} Venus • Saturn {

[ Venus i 6° i Skytten i sekstil til Saturn i 6° i Vandbæreren, 13. oktober kl. 21.26 ]

• Når kærligheden, værdiernes & selvværdets planet, Venus, mødes med ansvaret, de fysiske begrænsninger & erfaringens modenheds planet, Saturn, i det samarbejdende, gensidigt udvekslende, karmiske sekstil-aspekt er der gode muligheder for at transformere vores værdier imod nogle højere, åndelige & kærlige idealer — der selvfølgelig stadig har et fast forankret fodfæste i mulden på vores Jord.

• Selv når de mødes fra den vidtløftige Skytte, der måske har en tendens til at flyve væk på nysgerrighedens galej, hvis ikke vi holder mindst ét ben på jorden, & Vandbæreren, hvis tårnhøje luftkasteller kan lade os forsvinde i perspektiverne omkring de fjerne horisonter. Selv her er Saturn den modvægt vi har brug for; Her giver han Venus’ visionære drømme & fantasier i Skytten fuld mulighed for fysisk at materialisere sig med den rette portion arbejde, tålmodighed & flid — og lader dem vokse i & forbinde sig med fremtiden.

• Under denne transit kan vi ønske at træde ind i mere modne roller & opgive nogle af vores romantiske drømme om enten fjerne egne, visioner eller romantik. Saturn stiver Venus af & hjælper hende med ikke at flyve væk over Skyttens glitrende ørken banker.

• Men han kan dog også godt være strid og minde os om livets hårde realiteter, & vi kan blive bekymrede, ikke føle os modne, gode eller dygtige nok — eller parate til at kaste os ud i det forestående, der kalder os ind i materien, uden støttehjul eller faldskærm. Vi kan også få lyst til at læne os opad andre, mere modne eller voksne personer, som vi har dyb tillid til eller respekt for — eller søge deres råd, fordi vi ikke er helt sikre på egne ben — endnu!

• Herigennem ønsker han, at vi skal finpudse & forny vores værdier & igennem Venus implementere al vores erfaring. Denne forbindelse bebudede en mere mild & følelsesbetonet tilgang til det at modnes & tage ansvar. Deres møde varslede et sammenfald imellem, hvad vi mener er sandt, godt & rigtigt & evnerne til at tage hånd om problemet, tage ansvar & komme i mål!

• Under denne transit ønsker vi commitment og sikkerhed. Både fra os selv, vores omgivelser & især også vores partnere; kan jeg egentlig regne med dig? spørger vi måske lidt indforstået igennem små tests eller vores handlinger, hvor vi nu ønsker at de bekender kulør & viser os, at de har vores ryg. Bekræfter de os i det & er dedikationen gensidig, ønsker vi tilsvarende at bekræfte dem & sørge for de ikke mangler noget.

• Denne transit kan også øge vores følelser af behov for partnerskab, selskab, tryghed & tosomhed. Én vi kan læne os op ad, når livet er svært. En der støtter os i modgang & som ønsker at se os trives & vokse. En moden, nøgtern person, der ikke ønsker vi skal mangle noget & som gerne vil hjælpe os med at opnå vores drømme. Er man single kan det føles som et brændende behov at blive set, værdsat & elsket for den man er — & uholdbare eller useriøse kæresterier er man ikke interesseret i nu. Vi ønsker os et ægte menneskemøde; det skal være seriøst & allerhelst ægte kærlighed. Denne transit kalder på en dyb, ambitiøs, ansvarsbevidst, autentisk forbindelse. Det kan også komme til udtryk som en lidt mere pessimistisk tilgang, hvor man bliver meget praktisk, fornuftsbetonet eller pragmatisk omkring kærlighed; måske tænker man, at der er knaphed på gode partnere eller måske at gennemsnittet er for uambitiøse. Her er det vigtigt at minde sig selv om, at man er påvirket af Saturns “mangelmentalitet” & at man ikke behøver nøjes. Anvend i stedet denne fornuftige tilgang til at løse andre problemer eller udfordringer. Det kunne fx også være at begynde en opsparing eller betale noget gæld af. Tilsvarende kan ens kreativitet også materialiseres — især igennem en detaljeret & struktureret facon.

