HANDELSBETINGELSER

Disse vilkår og betingelser opridser reglerne for brug af Det Kosmiske Selskabs website og services.

Det Kosmiske Selskab:
Kapelvej 25A, 4th
2200 København N
Danmark
CVR: 40811672

Nedenfor finder du de generelle vilkår for handel med Det Kosmiske Selskab: ved at klikke ja her, accepterer du, at du er indforstået med følgende handelsbetingelser:

Ved at anvende denne side antager vi, at du accepterer vores vilkår og betingelser til fulde. Brug ikke vores services eller website, hvis du ikke kan acceptere alle betingelserne fremført her.

Følgende terminologi anvendes i vores Handelsbetingelser, Privatlivspolitik, Ansvarsfraskrivelse og alle andre aftaler indgået med os: “Klient/kunde”, “du” og “dit” refererer til dig, den person der tilgår denne side og som accepterer Selskabets handelsbetingelser. “Selskabet”, “os”, “vi” og “vores” refererer til Det Kosmiske Selskab. Alle vilkår refererer til brug, behandling og samtykke omkring ejendom og produkter, samt betaling, behandling og eksekvering af data og personlige informationer. Vi gør os umage for at yde dig den bedste service og assistance på bedste og mest passende vis, hvad end det drejer sig om online- eller fysiske kurser og produkter.

Alt foretages i overensstemmelse med dansk lovgivning.

RETTIGHEDER & EJERSKAB

Medmindre anden ophavsret er noteret, ejer Det Kosmiske Selskab (og eventuelle samarbejdspartnere) alle rettigheder til den intellektuelle ejendom præsenteret på disse sider inklusiv billeder, artwork og logo. Al intellektuel ejendomsret er forbeholdt Det Kosmiske Selskab. Undtagen affotograferingerne af de klassiske malerier, der anvendes på bloggen, da vi hverken ejer billederne eller rettighederne til billederne.

Det Kosmiske Selskab har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt som digitalt, der stilles til rådighed i relation til kurser, workshops og 1:1 rådgivning. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Det Kosmiske Selskabs virksomhed. Det Kosmiske Selskabs navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden aftale & skriftlig tilladelse.

Du må se og/eller printe indholdet fra http://www.detkosmiskeselskab.com/ til eget personligt brug, så længe du overholder følgende:

Materiale fra http://www.detkosmiskeselskab.com/ må ikke:

  1. Genudgives eller anvendes i kontekster, der ikke er relateret til Det Kosmiske Selskabs virksomhedspraksis.
  2. Sælges, udlejes eller på anden måde deles eller videreformidles med henblik på gevinst eller brug, der ikke er godkendt af Det Kosmiske Selskab.
  3. Reproduceres, duplikeres eller kopieres med nogen form for distribuering for øje – med mindre der er indhentet samtykke fra Det Kosmiske Selskab.
  4. Redistribueres (medmindre det drejer sig om salgsmateriale, der er specifikt fremstillet til at dele med ligesindede eller andre, der kunne være interesserede i at anvende Det Kosmiske Selskabs sider eller services).

AT HANDLE HOS OS

Alle priser er i DKK inklusiv moms.

Du kan handle hos os og købe både online og fysiske produkter via vores webshop her på siden, hvor vi modtager Visa Dankort & Mastercard.

Vores webshop er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle hos os. Det kan dog ske, at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse af siden eller vi har virksomhedslukket. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

Da en række af de varer vi sælger er begrænsede, vil der i perioder være udsolgt og fuldt booket. Ønsker du at få direkte besked om shop-updates, ledige tider, mm kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

ONLINE PRODUKTER

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb. Det gælder e-bøger, e-foredrag samt meditationer. Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betalingen.

SESSIONER

For at booke en tid hos Det Kosmiske Selskab — hvad end der ønskes en Intuitiv Rådgivning, Astrologisk Samtale eller Tarotoplæg — skal du købe adgang via vores bookingsystem til din samtale her igennem hjemmesidens webshop. Du betaler dermed forud for din service, når du booker en session eller et forløb hos os. Det letter ekspeditionen, sikrer en krypteret databehandling i overensstemmelse med bogføringslovgivningen & GDPR. Vi i Det Kosmiske Selskab kommer altså ikke til at håndtere din betalingsdata, da vores samarbejdspartnere Clearhaus & Scanpay står for den del.

