·TAROTOPLÆG·

· Tarot er en ældgammel tradition, hvor mennesket har forsøgt at forbinde sig til guderne, englene, de karmiske strømninger, underbevidstheden, det hinsides, meningen bag — eller i bund & grund måske bare os selv?
· Ingen ved præcis hvor Tarotkortene stammer fra, men man mener at de oprindeligt er Ægyptiske. Igennem de sidste 1000 år har de hovedsagligt været forbundet med forestillingen om arketypen *Sigøjneren* & oftest blevet brugt til at spå folk & fæ’s fremtid.
· I dag i det 21. århundrede tilbyder Tarot imidlertid en langt mere jordnær & konkret tilgang til det skjulte. Alle kan i dag købe deres eget deck over nettet & via diverse online sider give sig i kast med at undersøge deres egen forbindelse til det ubevidste, de menneskelige arketyper &/eller vores højere intuitive guidance.
· Mit mål er at assistere dig i, at have en oplevelse af en guidet *vågen* drøm, hvor din underbevidsthed kommunikerer direkte til dig igennem tarottens billedsprog. For mig er tarotten først og fremmest en direkte forbindelse til det ubevidste, hvor vores sind taler til os igennem de 78 arketypiske, menneskelige tilstande. Før sessionen blander du kortene og på den måde ved dit sind allerede instinktivt, hvor alle de ikoner, vi skal kigge på ligger, & du kan dermed let trække dem til sessionen.

··

HVORDAN FORLØBER EN SESSION?
· Alt efter hvilken type session, du vælger, er der nogle forskellige muligheder: Læs herunder for at få mere info om de 4 forskellige oplæg, jeg tilbyder.
· Fælles for alle er dog, at du er nysgerrig på dig selv & din fremtid, og at kortene & jeg hjælper dig med at kigge din underbevidsthed & fremtid i kortene (i bogstaveligste forstand).
· Der er to varianter — sessioner med eller uden et spørgsmål. Hvis du ikke har et konkret spørgsmål, men bare er nysgerrig på, hvilke indsigter Tarotkortene kan give, kan du enten vælge oplæggene Det Keltiske Kors eller Årshjulet. Har du et spørgsmål eller et tema, du ønsker afklaring på, kan alle oplæg bruges (med undtagelse af Årshjulet).

· Almindeligvis lægger jeg oplægget Det Keltiske Kors med 13 kort, da det giver et godt indblik i dit liv lige nu. Men andre former for oplæg såsom Årshjul, Readers Shuffle eller 15 korts-oplæget gør jeg med glæde også. Du vælger! Læs nedenfor & vælg det oplæg, der passer dig bedst.
· NB: ALLE Sessioner foregår via Skype & er af ca. 1,5 — 2 timers varighed (med undtagelse af Den Nysgerrige, der kan vare fra mellem 15 min — 1 time).

· TAROTOPLÆG: DET KELTISKE KORS ·

· Dette oplæg kan vælges med eller uden spørgsmål. Det Keltiske Kors er et 13-korts oplæg, der beskriver hvor du står i dit liv netop nu, & hvordan en potentiel fremtid ser ud for dig. Oplægget tager ca. 2 timer.

· Ønsker du at arbejde med et bestemt emne, forbereder du et eller flere spørgsmål (der er i tråd med hinanden) eller et emne/område af dit liv, du gerne vil have mere klarhed over, før du kommer.
· Til læsningen samtaler vi om den mest præcise formulering af dit spørgsmål, før du spørger kortene. Har du intet spørgsmål, beder vi kortene tage udgangspunkt i dit liv lige nu.
· Du blander kortene & trækker 12 kort. Vi kigger sammen på, hvad du trækker. Vi taler om din oplevelse & jeg laver en fortolkning + vi trækker måske nogle afklarende kort (*Clarifiers*) på de områder, vi føler kunne bruge lidt flere vinkler.
· Dette oplæg anbefaler jeg, hvis du oplever at en bestemt tematik bliver ved med at rumstere inde i dig, eller hvis de udfordringer du er plaget af, ikke er så afklarede eller synlige for dig endnu. Det er også et oplagt oplæg, hvis man ønsker en all-around læsning & gerne vil smugkigge ind i en potentiel fremtid.