• Om det er en kærlighedsrelation, vi pludselig forventer mere af, en investering eller vores egne præstationer, vil variere fra person til person (det afgøres af de huse, transit Venus & Saturn besøger denne gang). Men fælles er, at langsigtede mål, der handler om at øge vores selvværd, sikkerhed, formue, midler, luksus, værdier, etc er højnet. Projekter vi investerer os i nu (hvad end valutaen er tid, penge eller engagement) — menneskelige relationer, arbejdsrelaterede projekter, kunstneriske skabelser eller økonomiske investeringer (alle Venus-områder) vil med fokus, mådehold & indsats bære rig frugt. Især investeringer i aktier, obligationer, ejendomme eller kunstværker kan give flotte økonomiske afkast.

• Så frem med tegnebrættet! Hvilke Vandmandsidéer har du høstet det seneste år med Saturn i tegnet — er der nogle idéer, som er opstået den seneste uge efter han stationerede ret igen, som skal virkeliggøres? Tilsvarende kan ens kreativitet også materialiseres — især kanaliseret ud igennem projekter, der kræver en detaljeret & struktureret tilgang.

• Tro på dig selv! Vi behøver ikke diplomer, medaljer, følgere eller investorer for at opstarte vores projekter. Begejstring, tiltro, knofedt & mod er nok (i første omgang). Så længe vi er ærlige med os selv & husker at checke ind med vores selvværd, skal det nok lykkes. Og hvis der er noget, der virker urealistisk eller som om vi ikke kan opnå det, så snak med dit selvværd og undersøg hvilke overbevisninger, der potentielt ligger derinde i din underbevidsthed & forhindrer dig i at handle på dine drømme. Som regel er der en eller anden frygt-overbevisning, vi har samlet op i vores barndom, der ligger som en blokade for vores virke. Og som en muskel, der kan trænes — eller en miose, der kan masseres, kan disse blokeringer nænsomt men bestemt masseres bort ❤️🌱

• Transitten er højnet i 1 dag & 18 timer. Under denne transit er det oftest lettere at:

~ få hjælp fra autoriteter, overordnede eller forældre
~ finde tilfredshed i at udføre vores pligter & ordne vores papirer, finanser & ejendele
~ færdiggøre projekter, afslutte arbejdsopgaver & diverse daglige gøremål
~ samarbejde & løse uoverensstemmelser med andre
~ være velklædt, passende klædt eller fremstå professionel, moden & med autoritet
~ opstarte, strukturere eller få gennemført kunstneriske & kreative projekter
~ håndtere vores ressourcer & økonomi på fornuftige, kloge & ansvarsbevidste måder
~ foretage gode investeringer
~ komme til at modtage vejledning fra en mentor, senior eller anden prominent person
~ socialisere, gøre et godt indtryk & udvide sit netværk i forretningsøjemed
~ købe, sælge, forhandle, indgå forlig eller kompromis
~ skille følelser & pragmatik ad i de problemer vi har — for lettere at kunne finde løsninger
~ forholde sig bevidst & omsorgsfuldt til sin egen frygt, mindreværd eller manglende modenhed
~ arbejde aktivt på at øge sit selvværd
~ få indhentet sine hængepartier
~ være tilfreds med sig selv & sin indsats

~ 30. Mar: Venus 11° i Vædderen ✴ Saturn 11° i Vandbæreren, kl. 17.46, 2021
~ 13. Okt: Venus 6° i Skytten ✴ Saturn 6° i Vandbæreren, kl. 21.26, 2021
~ 24. Maj: Venus 25° i Vædderen ✴ Saturn 25° i Vandbæreren, kl. 13.05, 2022
~ 2. Dec: Venus 19° i Vædderen ✴ Saturn 19° i Vandbæreren, kl. 05.09, 2022
~ 18. Mar: Venus 1° i Tyren ✴ Saturn 1° i Fisken, kl. 00.25, 2023
~ 28. Jan: Venus 6° i Stenbukken ✴ Saturn 6° i Fisken, kl. 08.03, 2024
~ 13. Maj: Venus 17° i Tyren ✴ Saturn 17° i Fisken, kl. 21. 44, 2024
~ 22. Nov: Venus 12° i Stenbukken ✴ Saturn 12° i Fisken, kl. 13.54, 2024

..
..
Billedet er af Nikolaos Gyzis & hedder “Arachne/The Spider”, 1884.

~ 6. Jul: 2025
~ 15. Jan: 2026
~ 1. Maj: 2026
~ 13. Mar: 2027
~ 30. Jun: 2027
~ 5. Jan: 2028
~ 19. Aug: 2028
~ 2. Mar: 2029

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0