Har du booket/købt en session hos os via vores bookingsystem/webshop til enten en Intuitiv Rådgivning, et Tarotoplæg eller en Astrologisk Samtale, forpligter du dig til følgende handelsbetingelser:

Din session er endeligt konfirmeret, når du modtager bekræftelse fra os via mail & derefter trækker vi beløbet for den bestilte tjeneste fra din konto — også selvom der skulle være mere end 30 dage til datoen for selve sessionen.

Ønsker du at modtage din service inden der er gået 30 dage bedes du købe/booke en tid, der falder tættere på datoen for købet. Husk at det er dig som køber, der selv tilrettelægger datoen for din session — selvfølgelig indenfor de mulige udbud, der er. Er der ingen ledige tider indenfor 30 dages tidsrum, beder vi dig vende tilbage på et senere tidspunkt.

I særlige tilfælde eller hvis der ønskes at booke et langt forløb, kan der laves særlige aftaler udenfor de tilgængelige tider i bookingsystemet.

Den bekræftelse du modtager fra os & er en bekræftelse på dit køb af session. Har du valgt en af de typer, der kræver en lille beskrivelse bedes du fremsende den omkring 7 dage før datoen for din session — det er en forudsætning for, at vi kan yde den bedste service til dig. Har du bestilt en astrologisk service fremsender vi en ekstra mail, der indeholder dit horoskop. Dokumentet fremsendes umiddelbart inden tidspunktet for din session, såfremt den er online. Er din tid med fysisk fremmøde får du dit horoskop tilsendt efter endt læsning sammen med en lydfil med optagelsen af samtalen.

Dit Ansvar

Når du bestiller en session hos Det Kosmiske Selskab, er det dit ansvar at du har læst produktbeskrivelsen & er orienteret om, hvad det er du er ved at købe. Vi tilbyder udførlige produkt-beskrivelser til alle vores produkter, men skulle du alligevel være i tvivl om, hvad det går ud på eller om det er den rigtige løsning for dig, så kontakt os på kontakt@detkosmiskeselskab.com

Det er også dit fulde ansvar at oplyse korrekte informationer omkring dig selv, din fødsel & hvad der ellers er brug for, for at den ønskede service kan leveres.

Vælger du en online session hos os, er det tilsvarende dit ansvar alene, at du kan kontaktes via Skype (ikke Skype Business) eller FaceTime (video-samtale fra et apple device) & at disse programmer er opdaterede, så sessionen kan afholdes, som vi tilbyder den.

Det er også dit ansvar, at den internetforbindelse, du anvender, kan behandle et videoopkald, så vi har mulighed for se hinanden & tale sammen uden tekniske forstyrrelser under din session.

Tilsvarende er det også dit ansvar at du er tilgængelig for opkald, når din session begynder. I nogle situationer kan der IKKE kompenseres for teknisk bøvl ved at forlænge sessionen, så er du ikke parat eller duer dit device ikke, mister du noget af din tid. Derfor anbefaler vi, at du tester dit udstyr inden vores samtale. Er du i tvivl om du kan kontaktets, check gerne din internetforbindelse & prøv evt på forhånd at foretage et opkald via dit valgte program.

Vi tilbyder at fremsende dig en lydoptagelse (.m4a) efter endt session. Det er dit ansvar selv at downloade den til et device, som du har adgang til igen. Lydfilen fremsender vi via tredjepart selskab WeTransfer.com, der tilbyder gratis filoverførsel selv af tunge filer. De sender dig et link, hvor du indenfor de kommende 7 dage selv skal downloade lydfilen. Efter de 7 dage slettes filen & de gemmer ikke yderligere oplysninger om hverken os eller dig. Men det betyder, at du skal anvende deres service inden fristen er udløbet. Skal vi fremsende din lydfil igen, kan vi kræve et gebyr på 50 kr for den ekstra arbejdstid, der er forbundet hermed.

