} V i n t e r • S o l h v e r v {

• I dag d. 22/12 sker der en hel masse. Først og fremmest falder Vintersolhverv (også kendt som årets korteste dag) netop i år på denne dato, dernæst skifter Solen tegn fra den optimistiske, livsberigende & dynamiske Skytte til den målrettede, modne & ambitiøse Stenbuk her kl. 05 om morgenen (før dagen overhovedet er begyndt at gry) & vi har en varsling af det nye års dobbelt 2’er energi. Både i datoen, men også i 2 x 2 planetmøde, der aktiverer denne dobbelte 2’er portal!
• 2020’s både blide & monumentale energi, der hvis vi tillader det, vil give os de dybeste indsigter. Mange skriver, at 2020 vil være det mest transformative år, vi vil opleve i vores levetid, og det må siges at være noget af et prædikat. Denne 2020-energi får vi et smugkig ind i i dag, med en meget massiv 22-22-22-22-kode.
• Ikke nok med at dagene allerede fra i morgen bliver længere og længere igen (lyset vender tilbage), så begynder en formørkelsessæson også om ganske få dage, da vi har en nymåne d. 26, som faktisk er en solformørkelse. Ikke at vi kan se den fra vores nordiske breddegrader, men det ændrer ikke på de højnede energier, som kan mærkes over hele kloden.
• Solformørkelse er en periode, hvor Månen, det indre, blide, mørke & ubevidste, dækker hele (eller det halve af) Solskiven, vores selvbillede, væsenskerne & bevidste væsen. Denne type okkultation viser os astrologisk at vores ubekendte & skjulte sider, der pludselig (når vores ydre stråleglans stilnes) afdækker det indre eller det okkulte (skjulte). En solformørkelse virker altså som en kraftig nymåne, hvor det er oplagt at vende sin bevidsthed ind, lade den bundfælde, så vi kan messe over de kommende udadvendte dagskræfter, når lyset, Solen & livet igen udfolder sig til foråret! Det er med andre ord nu vi sår kimet til morgendagens mirakler! At disse to bevidsthedsfænomener falder sammen i år er pudsigt & kraftfuldt!
• Vintersolhverv er en af de 4 astronomiske positioner, der markerer årets 4 årstider, og som falder nogenlunde fast hvert år. Sommer- & Vinter Solhvervene er de hhv længeste & korteste dage (eller mere korrekt formuleret, der hvor Solens bane over himmelen er højest eller lavest), som bekendt opstår pga Jordens aksehældning på 23,5°. Mens Forårs- & efterårsjævndøgn markerer de to skæringsakser, hvor dag & nat er præcis lige lange.
• Formørkelses-sæsonen er en ca 35 dage lang periode, hvor Solen, Månen & Jorden står på lige linje, hvorfor hhv Sol- & Måneformørkelse er mulige. Dette fænomen gentages ca 6 måneder senere & i modsætning til Vinter & Sommersolhverv er denne akse én, der flytter sig med en række års mellemrum.
• Om Solen & Månen når at blive helt eller delvist formørket under denne periode 2 eller 3 gange kan variere fra år til år. I  2019 har vi haft 5 formørkelser med den sidste her om 4 dage, mens 2020 vil byde på det mere usædvanlige scenarie, at vi vil opleve hele 6(!) Formørkelser. (Almindeligvis ser man kun 4).
• At Eclipseseason falder (næsten) samtidig med årets store Lysfest, hvor vi fejrer at lyset langsomt vender tilbage, er i min optik et varsel, hvor vi nu bliver bedt om for alvor (med Stenbukken) at kigge efter vores eget indre lys.
• Det er ikke længere meningen at vi skal spejde ud i verden for at finde lyset & det, der holder vores mod & håb oppe. Vi ved instinktivt at efter mørket kommer lyset & det sker ufravigeligt, hvadend nattens strabadser nu har bragt: Der er altid lys for enden af tunnelen. Men i denne årets mørkeste tid, der i 2019 har været omfavnet af SÅ meget transformation, vil jeg mene at i dag er særlig oplagt til at vie sin tid til sagte introspektion. Tænd et lys for jer hver sammen med dine kære & lad det fylde dit indre mørke. Bring en skål for fremtiden, frugtbarheden & alt hvad der må komme af nye ting i det nye årti. Vid at vi i vore hjerter bærer denne skaberkraft vi i mange hundrede år har afgivet til guder, gejstlige & andet godtfolk & at det nu er på tide vi tager den tilbage. Tager ansvaret, magten & skaberkraften hjem!
Glædelig Vintersolhverv!
❤️
(Jeg skriver lidt mere om planetmøderne & 22-kode senere i dag) 🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0