} Sirius’ • Portal {

[ Hjertetranscendens fra d. 3. — 7. juli ]

• Hvert år på denne årstid aktiveres den kraftigste stjerne på vores himmel, Sirius — også kendt som Hundestjernen. Sirius er egentlig en dobbelt stjerne, hvor en mindre kraftig hvid dværg, der under tiden kaldes Sirius B eller Hvalpen, kredser rundt om den meget klare stjerne (Sirius A), hvorfor den undertiden ser ud som om den bevæger sig. Sirius befinder sig i stjernebilledet Store Hund (Alpha Canis Majoris), deraf navnet Hundestjernen; som blev hyldet & tilbedt i årtusinder & siges at være en meget vigtig stjerne i Ægypternes konstruktioner af Pyramiderne.

• Siriusportalen er en hjerteåbnende energitunnel (& at den befinder sig midt i Krebsens sæson, der hersker over brystet og vores evne for at åbne op for hjertet (som beherskes af Løven) er ganske smukt, synes jeg). Krebsen, hvis energi nogle gange ønsker at skærme os i sit lille konkylieskjul, men andre gange er ude med klosaksene som det rovdyr, den også er. Den pansrede beskytter med det bløde & sårbare indre, der elsker sine kære dybtfølt & hårdnakket, men også kan udvise det dybeste hjertemod.

• Under denne portal har vi lettere ved at forbinde os til de højere sfærer & kan dermed bedre lytte; både til vores eget kald, intuition — men også til andre. Her finder vi os til rette i hjertekuglen; trækker os tilbage i vores private lille fristed; genoplader & modtager nye, dybe indsigter.

• I oldtiden anså man Sirius for en fjern Sol — vores ånds hjemsted — der hvert år assisterede menneskeheden i sin evolutionære udviklingsvej & hjalp os, samt hele planetens vibration, til at svinge på et lidt højere, kærligere plan — med forøget bevidsthed & ny, guddommelig inspiration.

• Siriusportalen aktiveres hvert år, fordi Solen bevæger sig hen over det punkt på himmelen Sirius befinder sig på. Sirius er en fiksstjerne (et lidt gammeldags begreb, der dækker over, at stjernen “sidder fast” på himmeltæppet bag os, som planeterne (vandrestjernerne) bevæger sig henover). Denne forbindelse er på sit højeste når Solen transitter hen over stjernen & illuminerer & forbinder vores Jordiske Sol med vores Sjælelige sol, kunne man sige. Her skabes en direkte energetisk passage, hvor vi kan downloade lige fra kilden, vores højere selv eller kosmos (hvad end du foretrækker at kalde det).

• Vi har altså en sjælelig vækkelse af vores eget indre lys, der kommer fra vores hjerte! Kærlighed, empati & medfølelse åbner os mod 2022’s kollektive budskab om at slippe frygt, separationstanker, mangelmentalitet, skam, skyld & had for sammen at skabe en kærligere, blidere & mere fri verden for os alle sammen. Vi kunne også kalde det en multidimensionel vækkelse — en aktivering af den 5D virkelighed (nogen af jer måske har hørt om i de spirituelle kredse) eller en højnet bevidsthed om, at vi alle er sjæleligt forbundet på denne klode — igen, i min optik er det meget en temperamentssag, hvordan man vil formulere denne forbindelse.

• Dette møde finder altid sted i 14°22′ i Krebsens tegn, hvilket i denne ombæring gør det til en ret speciel begivenhed (hvad end man tror på stjerne-gateways eller ej). Denne forbindelse hjælper os med at kalibrere & rebalancere vores forhold til ånd & materie, samtidig med at vi formår at se & udtrykke alt det lys (eller energi), der eksisterer inde i alt fysisk stof. Alt på det fysiske plan er en manifestation af bundet energi, selv vores kroppe — & de er forankret af vores sjæle, lys (energi) eller livskraften. Jo mere vi åbner os for livets kilde, desto dybere kommer vi i kontakt med vores egen højere sjæleforbindelse eller sjæls-essens. På denne måde bliver det lettere for os at handle med kærlig, bevidst integritet i verden — i overensstemmelse med vores egen indre sandhed — & dermed vække den dybere bevidsthed, tillid & kærlighed inde i os selv — men også i andre.

• Har du derfor følt dig lidt mat eller mør de seneste dage, skyldes det nok at energierne både er højfrekvente & potente, & at du ubevidst downloader en masse lige for tiden. Lad dit hjerte lede dig, ophøje dine motiver & dit væsen samt støtte dig i din videre vej — & husk at hvile dig! Livet er en evig, vekslende proces; en ubetrådt sti, der udfolder sig for vore fødder — eller måske endda en bjergbestigning. Men det betyder bare, at vi er på vej — & som bekendt: “Uden mad & drikke, duer helten ikke!” — & det gælder jo altså også hvile. Så hvil dig med god samvittighed & husk, at alt dette handler om retning, klarhed, erkendelse, at integrere indsigterne, følelserne & fornemmelserne.

• I bedste krebsesæsonstil er et urtebad her til aften eller i løbet af i morgen helt perfekt; et sted, hvor du kan opløse din hidtidige form for at indtage en ny — et sted, hvor du kan rense dit astrale legeme for gamle udtjente følelser & tanker — ryst det hele af dig, som en hund med hundestjernens kærlige, healende energi & lad alt, hvad du ikke skal have med dig på din videre færd vende tilbage til Jordens energetiske kredsløb i kærlighed.

