}Solformørkelse • i • Skorpionen • pt. II{

[ Solen, Månen & Venus i konjunktion i 2° i Skorpionen, 25. oktober kl. 12.48 ]

Nedenstående er et udsnit af MåneBrevet “Nymåne/Solformørkelse i Skorpionen”, der er udkommet i dag & handler om denne specifikke Solformørkelse & de aspekter den danner, bl.a. Der er også nogle øvelser til at lade Solformørkelsens energi rejse igennem en. Men her en lille forsmag:

~ En anden inkonjunktion vi ser på himlen nu er forbindelsen imellem Skorpionens to herskere Pluto & Mars! En ekstremt viljestærk, sejrsbevidst & passioneret energi, der ønsker at afdække mysterier, hemmeligheder & skjulte sider af livet. Vi ønsker at holde vores sind smidigt & fleksibelt under Skorpionens faste & nogle gange stivnakkede energi, så vi ikke stirrer os blind på fikse idéer eller forestillinger. Her hjælper Mars i Tvillingen os med at se ting fra flere sider, holde os vågne & nysgerrige. Pluto er skaberviljen, der ser ind bag sløret & vil afdække sandheden; Mars er instinktivt, der intuitivt kropsligt ved, hvad der skal gøres. Tør vi tappe ind i denne energi & have tillid til udfaldet, vil vi på sigt kunne handle i overensstemmelse med vores egen indre sandhed. Skyggesiden af disse energier kan være en dyb indestængt frustration & bitterhed, som vi kan komme til at projicere ud på vores omgivelser eller aktivere i vores nære relationer. Disse sammenstød peger ind i ubalancer i vores relationer, der kan træge til et kærligt ansvar & løft ind i en mere moden måde at formidle vores skuffelser & negative følelser på. Det kan være svært, men begynder vi at tænker over, hvad det egentlig handler om på et dybere plan, kan der komme indsigter til os & nøgler til, hvordan vores relationer fremadrettet bliver mere frie.

~ Skorpionen tilhører de faste tegn, der skaber resultater & etablerer faste værdier i livet — der hvor vi aktivt vælger hvad vi vil & ikke vil — samt hvad vi ønsker at skabe (i fællesskab & hver for sig). Skorpionen er et vandtegn, så vi kan sige, at kærligheden til andre mennesker & livet i alle dets facetter er essentielt her; handler vi i kærlighed, tillid & overgivelse? Eller handler vi ud fra frygt, mangel & mistro? — Og hvordan er det egentlig vi elsker? Tør vi involvere & binde os til eksistensen så dybt, som vi egentlig længes efter eller har vi forbehold, svigt & betingelser, der står i vejen?

..
..
Billedet er af Abraham Janssens & er en detalje fra hans maleri: “An Allegory of Fickleness”, 1617.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0