} Solen ● Saturn {

[ Solen 13° i Tvillingen i trigon til Saturn Rx 13° i Vandbæreren, 3. juni kl. 21.05 ]

• Når vores væsenskerne, identitetsfølelse & livsdrift Solen står i positiv forbindelse med Saturn, de fysiske begrænsninger & tidens vogter, så er vi mere tålmodige end vanligvis, & vi kan arbejde os igennem hvad som helst, da vi har tiden, tålmodigheden & modenheden til at gøre/skabe hvadend vi måtte ønske! Denne kontakt giver dyb tillid til egne valg, beslutninger & vores retning fremover & det er godt, da vi på stort set alle andre områder disse dage kan føle os lidt særligt spændt for eller pressede. Og heldigvis vedr det der med valgter, så behæver vi ikke kunnet se det hele klart endnu, vi skal blot gå med vores sunde fornuft, modenhed & ansvarlighed — & hvis det viser sig, at vi ikke valgte det helt rigtige, er vi heldigvis store nok til at korrigere fejlen i fremtiden.

• Vores ønske om en mere moden side, der forholder sig konstruktivt & fornuftigt til vores liv, dukker med andre ord op nu. Det er os & kun os, der kan ændre syn, vaner, skifte perspektiv eller flytte sig fysisk — INGEN ANDRE kan gære det for os & heldigvis er vi også ansvaret modent nu. Vi kan ikke nødvendigvis kontrollere vores omgivelser (og skal heller ikke), men vi kan vælge vores egen reaktion på alt, hvad der møder os. Hvis vi oplever situationer, hvor vi bliver taget af vores følelser, er vi sandsynligvis triggede. Saturn viser os, at man godt kan være i sorg, fx, uden at afreagere, men i stedet tage målrettet handling & ejerskab over sit eget indre liv — & det er noget af det vi kollektivt skal gøre nu.

• At Solen & Saturn mødes i 13 grader fra de to socialiserende & bevidste lufttegn viser os, at sidste års temaer omkring feminint lederskab (Venus gik retrograd fra Tvillingens 13. grad, hvor Solen netop står nu) atter er aktive & at det i år er vores selvudfoldelse & modenhed, der skal cementere vores kollektive værdiskift. 13 er en Venus/Uranus grad der handler om bevidst & transformativ forvandling af vores indre, værdier & dyder. Vi er klar til at skabe en helt ny (tidligere uset) fremtid.
Mod det uendelige univers…

..
..
Billedet er af Maynard Dixon og forestiller Canyon Ranch, 1941.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0