HANDELSBETINGELSER

Disse vilkår og betingelser opridser reglerne for brug af Det Kosmiske Selskabs website og services.

Det Kosmiske Selskab:
Kapelvej 25A, 4th
2200 København N
Danmark
CVR: 40811672

Nedenfor finder du de generelle vilkår for handel med Det Kosmiske Selskab: ved at klikke ja her, accepterer du, at du er indforstået med følgende handelsbetingelser:

Ved at anvende denne side antager vi, at du accepterer vores vilkår og betingelser til fulde. Brug ikke vores services eller website, hvis du ikke kan acceptere alle betingelserne fremført her.

Følgende terminologi anvendes i vores Handelsbetingelser, Privatlivspolitik, Ansvarsfraskrivelse og alle andre aftaler indgået med os: “Klient/kunde”, “du” og “dit” refererer til dig, den person der tilgår denne side og som accepterer Selskabets handelsbetingelser. “Selskabet”, “os”, “vi” og “vores” refererer til Det Kosmiske Selskab. Alle vilkår refererer til brug, behandling og samtykke omkring ejendom og produkter, samt betaling, behandling og eksekvering af data og personlige informationer. Vi gør os umage for at yde dig den bedste service og assistance på bedste og mest passende vis, hvad end det drejer sig om online- eller fysiske kurser og produkter.

Alt foretages i overensstemmelse med dansk lovgivning.

RETTIGHEDER & EJERSKAB

Medmindre anden ophavsret er noteret, ejer Det Kosmiske Selskab (og eventuelle samarbejdspartnere) alle rettigheder til den intellektuelle ejendom præsenteret på disse sider inklusiv billeder, artwork og logo. Al intellektuel ejendomsret er forbeholdt Det Kosmiske Selskab. Undtagen affotograferingerne af de klassiske malerier, der anvendes på bloggen, da vi hverken ejer billederne eller rettighederne til billederne.

Det Kosmiske Selskab har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt som digitalt, der stilles til rådighed i relation til kurser, workshops og 1:1 rådgivning. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Det Kosmiske Selskabs virksomhed. Det Kosmiske Selskabs navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden aftale & skriftlig tilladelse.

Du må se og/eller printe indholdet fra http://www.detkosmiskeselskab.com/ til eget personligt brug, så længe du overholder følgende:

Materiale fra http://www.detkosmiskeselskab.com/ må ikke:

  1. Genudgives eller anvendes i kontekster, der ikke er relateret til Det Kosmiske Selskabs virksomhedspraksis.
  2. Sælges, udlejes eller på anden måde deles eller videreformidles med henblik på gevinst eller brug, der ikke er godkendt af Det Kosmiske Selskab.
  3. Reproduceres, duplikeres eller kopieres med nogen form for distribuering for øje – med mindre der er indhentet samtykke fra Det Kosmiske Selskab.
  4. Redistribueres (medmindre det drejer sig om salgsmateriale, der er specifikt fremstillet til at dele med ligesindede eller andre, der kunne være interesserede i at anvende Det Kosmiske Selskabs sider eller services).

AT HANDLE HOS OS

Alle priser er i DKK inklusiv moms.

Du kan handle hos os og købe både online og fysiske produkter via vores webshop her på siden, hvor vi modtager Visa Dankort & Mastercard.

Vores webshop er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle hos os. Det kan dog ske, at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse af siden eller vi har virksomhedslukket. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

Da en række af de varer vi sælger er begrænsede, vil der i perioder være udsolgt og fuldt booket. Ønsker du at få direkte besked om shop-updates, ledige tider, mm kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

FYSISKE PRODUKTER

For at handle hos os er du nødt til at samtykke til at dele en række personlige oplysninger med os, så vi kan sælge dig vores produkt(er), gennemføre transaktionen og fremsende dig dit/dine produkt(er). Læs mere om hvordan vi behandler & opbevarer dine oplysninger under Privatlivspolitik.

Primært opererer vi med fragt og levering til personer i Danmark. Ønskes der levering til Grønland eller Færøerne vil dette være mod en merpris i fragtomkostning. Vil du kende fragtpriser på forhånd, er du altid velkommen til at kontakte os før dit køb. Ellers vil du blive kontaktet efter dit køb, for at aftale nærmere. Det samme gælder for pakker til udlandet. 

Bemærk at størstedelen af alle de fysiske produkter, vi sælger, er one-of-a-kind, da de er produceret i hånden lokalt på Nørrebro af kvinder hos den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden, hvorfor variationer i farver, størrelser & broderi vil forekomme. Derfor lægger vi altid billeder op af hver enkelt, unikke produkt. Det du køber i webshoppen er dét produkt du modtager, men vær opmærksom på, at når man farver med naturfarver opstår der et spil med lyset, der bevirker, at produkterne kan se ud som om, de har en smule anderledes farve, end de rent faktisk har på billeder. Vi bestræber os selvfølgelig på at affotografere dem, så farvegengivelsen altid er mest mulig akkurat, men at produkterne kan have nuancer er et forbehold.

