} Venus ● Saturn {

[ Venus i 7° i Skorpionen i kvadrat til Saturn i 7° i Vandbæreren, 17. september kl. 08.14 ]

• Der er sket en del på himlen på det seneste & mange planeter står i udfordrende aspekter, som en slags optakt til Fuldmånen i Fisken om nogle dage. 7 er Neptuns klokkeklare, clairvoyante vibration

• I løbet af de seneste dage har Venus bevæget sig ind i de hårde aspekter til både Uranus (tiltagende) & Saturn, der både kan virke umulige, utrygge &/eller nedslående. Hun er almindeligvis ikke en særlig stærk planet, hvorfor hun desværre må føje de hårdere & tungere planeters vilje, hver gang hun valser ind i hårde aspekter til dem. Og det sker jo flere gange årligt, da hun er let & hurtigbenet & bevæger sig rundt om Solen på under en jord-år.

• Når Venus står i kvadrat til Saturn handler det typisk om mindreværd, så hvis vi har været usikre på os selv, fremtiden, parforholdet, vores evner, vores projekter etc de seneste dage, så frygt ej! Det er ikke dig, din partner eller dit projekt, den er gal med. Faktisk er den ikke gal med noget, men vi bliver mindet om, at vi også er nødt til at lægge et godt stykke arbejde i os selv, vores parforhold, job eller hvad der nu har været berørt af dagens transit.

• Denne type Saturn-påvirkning gør os sky, generte, angste, distancerede eller bekymrede. Forsinkelser eller (følelsen af) manglende evner forekommer også hyppigt. Venus hersker over alt vi kan nyde//handler om skønhed, overflod & kærlighed — og det gælder også selvkærlighed! Så hvis du (eller din partner) har haft en svær dag, gør lidt ekstra godt for jer. Del den flaske jubilæumsvin, prioriter at gå i biografen, tag fodbad, bestil mad — hvad der nu end gør det for dig/jer!

• Vores angst for at blive kritiseret eller føle os for unge, uegnede eller uerfarne har også været massivt til stede denne uge (og vil vare nogle dage endnu). Vid at der er ekstra risici for at blive trigget & prøv at bære over med dig selv eller andre. Venus står kun i udfordrende aspekter disse dage, inklusiv et mindre drille-aspekt til fantasien & idealernes omtågede planet, Neptun, der kan give en virkelighedsslørende effekt. Derfor vil jeg også minde om, at den måde du ser verden med mindreværdsbriller s l e t ikke behøver være sandheden. Måske er du bare usikker? Det kan være fornuftigt for nogle med lidt ekstra alenetid, mens andre vil have godt at åbne op for omsorg. Læg mærke til — især i parforholdsrelationer — at din partner gerne vil dig & at det vil gavne dig at gøre en indsats for at undgå drama. Nogle gange viser de deres kærlighed på en anden måde, end den vi allerhelst foretrækker, længes efter eller “har brug for” for at føle os elsket. Tag evt en snak med din partner & prøv fra et sårbart sted at dele dine følelser. Uden at bebrejde, dømme eller gøre hverken dig selv eller dem forkerte. Med al sandsynlighed kan I sammen bygge en bro til mere tryghed — & kan I ikke, fordi den anden part ikke tør, vil deltage eller engagere sig, jamen så vil Uranus●Venus-aspektet om 6 dage ruske op i, hvad der er det rigtige for jer, at gøre.

• Det er altså *h e l t* almindeligt at føle sig mut, nedslået, deprim eller ensom under en transit som denne. Heldigvis varer den sjældent mange dage & de erkendelser, der kommer op gør os mere robuste, fornuftige & realistiske på den lange bane. Og selvom vi nogle gange kan få følelsen af, at kærlighed ikke er for alle — og måske endda slet ikke for os, så er det jo aldrig sandheden. Det er kun Saturns iboende mindreværd & frygt han midlertidigt stækker Venus med.
Så vær sød ved dig selv & husk at bruge dine penge fornuftigt. Det kan godt føles som om, at der ikke er så mange af dem lige disse dage.

..
..
Billedet er af Charles-Francois Jalabert & hedder “Galatea”, 1847

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0