Annullering og Ombooking

Ønsker du alligevel ikke din session, bliver du forhindret eller oplever du sygdom, kan beløbet for sessionen tilbagebetales såfremt følgende tidsfrister overholdes:

Ønsker du at annullere din tid & få returneret det fulde beløb kræver det, at du aflyser senest 8 dage inden datoen for din session.
Aflyser du 3 dage inden kan 50% refunderes, men aflyser du senere end 72 timer før sessionens begyndelse refunderes intet af beløbet, da din session allerede er blevet forberedt.

Annullering af din session:

  1. Før 7 dage inden din session = 100% af købsprisen retur.
  2. Før 3 dage inden din session = 50% af købsprisen retur.
  3. Under 72 timer før din session = 0% retur.

I tilfældet af sygdom eller andre forhindringer kan din tid ombookes, men kontakt os hurtigst muligt såfremt det er tilfældet, så en anden måske har mulighed for at få din tid til en session i stedet. Det skal noteres, at der i perioder kan være ganske lang ventetid på ombooking pga ventelister. Finder du ventetiden utilfredsstillende, kan vi refundere dit køb udfra ovenstående tabel, hvis du ønsker det. Men send os en mail, så finder vi sammen en løsning, du er glad for.

Oplever vi sygdom her hos Det Kosmiske Selskab tilbydes du enten en Skypesession i stedet for en session ansigt til ansigt, hvis du har booket en session med fysisk fremmøde — eller du får tilbud om at få købsprisen retur eller ombooke din tid.

CIRKLER, KURSER, WORKSHOPS & FOREDRAG

ENKEL DAG eller WEEKEND-arrangementer

Alle begivenheder afholdes på de angivne tidspunkter, du kan se på www.detkosmiskeselskab.com under fanen Cirkler. Har du tilmeldt dig en cirkel, en workshop eller et foredrag, får du besked pr. mail & telefon senest 24 timer inden starttidspunktet, skulle der være ændringer. Bliver det, du har tilmeldt dig aflyst, får du det fulde indbetalte beløb retur eller mulighed for at deltage på et andet tidspunkt, hvis begivenheden rykkes — men du kan selvfølgelig altid få dit beløb retur, hvis Det Kosmiske Selskab aflyser.

Bemærk(!) at din tilmelding er bindende, så snart du har meldt dig til, hvis der er 30 eller færre dage til afholdelse. Skulle du i særlige tilfælde få brug for at afmelde eller ombooke efter den frist, skriv da en e-mail til kontakt@detkosmiskeselskab.com :

Ved afmelding mere end 30 dage før starttidspunktet, får du refunderet 100 % af det fulde beløb.

Ved afbud mindre end 30 dage før workshoppens starttidspunkt, får du ingen refusion af dit indbetalte beløb. Bemærk af du fraskriver dig din returret, hvis du køber adgang til et arrangement, hvor der er mindre end 30 dage til afholdelse.

Ved afbud, også i sidste øjeblik, er du velkommen til at sende en anden deltager i dit sted, men giv besked til kontakt@detkosmiskeselskab.com så alle er med på, hvad der kommer til at ske.

I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten, så du skal være sikker på dit køb, før du foretager det.

KURSER

Godt at vide ved tilmeldelse/deltagelse på Kurser, der strækker sig over flere uger (moduler eller semestre):

Ved køb af kurser, uddannelser & forløb hos Det Kosmiske Selskab er købet som udgangspunkt bindende, se dog under fortrydelsesret*. Men det er dog muligt at overdrage adgang til et kursus, uddannelse m.v. til en anden. Ønsker du at gøre det, er det vigtigt, du giver os besked om, hvem der vil deltage i dit sted — minimum 72 timer før kursusstart. Skriv derfor en mail på kontakt@detkosmiskeselskab.com og oplys om, hvem der vil deltage i stedet for dig selv.

Det er ikke muligt at skifte til et andet hold eller få kompensation i form af et andet kursus eller en uddannelse hos Det Kosmiske Selskab. Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et kursus eller en uddannelse, du havde tilmeldt dig, f.eks. på grund af sygdom, kan der i særlige situationer tilbydes lyd- eller videooptagelse, men kontakt os, skulle uheldet være ude.
Der refunderes ikke for holdgange, hvor deltageren ikke har kunnet deltage.

