} V e n u s ● M a r s • pt. II {

(Fortsat opslag)
• Hvis du  h a r  en partner er der i disse dage gode muligheder for intimitet, tosomhed samt højnet lyst & nydelse. Vi kan nyde hinanden på mange måder, men flirt over opvasken er et glimrende forspil, nu da begge parter står i Jomfruens praktiske tegn, og jeg tænker det er vigtigt (med Uranus-aspektet), at vi er åbne overfor nye måder at kurtisere, opleve & nyde hinanden på. I stedet for at afvise rengøring som usexet, finder du det måske pirrende på en ny måde at samarbejde om det huslige? Der er i hvert fald mange muligheder for at implementere denne romantik i dagligdagen!
• Men, der ligger også en lille risiko med Uranus’ trickster-energi, der aktiverer vores impuls imod det ukendte. Lettere påvirkelige sjæle bør nok minde sig selv om, at ønsket om forandring & *excitement* er stort i dag, men at disse impulser ikke nødvendigvis bringer lykke med sig på den lange bane, især ikke hvis man kigger ud af sit parforhold efter denne spænding.
• Jagten på umiddelbar (& uforpligtende) tilfredsstillelse, der kunne være skyggesiden af denne konjunktion, er ikke nødvendigvis det, vi har brug for. Når Mars & Venus står sammen kan vi også opleve en tendens til at være ensporede & enormt fokuserede på os selv & vores behov. Vi kunne måske kalde det nydelsessyge, der grænsede til besættelse.
• Mars (vores seksualdrift) & Venus (vores ønsker & idéer om kærlighed & romantik) er to omskiftelige & hurtigt-løbende planter, der især for yngre mennesker fortæller noget om, hvad vi kigger efter i en partner & kærlighedsanliggender. Men modenhed skaber andre ønsker om pålidelighed, fortrolighed, ansvarlighed, etc, i fht parforhold, & der kigger man andre steder hen, end de fyrrige, omskiftelige, driftsbetonede planeter. Saturn, fx. Selvom han måske ikke er den mest sexede planet, giver han os stabilitet, grobund for langtidsholdbare relationer & tryghed, samt ønsket om at lære af vores fejl & modnes, hvilket i min optik er en meget stor del af at være i et fast parforhold. Det er også derfor man i parforholdsastrologi altid kigger efter bløde Saturn-aspekter, da de giver mulighed for langvarige & opbyggelige relationer.
• Men, Der er også rige muligheder for at kanalisere denne ømhed & skaberkraft ud i kreative udtryk. Især ting der indebærer et fysisk & kunstnerisk element, fx dans, skulpteren, træhåndværk, etc. Når planeten for vores tilfredshed (Venus) møder planeten for vores ærgerrighed (eller utilfredshed, kunne vi sige, Mars) er der også gode muligheder for virkelig at producere noget, man er både stolt af & tilfreds med! Noget smukt, praktisk & funktionelt. Perfektion med andre ord.
• Måske har dette positive aspekt også haft en finger med i spillet, da det i dag lykkedes vores statsminister at vende Trumps frustration over hendes } Nej, til underkastelse { til meget positive udtalelser & ros omkring hendes person? JomfruVenus kan andet end at være striks, lader det til, siden Trump lod sig sweettalke i dag. Hvem ved? Den flirtende & pragmatiske JomfruVenus ved, hvad hun vil have & hun får det… for den ivrige & flittige Jomfru-Mars gør alt, hvad han kan, for at give hende dét, som hun vil have, præcis som hun vil have det! Pænt, pletfrit & med en stor portion værdighed! Mars●Venus samler vandene i dansk politik 😅
• Rigtig god & kærlig aften med honningsød sweet talk til jer alle!❤️
..
..
..
Billedet er endnu et af William Blake fra Paradise Lost, 1908.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0