} V e n u s ● U r a n u s {

• Mars fik sin Venus en enkelt weekend, men lykken er kort… & den flirtende & letbenede kærlighedsgudinde er allerede videre i favnen på en ny, høj, fremmed, også kendt som himmelens foranderlige gud: Uranus. De står begge i 6° i jordtegnene Jomfruen & Tyren.
• Det hårde & ubehagelige møde de havde i sommer har udviklet sig til et mere givtigt forhold, hvor Venus får sin vilje & en god del indflydelse på relationen. Uranus giver hende vovemod — og ovenpå hendes møde med Mars i weekenden & de erkendelser hun har haft omkring sin egen rolle i det maskuline/feminine-spil, er hun nu åben for at skabe relationer af en ny & mere vovet art. Det er slut med underkastelse, pleasersyndrom & angst for at blive forladt!
• Når Venus berører Uranus på denne blide facon betyder det, at vi er klar til de forandringer, der kommer ind i vores liv. Om det er en ny hobby eller romantisk relation er bestemt af, hvor i dit horoskop Jomfruen & Tyren står.
• Men når det er sagt, giver Uranus●Venus-møder ofte nye bekendtskaber, hvorfor affærer eller korte romancer tit er associeret med denne transit. (Faktisk giver alle Uranus●Venus forbindelser (ligegyldig aspekt) oftest nye møder, men reglen er, at de hårde aspekter skaber relationer, der ender ligeså pludseligt, som de opstod). Læs evt mine Mars/Venus-opslag for mere info, der skriver jeg også lidt om Uranus’ påvirkningen af Venus disse dage.
• Månen har i dag været i Krebsen & det giver emotionelle undertoner for alle dagens begivenheder. Måske endda toppet med lidt melankoli; når Venus & Solen står i Jomfruen & Månen i Krebsen er dyb følsomhed ofte til stede.
• Yderligere har vi i dag haft det aspektmønster, der hedder Dragen(se billedet: det ligner en papirsdrage), sammen med et andet sekstilmønster: Vuggen. Disse mønstre er afgørende, når man skal analysere horoskoper, da de bestemmer hvordan planternes samspil kommer til udtryk & dermed skaber et temperament.
• Det er bla. noget af det jeg underviser i, hvordan man analyserer, på det astrologikursus jeg tilbyder, som bliver afholdt igen her til efteråret. Det skriver jeg meget snart noget info omkring.
Rigtig god aften,
Kærligst,
A 🌞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0