}Vind ● en ● Astrologisk ● Samtale{

Okay! Jeg har lyst til at gøre alvor ud af det, jeg har prædiket de seneste døgn, & derfor laver vi en donations lodtrækning, hvor vi sammen sender nødhjælp til Palæstinenserne — for sammen er vi stærkest!

Derfor har jeg besluttet, at man kan vinde en session hos mig (en med fysisk fremmøde) til august (jeg aftaler en dato med vinderen), hvis man donerer 100 kr til en valgfri organisation. Det skal dog være en organisation, hvor donationerne ubeskåret går til at hjælpe Palæstinensere i Palæstina i nød. Eksempler kan være Danish Muslim Aid, Mellemfolkeligt Samvirke eller Red Barnet, men du kan frit vælge, hvis du har en yndlingsorganisation. (for god ordens skyld, så har jeg ikke samarbejder med nogen af disse organisationer).

Alt efter hvor mange der deltager i lodtrækningen stiger præmien.
0-200 deltagere = Almindelig Astrologisk Samtale på 1 time (værdi: 1625,-) 200-500 deltagere = Dybdegående Astrologisk Samtale på 1,5 time (2395,-)
Over 500 deltagere = Sjælerejsen; astrologisk & numerologisk analyse fordelt over 3 timer (enten 2×1,5 eller 3×1 time) eller en parlæsning (5559,-) vinderen kan selv vælge.
(I kan læse mere om de forskellige sessioner på min hjemmeside fra kl. 17.00 vil der også være link i bio).

Hvad gør du for at deltage?
Du donerer 100 kr (eller mere) til din favorit nødhjælpsorganisation, der hjælper Palæstinenserne i Gaza. Du deler dette opslag med konkurrencen i din story eller et billede af din donation, hvor du tagger @detkosmiskeselskab (så jeg kan se, at du har delt budskabet). Husk at gemme kvitteringen på din donation, da det er din adgangsbillet til at vinde, skulle du blive valgt.

Pointen er, at få delt konkurrencen — & ikke mindst mulighederne for at donere — mest muligt, både så en af jer kan vinde den store præmie, men også så vi sammen kan donere 50.000 kr. (eller mere).

Hvad får du?
God samvittighed fordi du i dag aktivt har gjort noget for at hjælpe mennesker & børn i nød. & en unik mulighed for at vinde en session hos mig, som du i princippet kun har betalt 100 kr for (& komme foran ventelisten på 135 mennesker).

Hvad får jeg?
En glæde over, at min arbejdstid kan omdannes til mange flere penge end jeg selv ville kunne donere.

Den her konkurrence handler ikke om DKS, man behøver derfor ikke at følge mig for at vinde, men man skal:
1) have doneret 100 kr til nødhjælp til Palæstinenserne
2) delt konkurrencen eller sin donation med tag i story.
3) like opslaget (jeg er kommet frem til at det vil være lettest & mest retfærdigt at trække lod blandt dem, der har liket opslaget — men man kan altså ikke vinde, hvis ikke man har bidraget med punkt 1 & 2 også. Har man en privat profil kan man sende mig et screenshot af sin story. Du behøver ikke gøre den offentlig).

Vinderen findes på tirsdag d. 25/5 kl. 12.00 & får direkte besked.

Jeg glæder mig over denne mulighed & håber I vil tage godt imod min donations-konkurrence.
Allerkærligst,

Anjuska

En kommentar vedrørende “}Vind ● en ● Astrologisk ● Samtale{

 1. Hej☀️
  Hvor er det et godt Indtagetiv. 🌈💝
  Jeg er ikke så ferm med at gøre alle de tiltag for at være med i konkurrencen. Jeg har givet 250,-kr til Folkekirkens Nødhjælp, ligeefter dit oplæg om at donere penge til at hjælpe i denne krise.
  Mon jeg så kan være med på at skrive til dig her?.🤓
  Jeg kan sende et screenbillede fra banken.🧐✨
  💕🙏🏼☮️☺️Knus Catthrin 💃☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0