For kurser/uddannelse som afsluttes med en eksamen skal den en deltager have mindst 85 % fremmøde for at kunne tage den afsluttende eksamen og dermed bestå om modtage diplom.

Et nyetableret hold gennemføres kun, hvis 3/4 af pladserne eller mere er besat. Er denne betingelse ikke opfyldt og der aflyses refunderes det fulde beløb.

Ved sygdom hos underviseren forsøges der at finde en afløser eller der etableres en erstatningsgang. Det er ikke muligt at få refunderet det indbetalte beløb, hvis man er forhindret i at deltage i erstatningsgangen. Hvis det ikke lykkes at finde en afløser refunderes beløbet for den pågældende dags undervisning.

*Fortrydelsesret ved køb af kurser & uddannelser

I henhold til lov om forbrugeraftaler har du 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en ydelse over nettet. Dvs. du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet. Det gælder både, når du køber varer, og når du køber ydelser, som kurser, workshops og uddannelser. Fortrydelsesretten indtræder fra det tidspunkt, du modtager en bekræftelse på din tilmelding, dog aldrig længere end 3 måneder fra din bestillingsdato.

Er du påbegyndt et kursus, en workshop eller uddannelse efter du har fået kendskab til vores betingelser, er din fortrydelsesret ophørt også selv om opstarten af kurset, workshoppen eller uddannelsen er påbegyndt indenfor 14 dage efter din tilmelding.

Vil du gøre brug af din fortrydelsesret, skal det ske ved udfyldelse og fremsendelse af den særlige formular, som du kan downloade her.

Ved ratebetaling

Det er muligt at betale i rater på specifikke kurser eller uddannelser; hvilke fremgår af produktbeskrivelserne.

Det skal præciseres, at selv om du har denne valgmulighed, skal alle rater betales, også selvom du afbryder din deltagelse på en uddannelse og således ikke gennemfører.

Ved ratebetaling indgås der en separat betalingsaftale, om beløb, løbetid og hvorfra beløbet skal trækkes. Ved manglende dækning på din konto ophæves aftalen, og det skyldige beløb skal indbetales straks. Uddannelsen eller kurset kan ikke gennemføres, før det skyldige beløb er indbetalt.

Det er desværre ikke muligt at få refunderet købte kurser. Tilmeldingen er bindende. I tilfældet af sygdom kontakt os telefonisk på 5056 8732, så finder vi en løsning på hvordan du kan være med hjemme fra sengen eller lign.

2) I det sjældne tilfælde at underviseren er syg, flytter vi kursets sidste gang til en ny dato alle kan.

3) Skulle der være fuldt booket på kurset, du har tilmeldt dig — og skulle du ved en fejl være blevet opkrævet et beløb eller selv have overført, refunderes dine penge med en besked om, at du desværre ikke har fået plads.

EFTER TILMELDING & KØB

Når du har tilmeldt dig & købt et eller flere services, modtager du en købsbekræftelse eller købskvittering på mail.

Det er dit ansvar at oplyse korrekt mailadresse, telefonnummer og evt adresse ved køb – og hvis det skulle glippe så tag kontakt til os på kontakt@detkosmiskeselskab.com og gør opmærksom på fejlen, så vi kan rette det og sende dig de informationer eller produkter, som du har bestilt.

Modtager du ingen bekræftelse eller købskvittering på din betaling i selve indbakken, husk da at checke din spammappe. Har du stadig ikke modtaget en bekræftelsesmail, bedes du kontakte os hurtigst muligt på kontakt@detkosmiskeselskab.com

FYSISKE PRODUKTER

For at handle hos os er du nødt til at samtykke til at dele en række personlige oplysninger med os, så vi kan sælge dig vores produkt(er), gennemføre transaktionen og fremsende dig dit/dine produkt(er). Læs mere om hvordan vi behandler & opbevarer dine oplysninger under Privatlivspolitik.

Primært opererer vi med fragt og levering til personer i Danmark. Ønskes der levering til Grønland eller Færøerne vil dette være mod en merpris i fragtomkostning. Vil du kende fragtpriser på forhånd, er du altid velkommen til at kontakte os før dit køb. Ellers vil du blive kontaktet efter dit køb, for at aftale nærmere. Det samme gælder for pakker til udlandet. 