Sessionen er ca. af 2 timers varighed & Prisen er: 1169 dkk pr. session.

··

· TAROTOPLÆG: ÅRSHJUL ·

· Dette oplæg er uden spørgsmål eller fokuspunkt, da det allerede har et: dit kommende år! Årshjulet er et 24-korts oplæg, der beskriver dit liv de følgende 12 måneder. Oplægget tager ca. 2 timer.

· Er en oversigt over dit kommende år fortalt af 24 kort, 2 pr måned + eventuelle clarifieres. Her fortæller kortene om, hvordan de kommende 12 måneder bliver. Det er oplagt at vælge denne læsning ved årsskift, nye begyndelser, fødselsdag, fødsel eller lignende, der markerer et skifte.
· Vi kigger sammen på, hvad du trækker. Vi taler om din oplevelse af kortene & jeg laver en fortolkning + vi trækker måske nogle afklarende kort på de områder, vi føler kunne bruge lidt flere vinkler.
· Denne type oplæg anbefaler jeg, hvis du er nysgerrig på fremtiden & gerne vil høre kortenes bud på, hvordan dit liv arter sig det kommende år.

Sessionen er ca. af 2 timers varighed & Prisen er: 1450 dkk pr. session.

··

· TAROTOPLÆG: 15-KORTS OPLÆG ·

· Dette oplæg fungerer både med eller uden spørgsmål. Dette er et 15-korts oplæg uden anden retning end den kortene vælger. Jeg blander & trækker kortene. Oplægget tager ca. 1,5 time.

· Dette er et gammeldags oplæg, hvor Tarotlæseren blander & trækker 15 kort i række. De lægges op på 3 rækker & jeg fortolker, hvad jeg ser for dig. Fortolkningen foregår på flere forskellige planer, så vi ligesom vrider al mening ud af kortene.
· Ønsker du at stille et spørgsmål, forbereder du et eller flere (der er i tråd med hinanden) eller et emne/område af dit liv, du gerne vil have mere klarhed over. Til læsningen samtaler vi om den mest præcise formulering af dit spørgsmål, før du spørger kortene & jeg trækker.
· Denne metode anbefaler jeg, hvis du gerne vil have konkret svar på, om du skal sige ja til det job du lige har fået tilbudt — om det vil være fornuftigt at købe hus nu eller vente — eller om du skal springe ud som selvstændig eller ej, fx. Metoden er også god, hvis de udfordringer du er plaget af, ikke er så afklarede eller synlige for dig endnu. Tarot kan virke, & med fordel anvendes, som et forstørrelsesglas på de temaer, der rører sig i vores underbevidsthed.

Sessionen er ca. af 1,5 times varighed & Prisen er: 1169 dkk pr. session.

··

· TAROTOPLÆG: READERS SHUFFLE // DEN NYSGERRIGE ·

· Fungerer bedst med et spørgsmål. Tarotlæseren blander kortene & kortene vælger hvilke, der skal læses. Varer mellem 15 min — 1,5 time, hvorfor dette oplæg har minuttakst. Du betaler via Mobilepay.

· Dette oplæg er nok det mest populære oplæg på youtube & har i mange år været mit på-farten-go-to oplæg. Det fungerer bedst med et spørgsmål, men det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser. Tarotlæseren blander kortene & lader de kort, der vil tale, komme frem igennem shuffle (deraf navnet). Oplægget gør sig glimrende på farten.
· Vi mødes på Skype & du stiller dit spørgsmål. Jeg blander & laver en fortolkning i fht dit tema/spørgsmål. Måske trækker jeg clarifiers, måske ikke. (Du eller) Kortene bestemmer, når læsningen er slut. Dette er det mindst højtidelige oplæg, så hvis man vil have en ven med eller have to læsninger i træk er dette en oplagt mulighed.
· Denne type oplæg anbefaler jeg, hvis du er nysgerrig på, hvad Tarot kan vise dig, men synes mine andre tilbud er lige solide nok mht pris eller varighed.

