} Valentinsdag {

• Valentinsdag bærer den numerologiske vibration 14/5 hver år. Det er en kommunikationsvibration, der består af Solens tal, 1, & Uranus’ tal, 4, der sammen giver Merkurs tal, 5. Vi har altså foreningen imellem vores Væsenskerne, Solen, vores højere intellekt, Uranus, & vores evne til at forstå, indsamle indtryk & udtrykke os, Merkur. Selvom kærlighed almindeligvis er noget vi forbinder med hjertet & ikke sindet/hjernen, så er kommunikation alligevel en bærende del af det at være i en relation & kunne opretholde den. Og selvom kærlighed er en stor del af det at tilgive, acceptere & elske et andet menneske, så er kommunikation, samarbejde & ærlighed en ligeså stor del af det, at få en relation til at fungere i praksis & ikke blot fremstå som en ønskedrøm i en idealiseret, lyserød, tåget, romantisk kontekst.

• I år bærer denne dato yderligere en 14’er energi, da den er en del af Talportalen fra 10-19. februar. Der er altså rige & gode muligheder formidle sig selv i dag & i sandhed åbne sig eller nå nye dybder sin relationen. Der er i år ingen astrologiske forbindelser, i alle fald ikke dansk tid, men i morgen mødes Venus med Neptun i deres årlige konjunktion i Fisken, som skaber blide samhørighedstoner & dybere forbindelse til skønhed, idealer, overgivelse & romantik.

• Månen har her til morgen sluppet Skorpionens intense hemmelighedsfulde & passionerede vande & er gået ind i den lidt mere livsglade, optimistiske, akademiske & hurtige Skytte, som ser kærligheden i de store overordnende perspektiver. Det betyder at denne Valentins dag vil være mere let & mere idealistisk end andre år.

• For at understreget dagens store kommunikationstema, ser vi også Månen stå i gunstige & opbyggende aspekter til både Merkur, Pluto, Neptun & Jupiter, der i morges kunne hjælpe os med at sætte ord på følelserne & kommunikere en dybere, ærligere, tilgivende & kærlig tilgang til vores temaetikker samt vores partner, har vi en sådan. Mange af de forbindelserne slipper i løbet af dagen, til gengæld ser vi kortvarigt kvadrater til Saturn & Solen, der beder os stå ved os selv & hvad vi inderst inde ønsker os & har behov for — & simpelthen tage modent ansvar herfor. Ærlige, åbne & kærlige samtaler kan bringe os tættere på hinanden, læge fortiden & skabe klarhed omkring mønstre & dynamikker, der tidligere lå ubevist i vores underbevidstheds mørke vande, men som i dag med den tidlige Månes skift ind i bevidsthedens klare intuitive lys i Skytten, illuminerer den videre vej i livet for os. Henad aftenen ser vi primært opbyggende forbindelser, men Månen nærmer sig dog sin opposition til Mars i kommunikationstegnet Tvillingen. Det betyder at bølgerne kan gå højt, hvis vi ikke er så bevidste om vores følelser, luner eller forstår hvordan vi altid selv er medskaber af en situation eller konflikt. Denne forbindelse kan gøre os mere opfarende & vrede, så det giver mening lige at checke sig selv, sin behov & forventninger inden man bliver rigtig vred over forsinkelser, aflysninger eller lign. Måske passer det egentlig alle, at noget bliver udskudt, rykket til en anden dag eller afbrudt. De rigtige ting skal nok ske, hvad end vi i situationen kan forstå dem eller ej.

• Selvom Månen står i den hurtige Skytte resten af dagen, vil jeg alligevel opmuntre til at nyde & sætte tid af til at have en helt roligt dag med et afslappet tempo, hvor vi måske blot kan tappe ind i Venus/Neptun i den sværmeriske drømmende Fiske energi, der ligger som en lidt mere massiv drøm under SkytteMånens hurtige skift. Jo mere vi kan huske at være sårbare (om muligt) & selvkærlige under Venus & Neptuns transit, desto mere kan vi høste af den.

• Og har man ikke en bedre halvdel at udforske disse sider med, kan andre nære eller kærlige mennesker udgøre en god samtalepartner eller kompagnon — men man kan også udforske forholdet til sig selv, sin intuition, glæde, optimisme & generelle tilgange & livet igennem kreativitet, leg, meditation, sport eller måske endda lave et lille ritual.

• Min yndlingstanke omkring denne amerikanske relationsfokuserede mærkedag er: man behøver ikke have en kæreste for at elske sig selv! Og lige meget hvad der sker, så vil du altid være det vigtigste menneske i dit liv; vores allervigtigtse relation, vil altid være relationen til os selv — & hvilket forhold vi har til os selv, er vi heldigvis 100% selv herre over. Vores evne til (aktivt) at elske os selv (eller tilgive/acceptere, hvis elske er et lidt for stort spring), er det der betyder noget; ikke en eller anden ydre civil-statusmarkør. Partner eller ej, Valentinsdag handler om kærlighed & værdsættelse; både af os selv som væsner & alle de mennesker vi har omkring os! Det er vores tilgang til livet, der tæller på det sjælelige plan, ikke så meget om vi har en *bae* eller ej.

• Håber I får en dejlig, blid, hyggelig eller sjov dag, alt efter jeres præferencer!
De allerkærligste hilsner
A
..
..
Billedet er af Theo van Rysselberghe & hedder “Nude in the Bath”, 1922.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0