Bemærk at størstedelen af alle de fysiske produkter, vi sælger, er one-of-a-kind, da de er produceret i hånden lokalt på Nørrebro af kvinder hos den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden, hvorfor variationer i farver, størrelser & broderi vil forekomme. Derfor lægger vi altid billeder op af hver enkelt, unikke produkt. Det du køber i webshoppen er dét produkt du modtager, men vær opmærksom på, at når man farver med naturfarver opstår der et spil med lyset, der bevirker, at produkterne kan se ud som om, de har en smule anderledes farve, end de rent faktisk har på billeder. Vi bestræber os selvfølgelig på at affotografere dem, så farvegengivelsen altid er mest mulig akkurat, men at produkterne kan have nuancer er et forbehold.

Da størstedelen af vores fysiske produkter er one-of-a-kind kan man også risikere, at en anden køber når at købe varen før en. Det beklager vi selvfølgelig dybt, men da konceptet er først til mølle, kan vi desværre ikke garantere, at det ikke sker. Er der særlig stor efterspørgsel på specifikke produkter, kan forudbestilling i nogle henseender tilbydes, men det vil blive annonceret særskilt via nyhedsbrevet og have en række særlige regler.

Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Gennemfør betaling”. Herefter går din ordre videre til os. Når du har købt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af dit køb.

Fortrydelsesret ved fysiske produkter

Du har jf lovgivningen 14 dages fortrydelsesret, såfremt produktet er plomberet og ikke taget i brug. Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen og i den emballage, den er leveret i. De 14 dage gælder fra du har modtaget pakken eller selv hentet den i pakkeshop. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage pakken.

For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du indenfor de 14 dage efter modtagelsen af din(e) vare(r), kontakte os og gøre opmærksom på at du ønsker at anvende din fortrydelsesret — og du skal have afleveret pakken til returforsendelse på senest den 14. dag.

Ombytning og returnering af varer

For at påbegynde en returnering eller ombytning af en eller flere varer bedes du kontakte os på kontakt@detkosmiskeselskab.com

Varer returneret uden skriftlig kontakt godtages ikke (og derved bortfalder ens rettigheder til at få ombyttet varen eller refunderet beløbet).

Når du kontakter os, beskriv venligst hvorfor varen returneres. Du kan vælge, om du vil ombytte den til et andet produkt med tilsvarende værdi, eller om du blot vil have varen returneret og beløbet refunderet.

Du kan returnere eller ombytte en vare inden for 14 dage efter du har modtaget varen, men varen skal være ubrugt med tags og komme i den emballage vi leverede den i. Du skal også kunne fremsende kvittering på købet, hvis vi beder om det. Hvis varen er returneret rettidigt & i ubrugt stand, kan betalingen refunderes.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

​Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering ovennævnte. Med andre ord: Varen kan prøves og testes på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

​Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

​Returvarer sendes til:
Det Kosmiske Selskab, v. Anjuska Palitzsch Petersen
Carl Johans Gade 2, 3th
2100 København Ø

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk i øvirgt, at du selv hæfter for forsendelsesomkostninger ved returnering, både fremsendelses- og returporto, hvis returneringen skyldes fortrydelse eller at varen imod forventning ikke falder i din smag. Skyldes returneringen derimod en fejl fra vores side eller en skade, betaler vi selvfølgelig for returomkostningerne og vil i den situation sende dig et retur-label, sammen med instruktioner på hvor og hvordan du afsender pakken.

Udsalgsvarer og 2. sortering kan ikke returneres eller byttes, hvilket også fremgår af produktbeskrivelserne.

Godkendes returneringen refunderer vi dine penge til det kort købet er foretaget med. Der kan gå optil 14 dage fra vi godkender refunderingen til at pengene står på din konto, men vi bestræber os på at sætte pengene ind på din konto hurtigst muligt.

Skader og fejl 

I tilfælde af fejl (at du har modtaget en forkert vare), skader eller mangler ved modtagelse af dine varer, bedes du kontakte os omgående, så vi aftale, hvordan vi kan korrigere fejlen.