Da størstedelen af vores fysiske produkter er one-of-a-kind kan man også risikere, at en anden køber når at købe varen før en. Det beklager vi selvfølgelig dybt, men da konceptet er først til mølle, kan vi desværre ikke garantere, at det ikke sker. Er der særlig stor efterspørgsel på specifikke produkter, kan forudbestilling i nogle henseender tilbydes, men det vil blive annonceret særskilt via nyhedsbrevet og have en række særlige regler.

Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Gennemfør betaling”. Herefter går din ordre videre til os. Når du har købt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af dit køb.

Fortrydelsesret ved fysiske produkter

Du har jf lovgivningen 14 dages fortrydelsesret, såfremt produktet er plomberet og ikke taget i brug. Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen og i den emballage, den er leveret i. De 14 dage gælder fra du har modtaget pakken eller selv hentet den i pakkeshop.

For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du indenfor de 14 dage efter modtagelsen af din(e) vare(r), kontakte os og gøre opmærksom på at du ønsker at anvende din fortrydelsesret — og du skal have afleveret pakken til returforsendelse på senest den 14. dag.

Ombytning og returnering af varer

For at påbegynde en returnering eller ombytning af en eller flere varer bedes du kontakte os på kontakt@detkosmiskeselskab.com

Varer returneret uden skriftlig kontakt godtages ikke (og derved bortfalder ens rettigheder til at få ombyttet varen eller refunderet beløbet).

Når du kontakter os, beskriv venligst hvorfor varen returneres. Du kan vælge, om du vil ombytte den til et andet produkt med tilsvarende værdi, eller om du blot vil have varen returneret og beløbet refunderet.

Du kan returnere eller ombytte en vare inden for 14 dage efter du har modtaget varen, men varen skal være ubrugt med tags og komme i den emballage vi leverede den i. Du skal også kunne fremsende kvittering på købet, hvis vi beder om det. Hvis varen er returneret rettidigt & i ubrugt stand, kan betalingen refunderes.

Bemærk, at du selv hæfter for forsendelsesomkostninger ved returnering, både fremsendelses- og returporto, hvis returneringen skyldes fortrydelse eller at varen imod forventning ikke falder i din smag. Skyldes returneringen en fejl fra vores side eller en skade, betaler vi for returomkostningerne og vil i den situation sende dig et retur-label, sammen med instruktioner på hvor og hvordan du afsender pakken.

Udsalgsvarer og 2. sortering kan ikke returneres eller byttes, hvilket også fremgår af produktbeskrivelserne.

Godkendes returneringen refunderer vi dine penge til det kort købet er foretaget med. Der kan gå optil 14 dage fra vi godkender refunderingen til at pengene står på din konto, men vi bestræber os på at sætte pengene ind på din konto hurtigst muligt.

Skader og fejl 

I tilfælde af fejl (at du har modtaget en forkert vare), skader eller mangler ved modtagelse af dine varer, bedes du kontakte os omgående, så vi aftale, hvordan vi kan korrigere fejlen.

Reklamationsret ved fysiske produkter

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle der blive brug for at reklamere så skal dette gøres inden rimelig tid efter at du har opdaget fejl eller mangler ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Forsendelse

Vi sender som udgangspunkt varer med PostNord. Forsendelsen sendes som brev op til 250 g og som pakke ved en vægt over 250 g. Prisen for forsendelse svarer til taksterne hos PostNord.

Vi pakker ordrer og sender dem af sted hver mandag, ferier & helligdage undtaget. Bestillinger foretaget mandage sendes ud den følgende mandag.

Bemærk at du som køber er ansvarlig for at oplyse korrekte informationer; navn, adresse, telefonnummer, mail, mm. Det er forudsætningen for, at vi kan leveres vores produkter til dig.

Afhentning af varer

Hvis du ønsker at afhente dine varer hos os, kan det ske på vores adresse på Nørrebro:

Kapelvej 25A, 2200 Kbh N. Ring på hos 4.th — dørtelefonen sidder til højre for hoveddøren.

Afhentning kan ske mandage i tidsrummet 16-18 (ferier og helligdage undtaget) — eller i særlige tilfælde andre dage efter aftale.

Vi anbefaler at du uanset hvad kontakter os på kontakt@detkosmiskeselskab.com for at aftale et nærmere tidspunkt, så du er sikker på ikke at gå forgæves — også mandage.

ONLINE PRODUKTER

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb. Det gælder e-bøger, e-foredrag samt meditationer. Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betalingen.

