} Venus ● Neptun • pt. I {

• I morgen tidlig kl. 05.52 står Venus & Neptun eksakt (begge i 20°) i det hårde kvadrat-aspekt, vi måske alle har kunnet mærke snige sig ind på os siden 18. april. Det er selvfølgelig et aspekt, der handler om tårnhøje (& urealistiske) romantiske idealer & de skuffelser der (uundgåeligt) følger, & kræver derfor et stort fokus på selvkærlighed fra vores side af, så vi kommer godt igennem det! En kærlighed, accept & anerkendelse vi skal give os selv, men som vi let kommer til at lede efter ovre i andre mennesker.
• Et aspekt vi almindeligvis ser to gange om året (når Venus nærmer sig Neptun & når hun fjerner sig igen) — men ligesom (næsten) alt andet i 2020, så tager vi da lige en dobbelt runde, så vi får alvor kan få ryddet op i alle illusionerne om os selv, vores værdier & vores forhold til kærlighed. I 2020 ser vi aspektet:
~ 4. maj: Venus 20° i Tvillingen ● Neptun 20° i Fisken.
~ 20. maj: Venus Rx 20° i Tvillingen ● Neptun 20° i Fisken.
~ 27. juli: Venus 20° i Tvillingen ● Neptun Rx 20° i Fisken.
~ 30. december: Venus 18° i Skytten ● Neptun 18° i Fisken.
..
• Det pudsige ved hele denne situationer, er, at da vi så aspektet i efteråret (14. november), hvor Venus dannede aspekt til Neptun fra Skyttens, bevægelige ild, så vi et aspektmønster med Månen, der dengang stod i Tvillingen i et døgns tid & dermed dannede et T-kors (den røde trekant; se billedet nedenfor) imellem Neptun●Venus●Måne med Neptun som den pressede planet (apex). Denne her gang, ser vi et tilsvarende fænomen! Månen står nu i det sidste bevægelige tegn; Jomfruens jord & gør dermed Venus til spids, for det selvsamme mønster. Da hun er en lidt blidere (& personlig) planet end den langsomme kollektive, Neptun, kan denne type pres være ganske anstrengende for hende; så føler man sig presset på sin forståelse, hvad man kan rumme (eller andre Tvillinge-relaterede emner), sine åndelige værdier eller ressourcer, giver det SÅ god mening. Vores selvværd kan også tage et dyk disse uger, hvis kærligheden, mulighederne eller finanserne ikke møder vores behov for nærvær & omsorg.
• Især i kærlighedsanliggender, kan vi opleve, at vores “forskruende” idéer & drømmebilleder virkelig er kommet under lup. Det kan også betyde at vores indre ønsker (dvs den eventuelle Disney-programmering vi måske tror er vores værdier) er i konflikt med vores indre liv & følelsesmæssige behov. Måske oplever vi, at vi har opnået idealet, men føler os ulykkelige — eller omvendt, at vores værdier peger i retning af at være den selvstændige frie, selvsikre, respektfulde & ligestillede power-partner, men at vores indre barn dybest set længes efter at blive reddet af den perfekte partner eller (ubevidst) en substitutforælder, der kan give os al den familieomsorg vi (af den ene eller anden grund) føler vi ikke fik som barn. Mulighederne er mange, du kan med fordel indsætte din egen selvværds/udenfor/kærlighedshistorie & tygge lidt på dine dybeste følelser af afvisning & afsavn. Bundlinjen er, at der en konflikt imellem vores følelser // behov overfor vores idealer // ideer & værdier.🌊
..
• Hvad end du oplever (også selvom det måske slet ikke handler om kærlighed), så er der et generelt Venus●Neptun råd, der handler om ikke at trøste-noget-som-helst disse dage. Under hårde Neptun indflydelser er der altid større risici for at blive forgiftet eller overgøre alt, der kunne minde om sanseløs rus, men især nu når Månen er i opposition Neptun. Depressionsfølelser er også ganske almindelige for denne transit, så det er vigtigt at huske, at den dybe udrensning vi går igennem i vores Kærligheds/følelsesliv med Venus Retrograd fra d. 13. maj — 25. juni er meget farvet af dette aspekt. Ikke for at vi skal lide eller for drillende at gøre os opmærksom på vores emotionelle/selvværdsmæssige hængepartier, nej, det er en kærlig opmuntring til, at vi én gang for alle rykker vores ikke-gavnlige mønstre op med rode & omprogrammerer dem. Påvirkningen af deres første møde er ovre d. 4. juni — der har vi både været igennem det bevidste aspekt (mens Venus var ret) & gået tilbage igennem det ubevidste (mens hun er retrograd). Aspektet kommer dog igen (dog mere kortvarigt) fra d. 27. juni, men jeg skal nok skrive mere uddybende om det hele!
..
..
Billede 1) er af Henri Pierre Picou (1824-1895) & hedder “The passage”, 1860.
Billede 2) er af Frederic Leighton “Orpheus and Eurydice”, 1864.

Venus●Neptun●Måne-forbindelsen har faktisk været aktiv siden 17tiden i dag (3. maj), mens Venus●Neptun-aspektet først står på sit højeste 12 timer senere. Dette døgn kan altså have været særligt tænksomt & følsomt.

En kommentar vedrørende “} Venus ● Neptun • pt. I {

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0