Reklamationsret ved fysiske produkter

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle der blive brug for at reklamere så skal dette gøres inden rimelig tid efter at du har opdaget fejl eller mangler ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Forsendelse // Leveringstid // Afhentning

Vi sender som udgangspunkt varer med PostNord. Forsendelsen sendes som brev op til 250 g og som pakke ved en vægt over 250 g. Prisen for forsendelse svarer til taksterne hos PostNord.

Vi pakker ordrer og sender dem af sted hver mandag, ferier & helligdage undtaget. Bestillinger foretaget mandage sendes ud den følgende mandag. Leveringstid kan være optil 5 hverdage fra den mandag pakken er afsendt. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge.

Bemærk at du som køber er ansvarlig for at oplyse korrekte informationer; navn, adresse, telefonnummer, mail, mm. Det er forudsætningen for, at vi kan levere vores produkter til dig.

Hvis du ønsker at afhente dine varer hos os, kan det ske på adressen:

Carl Johans gade 2, 3.th
2100 København Ø
Dørtelefonen sidder til venstre for hoveddøren & der står R. Kynd Petersen på dørtelefonen.

Afhentning kan ske mandage i tidsrummet 16-18 (ferier og helligdage undtaget) — eller i særlige tilfælde andre dage efter aftale.

Vi anbefaler at du uanset hvad kontakter os på kontakt@detkosmiskeselskab.com for at aftale et nærmere tidspunkt, så du er sikker på ikke at gå forgæves — også mandage.

ABONNEMENTSVILKÅR

1.1 Ændring af abonnementsvilkårene

Det Kosmiske Selskab har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsvilkår. I forbindelse med væsentlige ændringer sker varsling over for abonnenterne efter gældende regler, idet ændringer vil blive varslet til ikrafttræden med mindst en måneds varsel. De gældende abonnementsvilkår kan til enhver tid læses på detkosmiskeselskab.com/handelsbetingeler.

1.2 Brugerlogin

I forbindelse med abonnementet er det nødvendigt at have et Brugerlogin. Brugerlogin indeholder bl.a. adgangskode til e-avisen, detkosmiskeselkab.com og selvbetjening online. Det er også oplysningerne i Brugerlogin der benyttes til kommunikation fx når vi skal maile nødvendige oplysninger. Brugerlogin oprettes sædvanligvis i forbindelse med køb af abonnement, men kan også oprettes på detkosmiskeselkab.com. Brugerlogin skal indeholde navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, abonnementsnummer samt en selvvalgt adgangskode. Der kan kun oprettes et Brugerlogin per mailadresse.

1.3 Behandling af persondata

De oplysninger, som bliver registreret i forbindelse med køb af et abonnement, behandles fortroligt og videregives ikke til tredjepart. Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysninger om køb og bestillinger, samt ind- og udbetalinger, gemmes så længe du er kunde. Hvis kundeforholdet ophører, vil oplysningerne blive opbevaret i 5½ år, da regnskabsloven foreskriver, at vi skal gemme oplysningerne i denne periode. Herefter vil de blive slettet.

1.4 Ophavsret

Ophavsretten til redaktionelt materiale i Det Kosmiske Selskab tilhører Det Kosmiske Selskab. Det er tilladt at citere fra Det Kosmiske Selskab, når det sker inden for rammerne for god citatskik.

Citater skal altid fremstå med angivelse af kilde og publiceringsdato. Det er ikke tilladt at kopiere, distribuere eller på anden måde videreudnytte materiale fra Det Kosmiske Selskab uden forudgående aftale herom. Dette gælder også videreformidling i elektronisk eller digital form.

Spørgsmål om ophavsret til Det Kosmiske Selskab kan stilles på kontakt@detkosmiskeselkab.com.

1.5 Muligheder og begrænsninger

Stjernekigger Medlemskabet giver fuld adgang til den astrologiske vejrudsigt på detkosmiskeselkab.com.

Det er nødvendigt at have et aktivt Brugerlogin – se afsnit 1.2 Brugerlogin. Adgangskoden er personlig og må ikke overdrages til andre. Misbrug vil medføre øjeblikkelig opsigelse af abonnementet fra Det Kosmiske Selskabs side uden kompensation.