Prisen er: 18 dkk pr. minut. Minimum 15 minutter for 275 dkk.

·BOOK EN TID·

*Da jeg går på barsel til august er nedenstående tider de sidste for hele 2020*
· Du booker alle oplæg via nedenstående formular:
· Vi optager sessionen som lydfil, som jeg sender til dig på mail efter endt session, så du kan genhøre det hele. Gælder undtagelsesvist for alle sessioner.

· Betalingen kan ske via Mobilepay efter endt session eller bankoverførsel (forudbetalt).
NB: Ved booking af Skypesessioner betales et depositum på 500 dkk til 61262769. Du får konfirmation på din booking via mail, samt en kvittering for din indbetaling. Ønsker du at booke Den Nysgerrige er depositum 275 dkk.

Hvis du har spørgsmål, der kræver menneskekontakt, skriv en mail på: detkosmiskeselskab@gmail.com da formularen herunder kun er til booking.
—-
Tiderne falder enten kl. 12.00, kl. 14.00 eller 16.00, men særlige forespørgsler kan imødekommes.

HANDELSBETINGELSER


Disse vilkår og betingelser opridser reglerne for brug af Det Kosmiske Selskabs website og services.


Det Kosmiske Selskab:
Kapelvej 25a 4. th., 2200 København N
Danmark
CVR: 40811672


Nedenfor finder du de generelle vilkår for handel med Det Kosmiske Selskab: ved at klikke ja her, accepterer du, at du er indforstået med følgende handelsbetingelser:


Ved at anvende denne side antager vi at du accepterer vores vilkår og betingelser til fulde. Brug ikke vores services eller website, hvis du ikke kan acceptere alle betingelserne fremført her.


Følgende terminologi anvendes i vores Handelsbetingelser, Privatlivspolitik, Ansvarsfraskrivelse og alle andre aftaler indgået med os: “Klient/kunde”, “du” og “dit” refererer til dig, den person der tilgår denne side og som accepterer Selskabets handelsbetingelser. “Selskabet”, “os”, “vi” og “vores” refererer til Det Kosmiske Selskab. Alle vilkår refererer til brug, behandling og samtykke omkring ejendom og produkter, samt betaling, behandling og eksekvering af data og personlige informationer. Vi gør os umage for at yde dig den bedste service og assistance på bedste og mest passende vis, hvad end det drejer sig om online- eller fysiske kurser og produkter. Alt foretages i overensstemmelse med dansk lovgivning.


RETTIGHEDER & EJERSKAB


Medmindre anden ophavsret er noteret, ejer Det Kosmiske Selskab (og eventuelle samarbejdspartnere) alle rettigheder til den intellektuelle ejendom præsenteret på disse sider inklusiv billeder, artwork og logo. Al intellektuel ejendomsret er forbeholdt Det Kosmiske Selskab. Du må se og/eller printe indholdet fra http://www.detkosmiskeselskab.com/ til eget personligt brug, så længe du overholder følgende:


Materiale fra http://www.detkosmiskeselskab.com/ må ikke:


  1. Genudgives eller anvendes i kontekster, der ikke er relateret til Det Kosmiske Selskabs virksomhedspraksis.
  2. Sælges, udlejes eller på anden måde deles eller videreformidles med henblik på gevinst eller brug, der ikke er godkendt af Det Kosmiske Selskab.
  3. Reproduceres, duplikeres eller kopieres med nogen form for distribuering for øje – med mindre der er indhentet samtykke fra Det Kosmiske Selskab.
  4. Redistribueres (medmindre det drejer sig om materiale, der er specifikt fremstillet til at dele med ligesindede eller andre, der kunne være interesserede i at anvende Det Kosmiske Selskabs sider eller services).