SESSIONER

For at booke en tid hos Det Kosmiske Selskab — hvad end der ønskes en Intuitiv Rådgivning, Astrologisk Samtale eller Tarotoplæg — skal du købe en billet til din samtale her via hjemmesidens webshop. Du betaler dermed forud for din service, når du booker en session eller et forløb hos os. Det letter ekspeditionen, sikrer en krypteret databehandling i overensstemmelse med bogføringslovgivningen & GDPR. Vi i Det Kosmiske Selskab kommer altså ikke til at håndtere din betalingsdata, da vores samarbejdspartnere Clearhaus & Scanpay står for den del.

Har du booket/købt en session hos os via vores bookingsystem/webshop til enten en Intuitiv Rådgivning, et Tarotoplæg eller en Astrologisk Samtale, forpligter du dig til følgende handelsbetingelser:

Din session er endeligt konfirmeret, når du modtager bekræftelse fra os via mail & derefter trækker vi beløbet for den bestilte tjeneste fra din konto — også selvom der skulle være mere end 30 dage til datoen for selve sessionen.

Ønsker du at modtage din service inden der er gået 30 dage bedes du købe/booke en tid, der falder tættere på datoen for købet. Husk at det er dig som køber, der selv tilrettelægger datoen for din session — selvfølgelig indenfor de mulige udbud, der er. Er der ingen ledige tider indenfor 30 dages tidsrum, beder vi dig vende tilbage på et senere tidspunkt.

I særlige tilfælde eller hvis der ønskes at booke et langt forløb, kan der laves særlige aftaler udenfor de tilgængelige tider i bookingsystemet.

Den bekræftelse du modtager fra os & er en slags billet på dit køb af session. Har du valgt en af de typer, der kræver en lille beskrivelse bedes du fremsende den omkring 7 dage før datoen for din session — det er en forudsætning for at vi kan yde den bedste service til dig. Har du bestilt en astrologisk service fremsender vi en ekstra mail, der indeholder dit horoskop, hurtigst muligt efter dit køb. Bemærk, at er der mange der booker samtidig fremsendes horoskoperne i overensstemmelse med dato for booking & ikke i den rækkefølge de er blevet bestilt. Hav tålmodighed med os, vi er stadig en lille virksomhed med få hænder.

Dit Ansvar

Når du bestiller en session hos Det Kosmiske Selskab, er det dit ansvar at oplyse de korrekte informationer omkring dig selv, din fødsel & hvad der ellers er brug for, for at den ønskede service kan leveres.

Vælger du en online session hos os, er det tilsvarende dit ansvar alene, at du kan kontaktes via Skype (ikke Skype Business) eller FaceTime (video-samtale fra et apple device) & at disse programmer er opdaterede, så sessionen kan afholdes, som vi tilbyder den.

Det er også dit ansvar, at den internetforbindelse, du anvender, kan behandle et videoopkald, så vi har mulighed for se hinanden & tale sammen uden tekniske forstyrrelser under din session.

Tilsvarende er det også dit ansvar at du er tilgængelig for opkald, når din session begynder. I nogle situationer kan der IKKE kompenseres for teknisk bøvl ved at forlænge sessionen, så er du ikke parat eller duer dit device ikke, mister du noget af din tid. Derfor anbefaler vi, at du tester dit udstyr inden vores samtale. Er du i tvivl om du kan kontaktets, check gerne din internetforbindelse & prøv evt på forhånd at foretage et opkald via dit valgte program.

Annullering og Ombooking

Ønsker du alligevel ikke din session, bliver du forhindret eller oplever du sygdom, kan beløbet for sessionen tilbagebetales såfremt følgende tidsfrister overholdes:

Ønsker du at annullere din tid & få returneret det fulde beløb kræver det, at du aflyser senest 10 dage inden datoen for din session.
Aflyser du 3 dage inden kan 50% refunderes, men aflyser du senere end 72 timer før sessionens begyndelse refunderes intet af beløbet, da din session allerede er blevet forberedt.

Annullering af din session:

  1. Før 7 dage inden din session = 100% af købsprisen retur.
  2. Før 3 dage inden din session = 50% af købsprisen retur.
  3. Under 72 timer før din session = 0% retur.

I tilfældet af sygdom eller andre forhindringer kan din tid ombookes, men kontakt os hurtigst muligt såfremt det er tilfældet, så en anden måske har mulighed for at få din tid til en session i stedet. Det skal noteres, at der i perioder kan være ganske lang ventetid på ombooking pga ventelister. Finder du ventetiden utilfredsstillende, kan vi refundere dit køb udfra ovenstående tabel, hvis du ønsker det. Men send os en mail, så finder vi sammen en løsning, du er glad for.

