} Venus • i • Løven • pt. I {

[ I transit: 27. juni kl. 06.26 — 22. juli kl. 02.26 ]

• Den sidste måned har været enormt potent & præget af transformation, indsigt & en masse fokus på vores måder at tænke & forstå på, samt vores syn på værdier — både egne & andres. Hvor var de emotionelt forankret & hvor skyldtes de tidligere mønstre, erfaringer eller oplevelser, som ikke længere er gyldige eller meningsfulde? Nu, som en lille modvægt til Krebsens emotionelle lederskab, valser Venus ind i Løven & cementerer et fokus på vores selvværd & selvrespekt.

• Venus i Løven giver os den blide side af Løvens faste, buldrende ildenergi, så de kommende 4 uger vil hun bringe os afslapning, livsglæde, tillid & passion. Da hun er et stykke vej foran Solen i år, oplever vi denne kraftfulde værdighed allerede inde i Krebsens lidt generte & følsomme sæson, som selvfølgelig vil farve hendes transit — dermed giver Venus i Løven os ikke helt så meget mod på at dase & stråle (med mindre vi har det exceptionelt godt med os selv for tiden), som hun almindeligvis gør, når hun går igennem Løvens livsbekræftende tegn, Solens hjem.

• Venus’ natur er almindeligvis passiv — hun er vores evne til at modtage, nyde & værdsætte — men i det aktive, maskuline ildtegn, bliver hendes behov mere udtalte & hun kræver derfor mere handling fra omgivelserne (når nu hun ikke selv kan) — dvs vi vil opleve det som, at ære vores egen værdighed i højere grad & stille større krav (med rette!!!) til vores omgivelser. Mange tror at Venus i Løven er aktiv, men jeg mener, det er mere korrekt at se hende i en selvsikker, tilbagelænet dronningerolle, der sidder på sin strålende, ekstravagante Soltrone og venter på at al den beundring, kærlighed, romantik, rigdom, selskab, affekt & morskab hun har brug for — og fortjener(!) kommer til hende uden anstrengelse. Hun er smuk & stolt & hun v e d hun fortjener det! 👸

• Det er ikke os alle, der er velsignet med Løvens selvværd & selvsikkerhed, men en ting vi kan lære af Venus i Løven denne måned, er, at vores følelse af værd definerer vores evne til modtage! (Fx også ros for vores evner til at sætte os i andres sted, rumme & være modige, når vi deler fra et sårbart sted).

• Så hvor meget føler du, du kan modtage uden at røre en finger? Det er en god øvelse at læne sig ind i nu & undersøge disse uger: Hvornår begynder du at føle skyld, få dårlig samvittighed eller opleve, at nu bør du altså også bidrage? LøveVenus lærer os, at hendes skyggeside, den krævende, skinsyge, temperamentsfulde dramaqueen, kun kommer frem, når hun ikke tillader sig at modtage alt det, hun ønsker sig. Vi står altså på brinken af en god lektie — især for dem, der identificerer sig mest med den feminine side af dem selv — at øve sig i at modtage uden skyld & give hele “du skal yde, før du kan nyde”-paradigmet fingeren (ja, undskyld mit franske).

• Det vil sige, at der er fantastiske muligheder for at få arbejdet med vores værdisæt de kommende uger — især den side, der handler om at tillade os selv at eksistere & bede om at blive respekteret, taget alvorligt & set — samt finde ud af, hvad vi egentlig føler os værdige til. Og skulle du finde ud af, at det ikke er helt så meget, som du kunne tænke dig, så pyt: vid at det er en muskel, der kan trænes… ligesom alt andet her i livet. Det handler blot om at finde ud af, hvad man ønsker sig & så værdigt & selvkærligt stile imod det!

• Juli kan altså i år (langt hen ad vejen) opleves som en festlig & glædelig måned med tid til at synke 2021’s foranderlighed & de nye landvindinger vi har gjort os den seneste tid. Vi vil dog også opleve en række oppositioner den kommende måned (bl.a. mellem Venus/Mars & Saturn, der måske bringer lidt bølgegang i vores parforhold eller kærlighedsrelationer; Solen/Merkur & Pluto), men dette blødes op trigoner til Jupiter — hvor vi får mulighed for at reflektere lidt over vores handlinger & hvorfor vi gør som vi gør — samt en række trigoner, der indgyder voksendom & harmoni i os. Fx oplever vi denne sæson en konjunktion imellem Mars & Venus, der vil bringe os lidt mere i kontakt med, hvad det egentlig er for en kærlighed, vi ønsker os i dette liv.

• Udover dét, gør LøveVenus det hun gør bedst; velsigner os ved at gøre os mere charmerende, vittige, intelligente & bjergtagende. Vi vil opleve os selv (og andre) som mere attraktive og formentlig blive mere hengivne & blide. Officielt er dette en helt vidunderlig transit for vores kærlighedsliv — selv med eller uden partner! For selvkærlighed er nemlig også en Løvedisciplin — så nu er det nu vi skal finde vores bedste sæt frem, klæde os på så vi føler os som en million & flanere op & ned ad gaden, dupere folk & nyde livet i fulde drag. 🙏🌞
Masser af kærlighed & romantik din vej ❤️

..
..
Billedet er af Danielle Mckinney & hedder “I Hear You”, 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0