1.6 Betaling og pris

Abonnementet betales forud. Abonnementsprisen oplyses ved købet og fremgår i øvrigt af opkrævningen. Opkrævningen træder i kraft ved købsdato og gentages samme dag hver måned – dvs. at hvis kunden opretter abonnement d. 15 oktober, vil næste opkrævning falde d. 15 november og næste igen d. 15 december osv.

1.7 Varighed

Abonnementet er fortløbende og fortsætter til det opsiges. Dette gælder også prøve-, kampagne- og introduktionsabonnementer, med mindre andet er aftalt. Opsigelse skal ske i henhold til de gældende opsigelsesregler (se nedenfor). Det er kundens ansvar at opsige abonnementet. Det Kosmiske Selskab forbeholder sig ret til, at opsige abonnementet ved misligholdelse eller hvis produktet udgår.

1.8 Fortrydelsesret

Abonnement på Det Kosmiske Selskab, købt via webshop, er omfattet af reglen om fortrydelsesret på 14 dage. Fristen regnes fra købsdatoen. For digitale produkter gælder fristen dog ikke, hvis produktet har været taget i brug. Fortrydelsen sendes skriftligt til kontakt@detkosmiskeselskab.com.

1.9 Opsigelse

Opsigelse skal ske på kundens Brugerlogin på detkosmiskeselkab.com/my-account. Manglende betaling er ikke gyldig opsigelse.

1.10 Reklamationer

Ved fejl eller mangler kan Det Kosmiske Selskab kontaktes på kontakt@detkosmiskeselkab.com. Fejl på kundens, eller dennes udbyders, tekniske udstyr er Det Kosmiske Selskab uvedkommende. Øvrige tekniske fejl vil blive rettet hurtigst muligt, efter det er kommet til Det Kosmiske Selskabs kendskab. Som udgangspunkt godtgøres der ikke for nedetider.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Det Kosmiske Selskab vil bestræbe sig på at de digitale udgivelser er tilgængelige på alle tidspunkter. Det Kosmiske Selskab påtager sig imidlertid ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af manglende eller forsinket levering, tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling eller tab påført på anden måde, ligesom Det Kosmiske Selskab fraskriver sig ethvert ansvar for tab forårsaget af, at brugere af digitale udgivelser har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

Det Kosmiske Selskab er ikke ansvarlig for fejl eller mangler ved købte produkter, herunder fejl i data m.v., medmindre det kan påvises, at fejlen kan tilregnes Det Kosmiske Selskab som forsætlig eller uagtsom. Det Kosmiske Selskab kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for tabt fortjeneste, driftstab eller andre indirekte tab.

Købelovens ufravigelige mangelsregler finder anvendelse ved forbrugerkøb, der er omfattet af købeloven.

Det Kosmiske Selskab kan ikke hæfte eller stilles ansvarlige for valg, eventuelle gerninger, handlinger eller skader (skulle det komme så vidt), foretaget/forvoldt efter modtagelse af undervisning, vejledning, andre produkter eller services købt hos os. Vi/vores produkter har et sigte mod selvudvikling samt mental velvære, men kan ikke stilles til ansvar for begivenheder, der hænder i dit liv — ligesom vi heller ikke kan helbrede dig eller andre. Vi henviser derfor altid til en læge, hvis du skal undersøges, søger fysiologisk eller psykiatrisk behandling eller på anden måde er syg.

Det Kosmiske Selskab kan ikke stilles til ansvar for overbevisninger, idéer eller valg, truffet af tidligere klienter & opfordrer altid til, at du — som klient — træffer dine egne valg på baggrund af det, DU synes er sandt og rigtigt, og ikke på baggrund af noget vi eller andre har fortalt eller fremlagt.

Du & du alene er ansvarlig for de valg, handlinger, hændelser, etc, du initierer i dit liv. Vi, Det Kosmiske Selskab, kan ikke stilles til ansvar for hvilke valg du træffer eller på anden måde forvalter dit liv, din økonomi eller din krop.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@detkosmiskeselskab.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning og/eller Forbrugerklagenævnet
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Læs mere på www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

SPØRGSMÅL & SVAR

Har du nogen som helst spørgsmål? Skriv endelig til os på kontakt@detkosmiskeselskab.com så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Tak for din tålmodighed og at du læste så langt 🙏

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0