tema (som måske inddrager andre områder, du ikke havde tænkt på), vil jeg komme med nogle forslag til, hvad du kan gøre for at afspænde & balancere (det er typisk det, der skal til) de konfliktende aspekter eller positioner i dit fødselshoroskop, der er med til at forårsage ubalancen i dit liv.

· Helt konkret arbejder jeg med, hvad dit næste skridt kan være, hvilke vaner det vil give mening at implementere eller hvilke tendenser, adfærds- eller tankemønstre, der forhindrer dig i at være der, hvor du gerne vil være.

· Under hele sessionen er du meget velkommen til at stille alle de spørgsmål, du vil eller, hvis der er andre ting, der popper op, så sig endelig til. Jeg kan kun garantere dybdegående analyser af det, jeg har forberedt, men min erfaring er, at vi sagtens kan snakke om andre elementer af horoskopet (hvis der er tid), så du spørger bare.

· Som udgangspunkt tager denne session KUN udgangspunkt i dit fødselshoroskop. Almindeligvis inddrager jeg et transit-horoskop for sessionens dato, for at se, hvilke temaer der er aktive på himlen pt i dit liv & om de svarer til/supplerer eller konflikter med det emne, du har valgt, vi skal tale om.

· Her betaler man for yderligere 8-10 timers forberedelsestid, hvor jeg fx analyserer dine aspektmønstre i dybden &/eller kigger på dine nuværende transitter.

· Køber du denne session, skal du fremsende en halv sides tekst om, hvor du står i dit liv pt, hvad der rør sig i dig & hvilke udfordringer eller temaer du bokser/arbejder med – samt hvad du søger konkret hjælp eller vejledning til at undersøge/løse.

Sessionen er ca. af 1,5 times varighed & prisen er: 2395 dkk pr. session.

··

· ASTROLOGISK SAMTALE: OPFØLGENDE SAMTALE ·

· Du har haft en session hos mig før, men ønsker nu at kigge nærmere på dine nuværende transitter, et nyt emne eller arbejde videre med nogle af de emner, vi allerede har talt om.

· Denne læsnings-type giver mening, hvis du gerne vil have en dybere forståelse af dine nuværende himmeltransitter; hvordan de udfolder sig de kommende år, samt hvordan de påvirker dit liv fremadrettet.

· Da det at arbejde med transitter kræver en forhåndsforståelse af ens fødselshoroskop, vil en Dybdegående Samtale oftest være nødvendig som forudsætning for denne sessions-type.

· Giver mening 3-6 måneder efter din seneste session.

Sessionen er ca. af 1,5 times varighed & prisen er: 1796 dkk pr. session.

· ASTROLOGISK SAMTALE:
SJÆLEREJSEN ·

· Du har måske haft en session hos mig før, men ønsker nu at kigge på alt, hvad der er at vide om dig — eller du er bare klar til at udfolde dig selv & investere i et lille forløb. Bemærk, at det er det tekniske/tematiske vi fokuserer på her. Vil man slippe gamle traumer, vil et længere forløb være anbefalelsesværdigt.

· Under dette forløb (3 timer fordelt på 2 sessioner af 1,5 time eller 3 sessioner af 1 times varighed) bruger vi alle mine evner & undersøger dig, dit horoskop, dit navn & din numerologi i dybden. Dette er en terapeutisk session, hvor vi går i dybden med dine livstemaer & sjælsformål.

· Vi lægger ud med at tale lidt om, hvor du står i dit liv & hvilke overvejelser, du har gjort dig. Ligesom med den dybdegående session, anbefaler jeg, at du har sendt mig en lille tekst om, hvor du pt står i dit liv & hvad du søger. Så taler vi lidt om dit verdensbillede, før vi går igang med at tale om det jeg har forberedt

· Under hele forløbet er du meget velkommen til at stille spørgsmål til alt mellem himmel & jord. Jeg er her for at give dig så meget indsigt som du kan rumme.

· Almindeligvis begynder vi med Horoskopet, tager om karmiske forbindelser & de knudepunkter, du er her for at binde op. Derefter taler vi om dit numeroskop med undervibrationer & sjælsformål.
(NB: Bemærk, at jeg ikke arbejder som en numerolog. Jeg tilbyder ikke navneskift eller årsrækker. Vi bruger numerologien til at skabe en ekstra dimension i dit horoskop & de essenser, du er kommet med).

Sessionen er ca. af 3 times varighed & prisen er: 5559 dkk pr. session.

Ønsker du et Sjælerejse-forløb? Send mig en mail på detkosmiskeselskab@gmail.com, så vender jeg tilbage med mulige datoer.

··

· ASTROLOGISK SAMTALE: PARSESSION ·

· Du & din partner ønsker jer en astrologisk gennemgang af jeres individuelle temperamenter, samt en forståelse af, hvordan I som individer fungerer i jeres parforhold, hver især & i dynamik.

· Når to mennesker er meget sammen (& det gælder ikke bare vores partner) oplever vi det som om, at hele den anden persons fødselshoroskop transitter igennem vores eget. Dette betyder, at hvis vi er meget sammen med en person, hvis Sol fx står i vores arbejdshus, karrierehus eller kærlighedshus, så vil det føles som om Solen (på himmelen) stod det samme sted i vores horoskop & skinnede hele året! Dette er en af årsagerne til, at man nogle gange lader op af at være i bestemte personers nærvær & bliver drænede af andre. Det siger dog sig selv, at ligegyldig hvor perfekt vores partner er, så kan der være sammenfald i vores horoskoper, der ikke er helt optimale. & sådan vil det være med alle mennesker, da vores horoskoper er en kompleks kombination af bevægelser, hvor alt ikke nødvendigvis kan harmonere — & i samspil er der jo også 2 af enhver planet, der begge mener at deres ønsker & behov skal opfyldes først.

· Alt dette kan gøre det kompliceret at danse den dans, vi kalder parforhold, med vores udkårne. Stjernerne kan imidlertid hjælpe os med at sætte ord på nogle af de ubevidste, skjulte (eller latente) dynamikker i vores relationer, give os værktøjer til at træde et skridt tilbage, når vi oplever konflikt & også give os løsninger på, hvordan vi balancerer to konfliktende behov eller placeringer.

· Sessionen forløber således at vi gennemgår hver parts fødselshoroskop med de overordnede karaktertræk & behov — & til sidst sammenlæser vi jeres dynamikker som par; fordele, styrker & udfordringer

· Sessionen tager mellem 2 — 2,5 time. Hvis det ønskes kan den deles op i 2 sessioner; Den første gennemgår vi begge jeres horoskoper (1,5 time ca.) & den sidste gang læser vi jeres dynamik sammen (ca. 1 time).

Sessionen er ca. af 2,5 times varighed & prisen er: 4447 dkk pr. session.
*NB: Bemærk at forberedelsestiden nødvendigvis er mindst dobbelt så lang, da 2 hele horoskoper skal forberedes.*

Ønsker I en parlæsning? Send mig en mail på detkosmiskeselskab@gmail.com, så vender jeg tilbage med mulige datoer.

·BOOK EN TID·

NB: Alle sessioner foregår pt. via Skype eller FaceTime.
*Da jeg er på barsel til august genoptages private sessioner først i sommeren 2021*