} Venus • i • Vægten • pt. II {

[ Har man selv — eller dater / kender man én med — Venus i Vægten ]

• Når Venus er hjemme i sit eget dagstegn, Vægten, har man en ubevidst, men oftest uimodståelig charme. Ja, faktisk er det personens egen uvidenhed herom, der gør dem særligt søde & indtagende. VægtVenus er kendt for med mildhed & dybe smilehuller at charme alle & enhver uden selv at opdage det eller forstå det. Faktisk er man som regel slet ikke selv klar over at man flirter. Det kan skabe en række misforståelser i datinglivet. Folk kan let fejltolke VægtVenus som interesseret, fordi hun er så lattermild, sød & måske endda nuttet. Men det behøver hun altså ikke være… hun er bare høflig. Og hvis man ikke forstår hendes subtile afvisning(er), kan hun til sidst godt blive en kende strid.

• At Venus hersker her, gør hende mere fyldig & indflydelsesrig, hvorfor mennesker med denne placering oftest udstråler en kraftig Venusenergi — gælder alle køn. Det er ønsket om overgivelsen samt stræben efter den højeste skønhed eller perfektion, der giver Venus i Vægten sin sødme. & i modsætning til hendes andet herskertegn: Tyren & dens fyldige sanselighed, der skaber en solid, fortættet, fysisk pol for nydelse & materiel velstand, er Venus i Vægten en næsten fejlfri, ideallignende skønhed & harmoniske æstetik, som både kan komme til udtryk igennem eksemplarisk opførsel, men også virkelig smuk, blød hud eller andre bedårende fysiske karakteristika.

(Man kan selvfølgelig ikke sige noget fuldstændig konkret om folks udseende udelukkende ud fra sådan en lille placering som Venus, men i den harmoniske & velafbalancerede Vægt er symmetri & skønne former næsten altid givet (med mindre der er hårde aspekter til Chiron, Saturn eller Pluto bl.a.), men tommelfingerreglen er et meget tiltrækkende ydre — især i det område (hus) hun falder i, som vil afsløre hvilket kropsområde, der er særligt velsignet af hendes skønhed🌹🍑.

• Denne placering giver en meget gavmild natur — især som placering i fødselshoroskopet — men man kan også komme til at give for meget eller ikke rette sin energi et konstruktiv sted hen. Dermed kunne udtrykket “at kaste perler for svin” godt passe på en ubalanceret Venus i Vægten. Og placeringen giver da også en ganske konfliktsky & harmonisøgende natur — der om muligt overgår VægtMerkur. Det kan være svært at sige fra & sætte grænser, fordi man er bange for at gøre andre kede af det — eller måske bare blive blandet ind i deres negative følelser (Yikes!). Men generelt kan Venus i Vægten ikke lide, når deres omgivelser ikke har det godt — især dem de elsker — hvad end de kan gøre noget ved det eller ej.

• Denne placering skaber romantikere om en hals & man kan derfor godt have brug for lidt jordforbindelse eller et realitetscheck i ny og næ. Det er også vigtigt at man minder sig selv om ikke at jagte den *perfekte* partner eller bare lader andre (ens bejleres ihærdighed fx) styre hvem/hvad man vælger i sit liv. Det er også vigtigt ikke ofre sig, give mere end man har eller tage ansvaret fra andre i forsøget på at skåne (& elske) dem.

• Men man skal ikke tage fejl, for Venus i Vægten kan også være retfærdighedens vogter. Og gør man forkert eller optræder man tåbeligt & udiplomatisk falder hammeren — eller rettere fru. justicias sværd. Og her ved hun nok, men der skal have en buket roser & hvem der skal have kniven — eller have hugget hovedet af — om ikke kun verbalt, så også socialt.

..
..
Billedet er af Gustave Klimt & hedder “Portrait of Baroness Elisabeth Bachofen-Echt”, 1916.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0