} Solen ● Pluto {

[ Solen i 24° i Jomfruen i trigon til Pluto Rx i 24° i Stenbukken, 17. september kl. 03.52 ]

• Her i nat stod Solen i trigon til Pluto i hhv hver deres 24°. Almindeligvis er trigonaspekter opbyggende, blide energistrømne imellem to planeter (med 120°s mellemrum) & det gælder da også for Solen & Pluto. Men(!) det svære ved denne forbindelse (som vi i øvrigt kan mærke hele ugen, hvis ikke lidt længere) er, at alt, der har kontakt til underverdenens altgennemstrømmende transformations- eller destruktionskraft bliver frontet på de sider, vi ikke er helt afklarede med.

• Så selvom Sol●Pluto-forbindelsen giver os mulighed for at tage al magten hjem, skabe vores liv, som vi ønsker dem, være herre i eget hus, rejse igennem dyb, healende & måske endda smertefuld transformation — og komme uskadte ud igen på den anden side — så er der også mulighed for, at vi får belyst alle de steder, hvor vi kommer til at give/projicere vores personlige power over på andre.

• Det kan fx være en partner, fordi vi føler os følelsesmæssigt afhængige af deres gode humør & luner, eller det kan være nogle internaliserede idéer eller idealer omkring, hvornår man er et godt menneske. Det kan være et værdisæt eller en idé om, hvem vi selv er som person, der ikke stemmer overens med vores inderste kerne eller vice versa. Det kan også handle om seksualitet, skam, tabuer, kontrol, magtudøvelse — you name it; generelt alt Pluto-relateret, såsom dybdepsykologi, sex, magt, død, genfødsel, penge, forvandling, skygger, tabuer, kontrol, organisationer & magthierakier, mm.

• & det kan komme til udtryk på et utal af måder; fælles for alle vil være en (potentiel) følelse af afmagt, frustration (hvilket kun forstærkes af Mars i Krebsen), utilstrækkelighed, mangel eller hæmning. Pluto har det nemlig med gerne at ville skrælle alle de lag, skygger, masker & personaer, der hæmmer, holder os tilbage eller undertrykker os — af! Skære HELT ind til benet, så vi kan mærke, den saftige, kraftfulde kerne & befri os fra den døde, vejrbidte bark vi hidtil har beskyttet vores bløde, men livskraftige indre med.

• Denne forbindelse bringer ligesom alle andre Pluto-aspekter intense, ekstreme eller dybe oplevelser. Hvad end, der optager os for tiden vil vi kunne dykke dybt ned i. Vi kan have lyst til at ville nå til bunds; efterforske eventuelle usammenhængende, uretfærdige eller uforklarlige sammenhænge. Med Pluto vil vi gerne forstå sagens kerne eller de bagvedliggende motiver eller bevæggrunde.

• Vi kan opleve at være mere indflydelsesrige & kunne udøve større magt — enten i eget liv eller over andre. Her kan vi anvende Plutos positive potentiale & lade positive forvandlinger indtræffe eftersom vi er mere modtagelige for forandringer lige nu. Der kan være en tendens til at få mere indflydelse — eller kunne påvirke store organisationer, virksomheder eller sammenslutninger, & vi kan lettere imponere mennesker i magtpositioner — derfor har vi også kollektivt et større ansvar lige nu.

• Ønsker man ikke at lade sig opsluge af magt eller forvandling, kan denne transit anvendes til at rydde ud & op i gammelt rod. Følelsesmæssigt såvel som fysisk rod. Dette vil virke bekræftende på vores egne evner, selvtillid & lederskabsevner. Dette aspekt er oplagt at bruge til research & eksamenslæsning, hvor vi kan vende gamle angstmønstre & løsrive os fra negativ arv eller adfærd. Der er mange indsigter under denne transit, der kan høstes — Også med hensyn til astrologi.

• Håber I kan bruge denne dybt transformative energi konstruktivt & husk at være blide ved jer selv. At kunne være blid & se på sig selv med milde, tilgivende øjne er meget essentielt de kommende måneder, da vi vil opleve mange skift. Dette møde vil for nogle initiere en form for genfødsel, da aspektet er en mulighed for at sætte sig selv fri & heale en række traumatiske & blokerende oplevelser i dybden. Og det må man sige, at der er behov for på verdensplan.

• Vi får altså mulighed for at (gen)opbygge vores selvværd, selvbillede & selvforståelse igennem et ordentligt, struktureret, healende virke (Solen i Jomfruen) igennem Plutos dybe, omvæltende & strukturelle transformation i Stenbukkens fællesmaterielle tegn. Vi bliver med andre ord vist en ny måde at bygge os selv (og måske endda hele samfundet) op på, men vi får også vist, hvilke skygger, der stadig står i vejen for at vi kan stråle (Solen) med al vores monumentale, skabende Urkraft (Pluto). Det kan være hårdt at få øje på disse dage, men tør man udfordre sig selv, får man det man satser tifoldigt igen. På den måde belønner Stenbukke-Pluto den frygtløse & ærgerrige!

• Bemærk i øvrigt den smukke 24.24.24.24 kode som Solen & Pluto tilsammen skaber. En af de numerologiske fineste vibrationer, Dronninge-vibrationen, som er en Venus-vibration, der minder os om selvkærlighed, overgivelse, omsorg, værdighed & værdifuldhed. En slags besked til os om, at nogle af de væsentligste ting at heale ved os selv (med denne Sol●Pluto-forbindelse) er at tage ejerskabet hjem. Lysten, kærligheden & viljen til at elske os selv — & turde gå i dybden & forvandle det, der står i vejen for at vi kan tappe ind i den iboende selvkærlighed, der allerede findes i os. For at gøre det hele meget smukt, så står Venus netop i Plutos tegn, Skorpionen, for det dybdepsykologiske, underjordiske, tabubelagte, hemmelige & traumatiske & hun befinder sig i den neptunske 7. grad, der kalder os ind i dybe indsigter & intuitiv forståelse af os selv & vores egen værdighed.

..
..
Billedet er af Sanford Robinson Gifford (1823-1880) & hedder “A Gorge in the Mountains”, 1862.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0