} V e n u s ● N e p t u n {

[ 15 • 15 • 15 • 15 • portal ]
• I morgen d. 8. står både Solen & Venus i eksakt aspekt til Neptun. Dvs at alle 3 himmellegemer står i hver deres 15. grad.
• Mens Solen & Neptun danner deres eksakte kvadrat, et ganske nedslående & mismodigt aspekt, kl. 10 om morgenen søndag i hhv 15° i Skytten & Fisken, to bevægelige tegn, træder Venus først ind i sin 15. grad i Stenbukken (& danner dermed sekstil til Neptun) omkring kl. 23 om aftenen.
• Dvs vi har trippel 15, et tal der yderligere bliver forstærket af at december i år universelt er en 15/6 måned:
~ 2 + 0 + 1 + 9 + 1 + 2 = 15 = 1 + 5 = 6.
~ 6 er i tilgift Venus eget tal. Hjertets tal.
• I 15/6 vibrationen har hun en lidt mere Skorpionagtig vibe. Tallet er også kendt som spirituel alkymi eller karismatallet. Her ligger stor erotisk kraft, femininitet, sanselighed, æstetisk sans & kunstneriske evner. Det er også et meget okkult tal, der kan rejse imellem verdener & bevidsthedsplaner. Et tal der brobygger imellem himmelen & jorden, et harmonisøgende tal, der stræber efter helhed, skønhed & nok til alle.
• 1 er Solens manifesterende livskraft & vitalitet, 5 er Merkurs dynamiske kommunikative samarbejdstal; sammen giver de 15, der med summen 6 repræsenterer mystik, spiritualitet, at opløfte andre igennem glæde, kærlighed, overflod & altruisme.
• I ubalance kan den være selvhævdende, overdramtisk, humørsyg, jaloux eller selvisk.
..
• Dette tal & den vibration farver altså vores Neptuntransitter. Jeg tænker, at de fleste kan mærke, at de trækker ret meget disse dage. Som skrevet i går driver Neptun gæk med vores sanser, oplevelser & realitetssans. Dvs at føle sig udenfor, udstødt, uønsket, dårlig, for ung, for gammel, ikke god nok, ikke klog nok, ikke smuk nok, etc, alt hvad der klinger af *værdiløs* er heeeelt almindeligt. Hvor vi har Fisken i vores horoskop giver et praj om, hvor det er vi ikke føler os nok, ønsket eller ser tingene helt klart.
• Venus i sekstil til Neptun vejer dog lidt op for al denne mismodighed (& forhåbentlig også den manglende koncentration & lyst til at drømme sig langt væk) eller måske ikke… ♀️
• Venus●Neptun giver en florlet, glitrende, skinnende, lyserød stjernetåge, hvor det næsten er umuligt at undgå romantik, hvis man er i selskab med én, der også har lune følelser imod denne forening. Vi bliver mere sensuelle (især under denne 15/6 vibration) & omsorgsfulde. Erotisk nydelse, intimitet & dyb, dyb sjælelig forbindelse er mulig nu.
• Denne drømmetåge Neptun generelt har lullet os ind i giver os nu sine allerfineste kvaliteter i det aktive & givtige sekstilaspekt. Imodsætningen til trigonen, der kan være et så gnidningsløst aspekt at vi knapt ænser det, er sekstilen anderledes gunstig. Her sker en gensidig udveksling & opbygning & samarbejde. De to planeter er i konstant samtale & udveksler søde ord, erfaringer & instrukser. Neptun er også en højere oktav af Venus, hvorfor næstekærlighed & respekt for alt levende kan opleves meget dybtfølt.
• Dette aspekt har et overordnet budskab, især når Venus, kærlighedens, selvværdets & nydelsens planet står i det mest materialiserede & jordbundne tegn, Stenbukken, & Neptun, drømmene, idealerne, intuitionen, lidelserne & næstekærlighedens planet står i sit eget magiske & grænsløse tegn, Fiskene. Dette budskab er, at selv fra den øverste, åndelige dimension til den nederste, fysiske, sanselige virkelighed er Vi alle lige &  vi er alle elsket (også selvom det ikke føles sådan). Ved godt, at dette kan lyde som noget frygteligt sludder, men hvis vi træder et skridt tilbage & lader alle jordiske præstationer hvile, al social status, materiel rigdom & privilegier falde til jorden. Hvis vi kigger på andre mennesker nøgternt, med kærlige øjne, & ser dem nøgne, forsvarsløse & sårbare, som vi alle inderst inde er, så er der ingen forskel på høj & lav. Vi er alle mennesker; vi har alle usikkerheder, dårlige dage, folk der afviser os, ting der ikke gik, som vi drømte om. Og de sider, kvaliteter eller privilegier, vi selv har, synes vi måske ikke er så elskværdige, som dem de andre derovre har. Græsset er altid grønnere… & Jo mere vi kan se os selv i vores næste & jo mere vi kan acceptere alt som det er, det perfekte i alle, de oplevelser & erfaringer vi har gjort os, desto dybere en forbindelse kan vi etablere til os selv & andre nu.
• Dette betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke at vi ikke må stræbe, ændre & transformere, men det viser os at vi skal nyde nuet & hele vejen op til toppen til fulde, i hvert eneste drag! For livet i sin grundessens bliver ikke smukkere, rigere, sjovere end du er i stand til at åbne dig op for i Dette nu. Om det så er i dag eller om 10 år, når du har nået dine mål, spiller ingen rolle. Lærer vi ikke at værdsætte os selv i det små, er det ikke nødvendigvis en selvfølge, at vi formår det, når vi har fået alt vi drømte om. Vi kan ligeså godt lære det nu!🌱
• Din rejse imod at åbne dig for al den uendelige kærlighed, som universet forsøger at sende i din retning, begynder i dag, hvis du har lyst 🙏❤
..
..
Billedet er af den danske maler Hans Ole Brasen (1849-1930) & hedder “Morgenhilsen”, 1907.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0