} Venus ● Uranus {

• Med Nymånen (& Solen) i Løven i går, der holder hof med Mars & Venus er der fuld knald på Løveenergien. Det kan godt være lidt hårdt for især vandbærere, der måske ikke får sovet så meget for tiden, fordi det kan være svært at finde ro med hele fire planeter i opposition til deres Sole. Men også vandtegn kan lide lidt under denne monumentale ildenergi, da 5 ud af 10 planeter er i ildtegn disse dage & bare vent, Merkur joiner festen om 9 dage, når han er færdig med at rydde op i Krebsen sammen med Pluto (der står i opposition).
• Gårsdagens nymåne handlede om værdier & grobund for bla økonomisk vækst, men også kærlighed… Men det udfordrende Uranusaspekt afgør om det kommer til at tilsmile os.
• Dagens tema med Uranus i eksakt kvadrat til Venus i 6° (Venus eget tal) kl 11.57 handler dog om selvværd. Vores selvværd afgør hvad der kommer ind i vores liv. Ikke vores job, hvor meget vi knokler, hvem vi kender, vores positive affirmationer eller lign. Hvis du inderst inde ikke føler dig værdig, er der ingen af de gode ting du har manifesteret i dit liv (der faktisk allerede  *e r*  parate til møde dig) som du kan *t i l l a d e*  at komme ind.
• Det er en ret fin pointe & virkelig noget Venus i Løven gerne vil lære os. Vi er nødt til at overgive os & have tillid! Men også undersøge de områder, hvor vi ikke føler vi heeelt fortjener, de ting vi ønsker os.
• Så Hvor lod vi os selv gå på kompromis med vores medmenneskelige værdier i forsøget på at afstive os? Hvor lader vi grupper eller fællesskab-strukturer holde os nede for at få lov at være med? Hvis anerkendelse søger vi på bekostning af vores integritet?
• Hvis dit liv er sat på spidsen disse dage er det helt ok. Det kan være på pengene, tiden, boligen, parforholdet (for at nævne de mest oplagte), men der findes flere mulige så længe de er relateret til tilfredshed, overflod & nærhed. Det bedste vi kan gøre er ikke at panikke over det & acceptere, at der er nogen (host host, tak Uranus) der vil vise os en ny vej. Og her (som jeg skrev i går) handler det om ikke at være for stolt til at være dem vi faktisk er eller holde fast i idéer, der har overskredet sidste udløbsdato.
• Vi kan ikke give et kort over healing. Lige som alle dine traumer, der kommer af dit særegne liv, er alle healingsrejser også unikke. Healing er individuel & der kan ikke gives en skabelon da processen varierer for hver af os. Det vigtigste vi kan gøre er at tillade os de følelser, tanker & oplevelser vi har haft & slutte fred med dem — & vigtigst hvem vi egentlig er (og altid har været) før vi begyndte at tilpasse os vores omgivelser.🙏
..
..
Billedet er vidst nok af Emma Florence Harrison. Jeg kender ikke titlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0