· Ansøgning til Magus Evigilare ·

**Vækkelsen af Din Indre Magiker**

• Jeg er nogle gange, halvt i spøg, halvt i alvor, blevet spurgt om man kunne blive min lærling. Og i kraft af at jeg er blevet Reiki Mester dette forår, & der er begyndt at åbne sig nye niveauer af væren for mig selv, har jeg besluttet mig for, at jeg er klar til at initiere en lignende rejse for andre. Derfor vil jeg skabe et skræddersyet forløb til en lille håndfuld dedikerede sjæle, der er parate — eller ønsker at blive det — til at træde ind i deres højeste potentiale.

• Jeg har længe haft en drøm om at assistere andre i deres indre rejse mod vågen bevidsthed & en sand erkendelse af, hvor mægtige & magiske vi alle er. Man kan meget på enkelt-sessioner, men jeg fik lyst til at skabe et forløb, hvor vi holder rum & spejler hinandens udvikling — for når flere mennesker initierer en åbning sammen & deler energi med hinanden, bliver vi inviteret til aktivt at træde frem i vores fulde form.

• Derfor vil jeg nu tilbyde en helt ny service. En rejse på 1,5 år, hvor vi 6 mennesker sammen vil aktivere forædlingen af den indre alkymi i jer hver især. Denne vækkelse af vores indre skaberkræfter — vi kunne kalde dem Pluto, vi kunne kalde dem sammensmeltningen mellem os & Kosmos — er at vække vores indre magiker.

• På denne rejse, vil vi — 5 følgesvende, og mig som guide — holde rum for en dybt forankrende, men samtidig bevidsthedsudvidende udviklingsrejse, hvor I kommer hjem til, hvem I *i virkeligheden* er. Hvordan det så end ser ud for jer, hver især.

• Vi mødes 21 gange i løbet af 17 måneder & dagene vil forløbe fra 9-17, ca. Nogle dage vil være kortere. Dagen byder på vekslende indhold, undervisning, sharing circle, spejling, øvelser, mm & varm frokost + sunde snacks.

• Det hele bliver en god blanding af psykologi, psykoterapi, astrologi, tarot, okkultisme, healing (både Reiki & følelsesmæssig), indvielser (Reiki) & gruppesamtaler — alt det jeg selv har vandret igennem på min rejse til at *mestre* mig selv. Hvordan rejsen ender med at se ud for holdet, bliver med andre ord afgjort af, hvem I er, der lander det endelige hold. Er der en overhængende interesse for okkultisme & astrologi, vil rejsen centrere sig om det — er der en overhængende interesse for Reiki-healing & energiarbejde, vi undervisningen blive skræddersyet efter det. Skriv derfor gerne i din ansøgning, hvad det er, der kalder på dig.

• Har du viljen, modet & villigheden til at tage ansvaret helt hjem & eje hele dit væsen + dit liv, så har jeg værktøjerne til at vise dig en version af dig selv, som ikke kan trues af noget — hverken fortiden, fremtiden, din egen succes, fisko eller noget som helst andet! Fundamentet for vores frihed & skaberkræfter ligger i at turde være *ALT* vi er! Dette forløb vil klæde dig på at være i balance med dig selv & livet, så du kan leve lige præcis det liv, du har lyst til!

• Forløbet vil afdække, hvem I hver især er & hvorfor I er dér, lige nu. Selvindsigt er en forudsætning for klarhed & giver os arbejdsro til din videre udvikling. Dernæst arbejder vi med vores værdighed, så I er parate til at åbne for & styrke jeres unikke gaver igennem jeres egen kanal. Derefter arbejder vi med balancen mellem den åndelige verden/jeres evner & jeres fysiske menneskeliv. For kun igennem denne balance kan vi anvende vores gaver & stå stærkt i os selv. Her åbner sig også indsigter omkring, *hvem* I inderst inde er, hvad I har behov for & hvad I ønsker jer i dette liv, så I kan navigere de kontraster & konflikter der unægteligt opstår her i livet. På sidste del af forløbet skærper vi jeres sanser & kreative egenskaber, så det er jer der sætter dagsordnen i jeres liv fremadrettet.

• De fleste møder vil finde sted i København, men nogle gange vil vi mødes andre steder. Holdets tema finder sig selv i kraft af, hvem I er, der træder ind i Magikerens cirkel. Når jeg kan mærke det første holds form & alle 5 deltagere har meldt sig på — finder vi i fællesskab datoerne: Jeg sender et udkast til en plan & I bekræfter om I kan de pågældende dage, indtil at alle kan alle dage.

Du vil modtage et bevis for fuldført rejse samt de 3 Reiki-indvielser.
Din investering er 46.500 DKK — kan selvfølgelig betales i rater efter aftale.

• Holdet sætter sig selv, så I bliver de helt rigtige deltagere til rejsen sammen. Derfor begynder vi med, at du skal skrive en kort motiveret ansøgning om, hvorfor du ønsker at træde ind på denne rejse:

.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0