} Sol ● Jupiter {

[ Solen i 2° i Krebsen i trigon til Jupiter i 2° i Fiskene 23. juni, kl. 12.11 ]

• Som vanen tro, ser vi altid et trigon-aspekt imellem Solen & Jupiter just optil/lige efter han er begyndt at stationere retrograd & lige efter. Dette skyldes, at Solen som regel står i direkte opposition til en planet, når den er midtvejs i sin retrograd — & når vi så nærmer os begyndelsen & afslutningen af denne retrograd er den pågældende planet nu kun 120° fra Solen (fremfor oppositionens 180°).

• Fortolkningsmæssigt kunne vi sige, at nu havde Solen & Jupiter været omkring deres uoverensstemmelser — været i kvadrat tidligere på året; fået deres holdninger diskuteret samt undersøgt, hvor de var uenige — for nu efter en række forhandlinger at være parate til at indgå et strålende, gensidigt & givtigt samarbejde. Og Solen i trigon til Jupiter er da også et af de mest positive aspekter; ja faktisk er det så positivt, at de mennesker, der har dette aspekt i deres fødselshoroskop sjældent selv lægger mærke til de positive kvaliteter dette giver, da de oftest har uretfærdigt let ved mange ting & som udgangspunkt er usandsynligt heldige: næsten urimeligt heldige, kan vi andre synes af og til.

• Vi kan også se Sol●Jupiter-aspektet som en slags positiv validering (igennem det smilende varme aspekt) for lige at belyse her i opstartsfasen, hvad denne Jupiter retrograd vil lære os. I år falder denne forbindelse i Vand/luft-tegnene (sidste år så vi det i jordens element) & viser os, at vi har flyttet vores fokus fra realiteterne til indlevelsen/idealerne. Vores indre granskning af værdier, viden, spiritualitet, overbevisninger & livsfilosofi er just begyndt & vi får nu muligheden for at visualisere, hvordan disse emner skal udfolde sig inde i os, både følelsesmæssigt & forståelsesmæssigt.

• Det får vi hjælp til af Solen (vores selvbillede; væsenskerne) i Krebsens indlevende, omsorgsfulde, krigerisk-kærlige beskyttelse, mens at Jupiters ekspansionskraft udfolder sig på det mest spirituelle plan; Fiskes magiske evne til at forvandle alt til kærlighed på det åndelige plan. Vi kan med andre forandre (stort set) alt omkring os, hvis vi anlægger den rette indlevelse, overgivelse & tilpasningsdygtighed samt udviser rettidig tilgivelse til at heale alle konflikter, stridigheder & ulyksagligheder. Fisken ved nemlig, at hvis vi vil ændre verden, må vi først ændre den måde vi ser på den på — da vores syn oftest er en del af problemet.

• Jupiter er stadig retrograd indtil 18. oktober, så med Solens fokus bliver vi bedt om at undersøge, om der er et par indsigter omkring vores selv, selvbillede eller selvværd i fht vores tro, åndelighed eller overbevisninger, vi skal have styr på.

• Jupiter●Sol relationer er som sagt nogle af de mest positive astrologiske aspekter, vi overhovedet kan opleve. Selv når de er hårde. Det giver humor, overskud, generøsitet, optimisme, selvtillid, tillid, glæde, overflod & lykke. Så disse dage kan også føles som om vi kan klare alt. Det er oplagt at udtrykke sine ønsker & idéer, især dem, der handler om positive forandringer vi gerne vil implementere ovenpå alle de erkendelser, vi har haft.

..
..
Billedet er af Francis Danby (1793-1862) “Scene from the Apocalypse”, 1829.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0