} S t e l l i u m • T a n K e r {

Første billede er eksakt transit-tidspunkt for Måneformørkelsen, mens billede 2 er Det Store Stellium, mens Pluto & Saturn står eksakt. Se lige hvor mange planeter der står i 22! ✨🔥🔍⤵️

• Måneformørkelsen er ovre, Månen er vandret videre igennem Løven, hvor den de seneste dage har stået i en masse besværlige aspekter. Pt står hun i Jomfruen i opposition til Venus (der netop har skiftet tegn i dag) & Lilith i Fiskene og peger på nogle af de kollektive temaer, vi havde oppe under Måneformørkelsen om at slippe/læge forudindtagelser hos det kollektive feminine om svigt, bedrag, kønsroller, feminine stereotyper mm.
• Kulminationsfølelsen fra i fredags, hvor den højnede energi ligesom blomstrede/boblede ud, har sluppet helt & vi mærker nu også langsomt slippet fra den monumentale rungen det massive StorStellium vi i går oplevede helt snørret sammen i Stenbukkens 22. grad. Det føltes som en massiv dronelyd, der lå under alt andet & trak det til sig som et stort stort hul; en knugende følelse. Heldigvis er Merkur allerede flyttet videre & det er rart, for vi kan få behov for at tale om disse begivenheder, også selvom vi måske ikke helt kan sætte fingeren på, hvad det handler om endnu, da denne type Stellium er langsom (I har selv kunnet mærke, hvor massiv dens optakt har været de sidste dage), så vil intensiteten vare ved; som et dissonans tema i musikken, der ikke forløser sig & kommer hjem.
• Jeg ved ikke om I også oplevede det som en ekstrem intens følelse? Jeg følte mig bogstaveligt lammet mellem 14-16! Det var så overraskende; ikke som noget andet jeg har sanset. & var SÅ træt bagefter; udmattet som om jeg ikke havde sovet i flere døgn & samtidig kæmpet for mit liv.
• Det pudsige er, at jeg havde på fornemmelsen at det ville ske på denne måde; energien opbygges til svimlende højder af friktion; men den forventede forløsningen udebliver, da afviklingen er så langsom.. Dette fænomen fortæller også noget om, hvad vi kan forvente os af dette møde; en langsom, sejlivet transformation. Vi er trådt over en tærskel, halv 3 i går, hvor Saturn & Pluto endelig mødtes som de sidste i den massive 22-kode dette Stellium skabte. 5 himmellegemer har stået/står klods opad hinanden. 5 planeter der på en gang forstærker, men også hæmmer hinandens udtryk! SÅ selvom vi ikke nødvendigvis har bemærket nogen forandring endnu, så kan vi være sikre på, at noget helt nyt er begyndt efter disse 2 massive portaler, vi just er gået igennem i weekenden! Først Måneformørkelsen i opposition til dette Storstellium & nu en helt ny Saturn/Pluto-cyklus — & nå ja, så bevægede Solen sig henover Saturn & Pluto i dag & lod os tage denne nye transformation af vores indre, såvel som ydre strukturer på os! Det føltes befriende & meget pragmatisk for mig!
• Hvordan oplevede I det? En af mine venner følte et gennembrud til højere, sindslige luftlag & blev enormt rørt af den næsten guddommelige forbindelse (også selvom han intet anede om, hvad der foregik på himmelen) & jeg følte mig paralyseret i to timer 😅 — der er forskel på folk! Så hvordan oplevede I det (næsten) mest bemærkelsesværdige astronomiske fænomen vi kommer til at opleve i vores levetid? 🌕🌊🌱

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0