• Dette er afslutningen af en cyklus og begyndelsen på en ny; vi må gerne tage os tid til at ære det erfarede — ære vores tempo, vores vej her i livet & den måde vores sti på forunderlig & næsten magisk vis udfolder sig foran os på. Glæd dig over alt det du er vokset & lykønsk dig selv! Du er blevet klogere, styrket, mere vis, rå, autentisk & kærlig af at folde dig ud!

• Vær stolt af dig selv, dine præstationer (hvad end de er; det er ikke det vigtige), glæd dig over alt det positive du har i livet netop nu & Skål på din personlige, indre vækst; på alle de udtrådte, brugte hamme & masker, du har smidt; al den selvsikkerhed du har opbygget & det ansvar, du drømmer om at tage i fremtiden; din selvtillid omkring at identificere & genkende dine egne/indre mønstre & konflikter, samt din evne til at arrangere & omarrangere disse. Alle nævnte planeter + asteroiden Pallas, står i opposition til Solen & Sirius disse dage & viser os alt det, vi er kommet af & fra! Forstil dig, at du genfødes & er helt ny & spæd. Hvordan vil du leve dit liv fremadrettet? Hvad skal fylde dig op, hvad skal fylde dine vågne timer, dit kærlighedsliv & arbejdsliv? Alt er åbent & blødt netop nu (som Krebsens indre), form det i dit eget billede nu & fremadrettet — i stedet for i Guds, Kirkens, Kapitalismens eller Fædrelandets. Amen!

• Ps. Bemærk i øvrigt, at på det eksakte tidspunkt (afbildet nedenfor), hvor Solen møder Sirius & amalgamerer vores fysiske legeme med vores sjælelige, der står alle planeterne (undtagen Venus) i kvadrat til en eller flere af de andre. Månen står lige på Ascendanten & skal til at stå op; her gennemvæver hun Vægtens balancerende energi, der forbinder de to verdener; den ydre & den åndelige. Her står hun i næsten eksakt opposition til Jupiter som ville hun sige, at den piercende, gennemborende ekspansionskraft vi har genaktiveret i denne uge (nu på de indre planer) er nøglen til total overflod & frihed. Hun illuminerer med andre ord vores skjulte potentiale. Og i lyset af søndagens meget tragiske & voldsomme begivenheder i Fields har vi mere end noget brug for denne balance, tilgivelse, accept & kærlighed. Kvadrater, som netop dominerer himlen disse dage, KRÆVER af os, at vi ændrer holdning, standpunkt, tilgang, opfattelse eller mening. De udpeger steder i vores liv, virke & samfund, der er uhensigtsmæssige & uholdbare — & presser os (igennem en indre konflikt eller modstriden behov) til at finde bedre, behændigere, mere brugbare tilgange & opfattelser. Især Merkur & Solens kvadrater til både Månen i Vægten & Jupiter i Vædderen viser os, at tilgivelse, omsorg & kærlighed er den eneste måde i sandhed at balancere vi’et overfor jeg’et. Vægtens ideal omkring relationer, høflighed, god opførsel & harmoni overfor Vædderens fokus på ret til fri selvudfoldelse kommer skarpt under lup af Krebsens dybere, følelsesmæssige forståelse af mennesket & dets behov for nærhed, accept & at høre til et sted.

• 14 (14/5) er i øvrigt en meget velformuleret, transformativ kommunikationsvibration (i denne grad står Solen & Sirius i Krebsen), mens Venus & asteroiden Chiron begge står i 16 grader i eksakt sekstil; Chiron i Vædderens selvfokuserede selvopretholdelse & Venus i Tvillingens upartiske nysgerrighed. 16/7 vibrationen er en barsk én, der viser os dyb indsigt, udvikling & tilgivelse igennem store & uigenkaldelige tab af jordiske skatte. Det er på en gang et af de fineste, dybeste vibrationer, men samtidig også én, vi set fra et emotionelt menneskeligt ståsted kan opleve som fuldstændig forfærdelige & sorgfulde. Ud over dette aspekt til Chiron, vores eget indre sjælesår & der hvor vi kollektivt føler os allermest afvist af verden & livet, står Venus stort set uaspekteret (bortset fra en semikvadrat til Mars & en semisekstil til Solen). Det betyder, at accept & tilgivelse kan være svær at nå disse dage & vores dybeste følelser omkring rigtigt & forkert kan være aktiverede, oprevet & dybt triggede. Og det er helt på sin plads at være vred, i chok, rystet, rasende, voldsomt ulykkelig, apatisk & sorgfuld. Det er også en dybt sørgmodig situation. Men selvom det hele er virkelig intenst lige nu & måske ser ganske deprimerende ud (set udfra et jordisk synspunkt med både de ekstremt lange udsigter, der er til at afvikle patriarkatet, kapitalismen, den radikale højre fløj & løse dybe, bekostelige udfordringer i psykiatrien, der nok er (hoved)årsagen til weekendens tragedie), så er dette for mig at se et varsel om, at tør vi anvende Mars, der just har skiftet tegn ind i den godmodige & Venusstyrede Tyr — & tage Uranus i Tyren ved hornene; samarbejde, udfordre vores opfindsomhed, elske ukueligt, nægte at lade profit, angst eller selvcentreret adfærd dominere, ja, så er der en vej ud af alt dette til en lysere, mere social & fri verden for os allesammen, sammen! <3

• Mine tanker er med alle dem, der havde denne voldsomme oplevelse inde på livet — & de (heldigvis få) af jer, som mistede i weekendens sorgfulde begivenhed. Døden er, når den er tæt på, altid meningsløs. Håber I får den hjælp I har brug for.
I kærlighed,

A

..
..
Billedet er af Christian Birmingham & en illustration til Den Lille Havfrue af H.C.Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0