· Venteliste ·

• Venus er i Løven fra 5. juni — 9. oktober i år! Det er en fuldstændig fantastisk transit at aktivere sin dybeste magnetisme, omfavne sin indre dronning & heale sine dybe tilknytnings, kærligheds, værdigheds eller pengetemaer!

• Det betyder, at vi helt exceptionelt kan arbejde med vores selvværd, evne til at modtage vores drømme & blive bevidste om vores behov i fht kærlighedsrelationer denne sommer under Løvens stolte, hjertevarme, kærlige & værdige energi.

• Venus er retrograd fra 23. juli-3. september & tager os på en dyb indre healingsrejse, hvor vores værdier, værdighed & selvkærlighed kommer i fokus! Med denne magiske, kosmiske timing vil jeg i år, ganske særligt, udbyde en Venus Workshop for 8 deltagere. Den ligger en uger før Venus Retrograd ophører, så vi for alvor kan nå at forstå hendes rejse!

• Programmet bliver en sanselig, følelsesmæssig healingsrejse, hvor vi igennem astrologien & reikihealing forløser det, der står i vejen for at vi kan være i vores naturlige, medfødte Venusenergi.

Hvornår: Lørdag d. 26. + søndag d. 27. august i tidsrummet kl. 10-16 begge dage*.
Sted: København, Østerbro
Din investering: 4965 DKK ~  inkl frokost & snacks.

*Dette bliver det allersidste Venuskursus, da retrograden ophører weekenden efter.

• Weekend Workshoppen egner sig til kvinder (især singler; men alle kan deltage), der ønsker at blive bedre til at mærke & læne sig ind i deres egen modtager/Venus-energi, samt heale de blokeringer, der står i vejen for at vi kan leve vores bedste liv. Har du selv LøveVenus i sit horoskop er det fuldstændig oplagt at deltage.

• Vil du være blandt de første som kan melde sig på weekenden, kan du skrive dig på den uforpligtende venteliste her:

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0