} Uranus • Retrograd {

[ 11. Aug 2019, 6° i Tyren — 10. Jan 2020, 2° i Tyren]
• Den store blå gasplanet, der som den eneste planet i vores solsystem roterer liggende & personificerer den græsk/romerske gud for himmelen, Uranus (gr. Uranos), der i øvrigt er kendt for at gøre ting præcis som det passer ham & er forbundet med elektricitet, teknologiske fremskridt & revolutioner, bebuder at han nu vil skabe en passage, hvor denne lynende genialitet kan anvendes til indre landvindinger & følelsesmæssige gennembrud de næste 155 dage!
• Uranus er retrograd én gang om året, og hans langsomme baglæns snurren tager ham omtrent 4° tilbage i Dyrekredesen. Denne gang fra 6° i Tyren — til 2° i Tyren. Alle der har Solen, Månen eller Asc placeret imellem 0°– 8° i hhv alle jord- & vandtegn, dvs Tyren, Jomfruen & Stenbukken, samt Fisken, Krebsen & Skorpionen, vil opleve markante (men positive) påvirkninger af Uranus. Måske med udtagelse af sidstnævnte, der er i opposition til Tyren & dermed godt kan føle sig lidt presset til indre forandring. Det samme gælder tillige Løver & Vandbærere i (0°–10°), der vil opleve et hårdt aspekt til deres sol, og da de begge er faste (ligesom Tyren & Skorpionen) er de ikke så pjattede med forandringer, de ikke selv har valgt…
• Heldigvis er dette en blid Uranus retrograd, da han står i nogle meget tilsmilende aspekter, bla. fra Månen i Stenbukken, men også det parallelle parløb Solen & Venus har kørt siden Lions Gate åbnede (der faktisk lukker i dag) bringer en overordnet heldig & varm glød til ugens transitter, som er med til at bløde Uranus ellers lidt abrupte facon op. Hvor du har Tyren placeret i dit horoskop, vil også vise hvor/ hvilke områder disse indre forandringer vil komme til udtryk på. Om forandringernes vinde vil blæse vind i dit sejl eller slå dig (midlertidig) ud af kurs afhænger af dit horoskop. Nogle vil opleve denne periode som introvert med mange overvejelser omkring alle Tyre-emner [indsæt selv] på indre planer (især værdier & selvbillede) & blive afklarede med hvilken handling man senere ønsker på de ydre planer. Mens andre, der i løbet af foråret har forsøgt at skabe ydre handling i deres liv, vil opleve at de indre blokader, der forhindrede bevægelsen i at bære frugt, vil opløses eller omformes, så bevægelserne nu kan iværksættes uden modstand. De fleste ting, der forhindrer os i at få hvad vi ønsker, er en psykologisk blokade & så det er jo heldigt, vi har himmelens hersker, Uranus, til at støtte os i at vokse de næste 5 måneder.
• Hvis du vil vide hvilke områder, det specifikt drejer sig om i dit liv, kan du bruge den hjemmeside, jeg anbefalede 15 opslag tilbage, eller blot se, hvor første del af Tyren falder i dit horoskop. Det hus tegnet falder i, er det der vil blive mest berørt + eventuelle aspekter til denne placering.
• Denne retrograd vil bringe os meget mere personlig frihed & selvom det måske umiddelbart lyder lidt ubehageligt for de mere tryghedssøgende af os, så kommer perioden til at være præget af lettelse, egenomsorg & blidere måder at sige farvel (til alt, hvad der skal forandres). I går stod Månen (i Stenbukken) i trigon til Uranus & initierede, at der er en god mulighed for at heale følelser omkring de mere kølige samfundsstrukturer, de kommende 155 dage. I dag har hun så bevæget sig henover først Saturn, så sin egen sydknude & senere i aften får Pluto et lynbesøg. Det genskaber kontaktet til forårets store Skæbnetema, der også var højaktuelt i hele juli. Så hvis du har oplevet mere komplekse følelser omkring sociale strukturer er det ikke så overraskende. Husk at være god ved dig selv❤️ følelsesmæssige forandringer har brug for tid til at synke ind. Måneaspektet bringer fornødne forandringer, men forhindrer kaos & alt for voldsomme følelser. Forbindelsen inviterer os imidlertid til at være nysgerrige på nye input om det så er de kulinariske, de romantiske eller noget helt tredje, må vi gå ud og finde ud af! Der er gode muligheder for at ændre synspunkt eller holdning til ting😅
• Ofte er de ønskede forandringer Uranus tilbyder: at have mere ejerskab over sin person (integritet) & personlig frihed til at udfolde sig. Men begge dele kommer kun, hvis vi kan tage ansvar for vores behov, ære dem & kommunikere dem ud — (Og på den måde er det jo smukt at denne retrograd er flankeret af Merkur i Løven, der er all about at kommunikere sin værdighed til flokken!)
..
..
Ps. Billedet er sgu et ægte billede af himmelgiganten uden filter. Nok er farverne ikke helt som vi (med menneskeøjne) ville se den i det store verdensrum, men eddersmuk er den! 🌕🌱
• Billedtekst/credits: Uranus is seen in this false-color view from NASA’s Hubble Space Telescope from August 2003. The brightness of the planet’s faint rings and dark moons has been enhanced for visibility. Credits: NASA/Erich Karkoschka (Univ. Arizona)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0