AT HANDLE HOS OS


Alle priser er i dkk inklusiv moms.


Du kan handle hos os via mobilePay til: 61262769

eller bankoverførsel til Det Kosmiske Selskabs konto hos Arbejdernes Landsbank:

Reg: 5361 konto: 0398074


SESSIONER


Vedrørende betaling, depositum & ombooking.


Har du booket en session hos os via tilmeldingsformularen til enten et Tarotoplæg eller en Astrologisk Samtale, forpligter du dig til følgende handelsbetingelser:
Din session er endeligt konfirmeret, når du har indbetalt det angivne depositum for den type session, du har booket. Depositum skal være betalt senest 7 dage efter booking eller minimum 48 timer inden sessionens begyndelse — via en af de to ovenstående betalingsmetoder.


Du betaler depositum for at sikre os, at vi ikke arbejder forgæves & gratis.


Annullering


Ønsker du alligevel ikke din session, kan depositum tilbagebetales såfremt følgende tidsfrister overholdes:


Ønsker du at annullere din tid & få returneret dit fulde depositum kræver det, at du aflyser senest 7 dage inden datoen for din session.
Aflyser du 3 dage inden kan 50% refunderes, men aflyser du senere end 72 timer før sessionens begyndelse refunderes intet af depositummet, da din session allerede er blevet forberedt.


Annullering af din session:


  1. Før 7 dage inden din session = 100% af dit depositum retur.
  2. Før 3 dage inden din session = 50% af dit depositum retur.
  3. Under 72 timer før din session = 0% retur.

Ombooking


I tilfældet af sygdom eller andre forhindringer kan din tid ombookes, men kontakt os hurtigst muligt såfremt det er tilfældet, så en anden måske har mulighed for at få din tid til en session i stedet.


Oplever vi sygdom her hos Det Kosmiske Selskab tilbydes du enten en Skypesession i stedet for en session ansigt til ansigt — eller du får tilbud om at få dit depositum retur eller ombooke din tid.


Efter endt Session


Anden del af betalingen for din session finder sted umiddelbart efter sessionens afslutning. I særlige tilbage kan en frist på 7 dage gives, men bemærk, at ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100 dkk.


WORKSHOPS & FOREDRAG


Det er desværre ikke muligt at få refunderet købte kursusgange.


I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten, så du skal være sikker på dit køb, før du foretager det.


Godt at vide ved tilmeldelse/deltagelse:


1) Det er desværre ikke muligt at få refunderet købte kurser. I tilfældet af sygdom kontakt os telefonisk på på 61 26 27 69, så finder vi en løsning på hvordan du kan være med hjemme fra sengen eller via lydoptagelse & fremsendt slideshow.

2) I det sjældne tilfælde at underviseren er syg, flytter vi kursets sidste gang til en ny dato alle kan.

3) Skulle der være fuldt booket på kurset, du har tilmeldt dig — og skulle du ved en fejl være blevet opkrævet et beløb eller selv have overført, refunderes dine penge med en besked om, at du desværre ikke har fået plads.


EFTER TILMELDING & KØB


Når du har tilmeldt dig et eller flere services via vores kontaktformular, modtager du en anmodning på MobilePay om det korrekte beløb for dine indtastninger, som du skal godkende for at være endeligt tilmeldt. (Hvis du foretrækker bankoverførsel, skriv det gerne i kommentarfeltet. Men det samme gør sig gældende her: du er tilmeldt, når pengene står på Det Kosmiske Selskabs konto).


Dernæst modtager du en købsbekræftelse på mail, samt praktisk information.


Det er dit ansvar at oplyse korrekt mailadresse, telefonnummer og evt adresse ved køb – og hvis det skulle glippe så tag kontakt til os på detkosmiskeselskab@gmail.com og gør opmærksom på fejlen, så vi kan rette det og sende dig de informationer eller produkter, som du har bestilt.