Oplever vi sygdom her hos Det Kosmiske Selskab tilbydes du enten en Skypesession i stedet for en session ansigt til ansigt, hvis du har booket en session med fysisk fremmøde — eller du får tilbud om at få købsprisen retur eller ombooke din tid.

CIRKLER, KURSER, WORKSHOPS & FOREDRAG

Alle begivenheder afholdes på de angivne tidspunkter, du kan se på www.detkosmiskeselskab.com under fanen Cirkler. Har du tilmeldt dig en cirkel, et kursus, en workshop eller et foredrag, får du besked pr. mail & telefon senest 24 timer inden starttidspunktet, skulle der være ændringer. Bliver det, du har tilmeldt dig aflyst, får du det fulde indbetalte beløb retur eller mulighed for at deltage på et andet tidspunkt, hvis begivenheden rykkes.

Bemærk(!) at din tilmelding er bindende, så snart du har meldt dig til, hvis der er 30 eller færre dage til afholdelse. Skulle du i særlige tilfælde få brug for at afmelde eller ombooke efter den frist, skriv da en e-mail til kontakt@detkosmiskeselskab.com :

Ved afmelding mere end 30 dage før starttidspunktet, får du refunderet 100 % af det fulde beløb.

Ved mindre end 30 dage, men mere end 14 dage før starttidspunktet, får du refunderet 50 % af det fulde beløb.

Ved afbud mindre end 14 dage før starttidspunkt, får du ingen refusion af dit indbetalte kursusbeløb.

Ved afbud, også i sidste øjeblik, er du velkommen til at sende en anden deltager i dit sted, men giv besked til kontakt@detkosmiskeselskab.com så alle er med på, hvad der kommer til at ske.

I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten, så du skal være sikker på dit køb, før du foretager det.

Godt at vide ved tilmeldelse/deltagelse:

1) Det er desværre ikke muligt at få refunderet købte kurser. I tilfældet af sygdom kontakt os telefonisk på 5056 8732, så finder vi en løsning på hvordan du kan være med hjemme fra sengen eller lign.

2) I det sjældne tilfælde at underviseren er syg, flytter vi kursets sidste gang til en ny dato alle kan.

3) Skulle der være fuldt booket på kurset, du har tilmeldt dig — og skulle du ved en fejl være blevet opkrævet et beløb eller selv have overført, refunderes dine penge med en besked om, at du desværre ikke har fået plads.

EFTER TILMELDING & KØB

Når du har tilmeldt dig & købt et eller flere services, modtager du en købsbekræftelse eller købskvittering på mail.

Det er dit ansvar at oplyse korrekt mailadresse, telefonnummer og evt adresse ved køb – og hvis det skulle glippe så tag kontakt til os på kontakt@detkosmiskeselskab.com og gør opmærksom på fejlen, så vi kan rette det og sende dig de informationer eller produkter, som du har bestilt.

Modtager du ingen bekræftelse eller købskvittering på din betaling i selve indbakken, husk da at checke din spammappe. Har du stadig ikke modtaget en bekræftelsesmail, bedes du kontakte os hurtigst muligt enten telefonisk på 5056 8732 eller på kontakt@detkosmiskeselskab.com

ANSVARSFRASKRIVELSE

Det Kosmiske Selskab kan ikke hæfte eller stilles ansvarlige for valg, eventuelle gerninger, handlinger eller skader (skulle det komme så vidt), foretaget/forvoldt efter modtagelse af undervisning, vejledning, andre produkter eller services købt hos os. Vi/vores produkter har et sigte mod selvudvikling samt mental velvære, men kan ikke stilles til ansvar for begivenheder, der hænder i dit liv — ligesom vi heller ikke kan helbrede dig eller andre. Vi henviser derfor altid til en læge, hvis du skal undersøges, søger fysiologisk eller psykiatrisk behandling eller på anden måde er syg.

Det Kosmiske Selskab kan ikke stilles til ansvar for overbevisninger, idéer eller valg, truffet af tidligere klienter & opfordrer altid til, at du — som klient — træffer dine egne valg på baggrund af det, DU synes er sandt og rigtigt, og ikke på baggrund af noget vi eller andre har fortalt eller fremlagt.

Du & du alene er ansvarlig for de valg, handlinger, hændelser, etc, du initierer i dit liv. Vi, Det Kosmiske Selskab, kan ikke stilles til ansvar for hvilke valg du træffer eller på anden måde forvalter dit liv, din økonomi eller din krop.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@detkosmiskeselskab.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning og/eller Forbrugerklagenævnet
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Læs mere på www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

SPØRGSMÅL & SVAR

Har du nogen som helst spørgsmål? Skriv endelig til os på kontakt@detkosmiskeselskab.com så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Tak for din tålmodighed og at du læste så langt 🙏

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0