} Sirius ● Jorden {

• Lions Gate står på sit højeste, så føler du dig lidt vindomsust på øverste etage (og her tænker jeg ikke kun på stormvejret), så kan det meget vel handle om, at du måske har lidt mere forbindelse opad end du selv er helt bevidst om

• At Månen står I 3. Kvartal i Tyren viser os også en udvikling mht Fuldmånen I Vandbæreren for en uge siden & inviterer os til at get real, forholde os til det, der i sandhed betyder noget & måske endda også at ære vores behov lidt ekstra.

• Hvorend man er udfordret ligger kimen i denne dag til at frigive, forvandle & transcendere disse lavere former for maskulin & feminin energi inde i os alle sammen. Vi står på tærsklen til den nye tid (tunnellen 2020’erne udgør) & vi går igennem en slags fødsel. En kollektiv (gen)fødsel, en fødsel af Jordens energier, som nu bliver vitaliseret af Sirius stærke, kærlige, kosmiske energi & en genfødsels af os selv hver især som individer.

• Så vær en del af denne galaktiske befrielse & nær dig selv (& dermed også Jorden & alle os andre) denne weekend! Husk vand & rigeligt med afslapning. & husk, det at hvile sig, sove & nyde + selvkærlighed & egenomsorg, er aktivisme i det kapitalistiske rotteræs-samfund!

• Og især under Månen I Tyren er ro rytme, rummelighed & hvile alfa & omega. Især fordi hun har stået I konjunktion med Jupiter her til formiddag, der som bekendt forstørrer alt, han berør.

..
..
Læs mit opslag om Lions Gate her.
..
..
Billedet er af Domenico Ghirlandaio & er en detalje fra “Ritratto di vecchio con nipote”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0