PRIVATLIVSPOLITIK

Nedenfor kan du læse vores politik for behandling af de persondata, som vi modtager fra dig som kunde, som en forudsætning for, at vi kan tilbyde dig vores services. Målet med denne politik er på en klar og overskuelig måde at beskrive for dig, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondata er alle former for oplysninger, som – direkte eller indirekte – kan relateres til dig som person. Det kan f.eks. være navn, fødselsdato, adresse, e-mail, telefonnummer eller IP-adresse. Hvis dataen vedrører etnicitet, kønsidentitet, seksuel orientering, civilstatus, helbredsforhold samt politiske eller religiøse overbevisninger er der tale om følsomme data, der er underlagtsærlige regler. Vi beder dig aldrig om at afgive personfølsomme data.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos DET KOSMISKE SELSKAB v. Anjuska Palitzsch Lund.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi alle relevante og gældende lovbestemmelser. Vi håndterer al persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataloven og EU Persondataforordningen (General Data Protection Regulation).

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Hvis du ønsker at handle hos os — købe og modtage et produkt eller en ydelse — har vi brug for at indsamle visse persondata om dig, som du skal oplyse, før vi kan tilbyde dig vores services og gennemføre handlen med dig.

For at handle hos os, skal du f.eks. oplyse dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger — og i nogle tilfælde din fødselsdato, tid & sted (hvis du ønsker astrologiske services).

Køber du fysiske produkter, som skal fremsendes, skal du også oplyse din postadresse & leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse).

Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende dig din bekræftelsesmail, købskvittering samt sms (i meget sjældne tilfælde) i forbindelse med akut ombooking af tid eller i tilfælde af sygdom ved personlige sessioner.

Har du købt en fysisk vare, bruger vi desuden dine oplysninger til at sende dine varer til dig.

Vi videregiver eller deler aldrig dine personlige oplysninger med tredjepart. Nogle af dine informationer håndteres ikke af os, men af de to selskaber, der sikrer en sikker transaktioner mellem dig & os. Vi anvender tjenester hos de to danske virksomheder Clearhaus (indløsningsaftale) & Scanpay (payment gateway). Læs mere uddybende nedenfor under BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL.

Vi sender dig kun mails, som du selv har bedt om f.eks. bekræftelsesmails og infomails omkring det produkt, du har købt. Når årsagen til vores kommunikation er vel afsluttet ophører vores kontakt.

Med mindre du har konfirmeret at du ønsker at modtage en sjælden nyhedsmail om kommende kurser eller produkter – som du også altid kan afmelde igen.

Når du har købt et produkt hos os, gemmer systemet automatisk dit navn og din mail (og evt. din adresse, hvis du har købt et fysisk produkt). Det et krav af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Vi sletter det indhold du aktivt har delt med os i forbindelse med handel eller lign. indenfor 1 år, som loven foreskriver. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og bede om at få dine informationer slettet før da. Du har krav på at bestemme over dine data.

DET KOSMISKE SELSKAB indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside (Cookies)
  • Foretager et varekøb i vores webshop
  • Tilmelder dig nyhedsbrevet
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • I øvrigt giver personoplysninger til os på anden måde

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du til, at Det Kosmiske Selskab behandler personoplysninger om dig:

  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger
  • Registrerer oplysninger om de køb, du foretager på vores webshop på detkosmiskeselskab.com
  • Gennemfører et køb af et af vores produkter

DEN DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.detkosmiskeselskab.dk er Anjuska Palitzsch Lund, som du altid kan kontakte på kontakt@detkosmiskeselskab.com eller på telefon 50568732 hver torsdag i tidsrummet 10-12 (helligedage, efterårs-, jule- & vinterferie undtaget).

BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Scanpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af services eller nyhedsbrev) vil blive slettet én måned efter du har modtaget din vare eller ydelse.

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos den bæredygtige, CO2-neutrale hostingservice www.greengeeks.com og til vores betalingssystem anvender vi Scanpay, der fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i www.greengeeks.com’s datacentre i overensstemmelse med Europæisk lovgivning.

Vi bruger som nævnt to eksterne danske virksomheder, Scanpay og Clearhaus, til at varetage alle finansielle transaktioner for os, for at sikre at al data behandles sikkert og fortroligt. Disse eksterne leverandører behandler derfor nogle af dine personoplysninger for os, så du kan få den sikreste og bedst mulige oplevelse med at handle hos os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med de danske og EU’s lovgivningenskrav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med Clearhaus og Scanpay, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

DINE RETTIGHEDER

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine data, herunder indblik i hvordan vi behandler dine data. Du har til enhver tid ret til at få udleveret, rettet eller slettet dine data. Og du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse, hvis du mener, at vi har behandlet dine data uretmæssigt.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@detkosmiskeselskab.com.

Hvis du mener, at vores behandling af dine persondata udgør en overtrædelse af gældende lovgivning, har du mulighed for at klage til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside her.

COOKIES

Vi anvender Google Analytics i overensstemmelse med GDPR.
Ved at bruge Det Kosmiske Selskabs website accepterer du samtidig, at vi anvender cookies i overensstemmelse med Det Kosmiske Selskabs Privatlivspolitik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig af nogen art, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores website.

INFO: De fleste interaktive hjemmesider bruger i dag cookies for at gøre det muligt at se overordnede detaljer for hjemmesidens trafik. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. ”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tablet med det formål at genkende devicet igen, huske indstillinger, udføre statistik og (som eksempel) målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. De informationer der indsamles om dig, bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Et eksempel på data er fx: Dit unikke ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Vi anvender cookies fra Google Analytics på vores side for at forbedre brugervenligheden og sidens funktionalitet, så du som kunde får den bedste oplevelse med vores side. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop. Vi anvender dem udelukkende for at forbedre vores services og gøre brugen af siden lettere for dig og andre besøgende — de bruges altså ikke af tredjepart eller annoncører af nogen art! Vi beskytter dine informationer. Alle indsamlede informationer beskyttes af Google’s kryptering & ligger på Google’s servere uden adgang for andre tredje parter. Oplysningerne bruges kun til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig dette. Vi benytter Google Analytics som tredjepart til at behandle og beskytte dine data i overensstemmelse med dansk lovgivning & GDPR. Google behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vores (eventuelle) samarbejdspartnere kan også anvende cookies, men vi kan ikke tage ansvar for dit brug af tredjeparts sider, der ligger udenfor vores beføjelser. Vi henviser til deres vilkår og betingelser.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0