} T i d e n s • V o g t e r {

• På det sidste har jeg fået en del henvendelser fra mennesker, der synes at det hele niver lidt for tiden. Og det forstår jeg SÅ godt!
• Hvis en eller flere af dine primære placeringer er i Stenbukken, Vædderen, Vægten, Jomfruen, Krebsen, Skytten eller Fisken ~ er der en god risiko for at din Sol, Måne &/eller ascendant står i konjunktion, kvadrat eller opposition til Saturn, Pluto eller Neptun. Og det påvirker os — især fordi disse transitter er langsomme!! Disse påvirkninger får os til at opleve at livet er svært & at vi ikke er der, hvor vi ønsker os. Der er modstand, måske angst, hæmninger, forvirring, kontroltab & erkendelser af, at tingene slet ikke hænger sammen som vi troede. At det slår os ud er ikke så underligt.
• Saturn arbejder med fundamentet i den fysiske tilværelse & viser os hvilke strukturer vi er nødt til at underkaste os for. Han peger på begrænsningerne, på det, der hæmmer os & holder os nede. Der, hvor vi føler os små, umodne eller ude af stand til at stå op for os selv eller tage ansvar for os selv. Hans ringe symboliserer alle disse fysiske begrænsninger, han gerne vil lære os at omgås & få til at arbejde for os i stedet for imod os. Derfor er grænsesætning over for os selv (& andre) alfaomega; det er vigtigt vi anerkender & ærer vores egne, andres & klodens begrænsninger.
• De sidste 5 måneder har Saturn været retrograd. Han har fulgtes med Pluto & den sydlige måneknude baglæns for at blive klogere på os & vores karmiske arv. Det sker for os alle som individer, men også for hele menneskeheden kollektivt. Denne sommer har vi fået vist at sund grænsesætninger er vigtigt, at vi er nødt til at tage vores tid & ressourcer alvorligt & strukturere, fordele & genanvende om muligt. Der har også været et fokus på at forbedre vores levestandard samt vores karriere.
• Det vil være blevet mere synligt, hvilke ting vi virkelig har brug for, som skaber trivsel for os selv & vores omgivelser & hvilke ting, der i højere grad handler om at passe ind i fællesskaber, opnå status & pudse vores egoer af.
• Han er imidlertid ikke den største pædagog, så hans metoder kan godt være lidt brutale. Især hvis vi modsætter os hans læring, gør han det sværere for os: “Level hard, siger du?”
• Der vil være meget ansvar at tage de kommende måneder, men når vi gør det, vil det bringe os dyb jordforbindelse, selvværd & ro. Selvom det måske er svært nu, så vokser vi så meget & det vil vi allerede se frugten af til vinter. De udfordringer der møder os nu (måske i form af fortiden, der skal tages stilling til) giver os på sigt selvtillid til at tage vores os selv & vores selvudvikling alvorligt. Saturns travetur igennem sit eget tegn indtil 10. maj næste år, giver os mange udfordringer, men i stedet for at se det som forhindringer vi skal give op på, skal vi snarere se det som om at vi bliver vist omfanget af hvor mægtige & evnestærke vi faktisk er. Saturn belønner hårdt arbejde & vil så gerne vise dig, at du kan klare de udfordringer, dit liv har linet op til dig. Ikke for at drille dig, men for at vise dig, hvor mangefacetteret et væsen du er.
• Hans læring til os er, at hvis vi kan tage fuldt ansvar for alt, hvad der sker i vores liv, så er vi faktisk frie. For vi har evnerne til at få alt til at ske. Kan vi visualisere det, kan det opnås, siger Stenbukken. Vi forstår den fysiske virkeligheden, vi ved hvordan vi skal håndtere den, så vi får det vi ønsker. Det kun er spørgsmål om hvordan & hvor lang tid. Ikke om det er muligt.
• Gode tilgange til at møde denne transit er:
~ bemærk når du bliver vred eller ked af det: hvad aktiverede det & kan du reagere på en ny måde? Hvad kan du lære af denne situation? Hvad kan du gøre anderledes for ikke at havne et lignende sted næste gang?
~ Har du nogle gamle vaner, mønstre eller idéer, der ikke tjener dig længere? Er der et mønster du er klar til at frigive?
~ tænk over hvordan du tidligere har set/defineret dig selv & tillad dig selv at løsrive dig fra de billeder, du er vokset fra. Hvem er du i dag? & hvad er mest afgørende for at du kan føle fred & tryghed i dig selv?
~ hvad er dit højeste mål pt? Har det forandret sig siden du tænkte på det sidst? Hvis ikke, har d u forandret dig? Skal du eller målet tilpasses på ny?
God jagt, A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0