} V e n u s • & • M a r s {

• I går aftes gik Venus i den videnbegærlige, dataindsamlende & lidt drille- legesyge Tvilling & cementerede på den led et trigon-aspekt, der har været nærværende imellem hende & Mars siden 15.marts og vil være det helt frem til at Venus går retrograd d. 13. maj. Det er dog en lidt speciel situation, for aspektet kommer aldrig til at stå helt eksakt af denne ombæring, fordi Venus hele tiden vil være lidt bagefter — indtil hun afbryder forbindelsen ved at begynde at gå baglæns.
• Selvom vi ikke vil se deres forbindelse blomstre, vil det imidlertid ligge som en underliggende energistrøm, der farver de kommende uger med sin positive, gensidige udviklingsenergi. Aspektet søger at finde en balance imellem vores hver især indre maskuline & feminine energier. Her bliver vi inviteret til at undersøge & balancere vores evne til at give (Mars) & vores evne til at modtage (Venus), som jo er aktive i os alle, uanset kønsidentitet.
• Kollektivt forstærker det også en anden forbindelse, vi har arbejdet med igennem det meste af sidste år, som er Måneknuderne! Mars●Venus sammen med Måneknuderne i hhv Krebsen; urmoderen (Nordknuden) & Stenbukken; urfaderen (Sydknuden) peger os i én retning, der handler om at balancere/integrere den arketypiske maskuline & feminine energi i os alle sammen — & ude i verden. Her skal man huske at *Moderomsorg* er en energi alle kan kropsliggøre, ligesom den *Strenge Far* er en energi alle kan handle udfra. Alle mennesker kan tappe ind i alle typer energier, det er ikke noget, der er defineret ud fra tildelt eller identificeret køn.
Zoomer vi helt ud & kigger på moder Jord, har en usund, skrøbelig & giftig maskulinitet farvet vores kulturer (især i Vesten), vores arbejdsliv, vores økonomiske systemer, vores kollektive værdisæt (man skal stræbe, knokle, være ambitiøs & have rundsave på albuerne) & vores familieliv de seneste mange, mange år. Farvet vores idéer om kærlighed, dating & forbrug. Utilfredsheden (der er Mars mellemnavn i modsætning til Venus’ *tilfredshed*) har hersket, & vi er hverken tilfredse med vores udseende, vores evner eller vores resultater — helt i det kapitalistiske overforbrugs ånd — vi oplever mangel, mindreværd & vi sammenligner os med hinanden i ét væk. Denne adfærd har ført til udbytning af jorden, naturen, mennesker i fattigere lande, overforbrug, forurening, misbrug, ulige fordeling af ressourcerne, mm.
• Alt dette bliver vi i 2020 bedt om at undersøge i dybden. Vi bliver bedt om at mærke os selv, forbinde os med vores individuelle kerne, hver især (#sammenalene) & undersøge, hvad det egentlig er, vi ønsker os af livet. Hvis rotteræset ikke er der længere & vi ikke kan vurdere, sammenligne eller rejse kloden rundt for at promovere os selv eller vores produkt, hvad skal vi så? Hvor finder vi mening? Hvor finder vi tilfredshed?
• Alt dette & meget mere vil blive sat på spidsen under både Venus & Mars retrograd i år! Vi får lov til at kigge på de kollektivt feminine sår (der hvor vi bliver afvist i vores kærlighed, det vi har at give, vores selvtilfredshed, selvværd & selvkærlighed) & vi får en rigtig fin mulighed for at analysere, formulere & tale om det med både Merkur & Venus i Tvillingen. Neptun vil vise os, hvor vores illusioner, urealistiske idealer & pladderromantiske drømme afholder os fra at stå i vores eget inderste selvkærlige lys & bare elske os selv, vores familie, vores næste & dennes nabo.
• Mars retrograd vil belyse de kollektive maskuline sår & vise os der, hvor vi ikke føler os stærke, selvstændige eller foretagsomme nok — eller der hvor vi er for handlekraftige, hvor vi kommer til at overfuse, grænseoverskride eller krænke andre i vores forsøg på at stå op for os selv, opfylde vores egne behov — eller dér hvor vores visioner & mål helliger midlerne til at nå derhen. Vi vil også få øje på, hvor vi har udnyttet eller skadet andre, måske uvidende i vores ærgerrighed & ambition.
• Alle energier har en balanceret & ubalanceret pol & det vil blive mere synligt for os i (en meget snarlig) fremtiden, hvordan det ser ud i netop vores liv🙏🌱
..
..
Billedet er af Pompeo Girolamo Batoni & bærer den engelske titel: “Allegory of Peace and War”, 1776.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0