Modtager du ingen bekræftelsesmail på din betaling i selve indbakken, husk da at checke din spamfolder. Har du stadig ikke modtaget en bekræftelsesmail, bedes du kontakte os hurtigst muligt enten telefonisk på 61262769 eller på detkosmiskeselskab@gmail.com


PRIVATLIVSPOLITIK


For at handle hos os, skal du oplyse dit navn, din email og dit telefonnummer.


Køber du fysiske produkter, som skal fremsendes, skal du også oplyse din adresse.


Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende dig din bekræftelsesmail, købskvittering samt sms i forbindelse akut ombooking af tid eller i tilfælde af sygdom ved personlige sessioner.


Har du købt en fysisk vare, bruger vi desuden dine oplysninger til at sende dine varer til dig.

Vi videregiver eller deler aldrig dine personlige oplysninger med andre!

Vi sender dig kun mails, som du selv har bedt om f.eks. bekræftelsesmails og infomails omkring det produkt du har købt. Når årsagen til vores kommunikation er vel afsluttet ophører vores kontakt.


Med mindre du har konfirmeret at du ønsker at modtage en sjælden nyhedsmail om kommende kurser eller produkter – som du også altid kan få afmeldt.


Når du har købt et produkt hos os, gemmer systemet automatisk dit navn og din mail (og evt. din adresse, hvis du har købt et fysisk produkt). Det et krav af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.


Vi sletter det indhold du aktivt har delt med os i forbindelse med handel eller lign. indenfor 1 år, som loven foreskriver. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og bede om at få dine informationer slettet før da. Du har krav på at bestemme over dine data.


COOKIES


Vi anvender Google Analytics i overensstemmelse med GDPR.
Ved at bruge Det Kosmiske Selskabs website accepterer du samtidig, at vi anvender cookies i overensstemmelse med Det Kosmiske Selskabs Privatlivspolitik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig af nogen art, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores website.


INFO: De fleste interaktive hjemmesider bruger i dag cookies for at gøre det muligt at se overordnede detaljer for hjemmesidens trafik. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. ”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tablet med det formål at genkende devicet igen, huske indstillinger, udføre statistik og (som eksempel) målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. De informationer der indsamles om dig, bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Et eksempel på data er fx: Dit unikke ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Vi anvender cookies fra Google Analytics på vores side for at forbedre brugervenligheden og sidens funktionalitet, så du som kunde får den bedste oplevelse med vores side. Vi anvender dem udelukkende for at forbedre vores services og gøre brugen af siden lettere for dig og andre besøgende — de bruges altså ikke af tredjepart eller annoncører af nogen art! Vi beskytter dine informationer. Alle indsamlede informationer beskyttes af Google’s kryptering & ligger på Google’s servere uden adgang for andre tredje parter. Oplysningerne bruges kun til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig dette. Vi benytter Google Analytics som tredjepart til at behandle og beskytte dine data i overensstemmelse med dansk lovgivning & GDPR. Google behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vores (eventuelle) samarbejdspartnere kan også anvende cookies, men vi kan ikke tage ansvar for dit brug af tredjeparts sider, der ligger udenfor vores beføjelser. Vi henviser til deres vilkår og betingelser.


ANSVARSFRASKRIVELSE


Det Kosmiske Selskab kan ikke hæfte eller stilles ansvarlige for eventuelle gerninger, handlinger eller skader (skulle det komme så vidt), foretaget/forvoldt efter modtagelse af undervisning, andre produkter eller services købt hos os. Vi/vores produkter har et sigte mod selvudvikling samt mental velvære, men kan ikke helbrede dig eller andre — vi henviser derfor altid til en læge, hvis du skal undersøges, søger fysiologisk eller psykiatrisk behandling eller på anden måde er syg.


SPØRGSMÅL & SVAR


Har du nogen som helst spørgsmål? Skriv endelig til os på detkosmiskeselskab@gmail.com så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Tak for din tålmodighed og at du læste så langt 🙏

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0