} V æ d d e r e n s • S æ s o n {

• Fra i dag af går vi kollektivt (på den nordlige halvkugle) lysere tider i møde.
• Selvom vi i år befinder os i en undtagelsestilstand og ikke kan fejre forårets komme på sædvanligvis; i stor heksecirkel ude i skoven, fx — eller ved at slikke sol på den lokale café eller park, så er der andre måder vi kan ære & byde lyset velkommen.
• For at fejre lysets komme er der en række forskellige ting, vi kan gøre:
~ Det er oplagt at tænde et lille bål i haven, har man sådan én, og hvis ikke, kan en samling stearinlys gøre det i lejligheden.
~ Vi kan plukke en lille håndfuld forårsblomster eller klippe lidt mirabellegrene eller anden busk, der står i knop eller blomst.
• Hele tanken er at invitere foråret ind i vores hjem & hjerter, & glæde os over at livet & året, trods alt går sin gang, også selvom vi i år må isolere os & kun have fysisk kontakt til et fåtal af mennesker.
• Lyset vil gro fremadrettet — & det vil naturen også! Vitalitet, livskraft & spiring. I Vædderens ånd, hvis sæson vi netop er trådt ind i!
• Vi står på et smukt balancepunkt; netop nu er dagen & natten lige lange. Vi ser en indånding, såvel som en udånding. Det er yin & yang, der danser en dans. På samme måde som vi netop har set Måneknuderne vise os, at vi kollektivt søger en balance imellem handlekraftigheden (den maskuline pol i os alle) & modtageligheden (den feminine pol i os alle).
• Det er nu vi skal tænde lys, glædes & være taknemmelige over alt det vi har. Over al den kærlighed som er & alle de mennesker, der gratis giver ud af deres ressourcer for at støtte og møde andre. Alt godt kommer også selvom vi er udfordret som aldrig før.
• Vi må huske at ære cyklussen. Takke Moder Jord for maden på bordet, blomsterne i haven, forårets kommet, livets kraft, Solen, etc. Vi kan drikke ønskeskål på livet & dets herligheder & hvad vi ønsker for fremtiden! & vi kan lave lysritualer, hvor vi slipper vores skygger, skyld & skam, tilgiver, elsker & værdsætter🌻
Håber du har haft et smukt jævndøgn!
& selvom der er en voldsom sammentrækningsenergi pt (i form af 4 planeter i Stenbukken), så er der også en vital ekspansionsenergi i form af Vædderens sæson & forårets komme🌞
..
Billedet er af en nylig solopgang set fra mit køkkenvindue & er mit eget private.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0