} S t a r t s k u d {

[ Dagens transitter ]
• Dagen i dag kalder på et skifte: februars blide, coeksisterende, samarbejdende & kærlige 2’er vibration + dette års vise, intuitive, kærlige & spirituelle 7’tal farver de næste 28 dage. Det er altså med Månens (2) & Neptuns (7) følende vandenergier, at vi bestiger dette års Vandbærersæson.
• Dertil har Venus her til eftermiddag forladt den grundige, ambitiøse & fornuftige Stenbuk & er valset ind i det skødesløse, intellektuelle & frie lufttegn, Vandbæreren, hvor hun vil stå til 25. Feb. Her vil hun hjælpe os med at fordøje sidste uges meget intense & emotionelle Fuldmåne i Løven, ved at sætte det hele i perspektiv med sin nøgterne & vidende tilgange; skabe plads samt slippe vores behov for at kontrollere situationer/blive skuffede over deres udfald.
• VandbærerVenus interesserer sig for de store linjer & hjælper os gerne med at få styr på perspektiverne & værdierne. Hendes tilgange til kærlighed er, at den ikke er noget værd uden venskab, & hun foretrækker da også sjove mennesker, der værdsætter hendes intellekt, fremfor banale bejlere med kærlighedserklæringer fyldt med floskler. Dertil har hun en forkærlighed for det lidt bizarre eller abstrakte. Disse tendenser vil — blandt andre — smitte lidt af på os de kommende uger.
• Alenetid & at værdsætte diversitet er en anden side VandbærerVenus vil bringe med sig.
• Oven i det ser vi (endnu) en kvadrat imellem Solen & Mars, der kan gøre os opfarende, utålmodige, frustrerede & utålmodige. Følelsen af spændetrøje man kan have følt på det sidste bliver bestemt ikke mindre af denne forbindelse — heldigvis kan Venus hjælpe sin modpart med at køle lidt af & ikke tage det hele så personligt, men det kræver at vi er opmærksomme på, at temperamentet er ved at løbe af med os.
• Egoet kan være særligt aktivt disse dage & forsøge at overbevise os om, at den udvikling vi ønsker/ bevæger os hen imod er farlig for os eller skadelig for vores drømme. Vi kan være i vores følelsers vold & fare op over det mindste — ligesom vi kan tage konflikter helt ud af en tangent, som vi senere vil fortryde, fordi vi kan have en tendens til at reagere særlig kraftig under denne transit.
• Vi kan også risikere at påtage os større opgaver end vi magter, netop nu, ligesom at over-selvsikkerhed eller arrogance kan skade vores præstationer eller ry en smule nu. Til gengæld kan den også bruges til at søsætte nye, innovative projekter, der måske har været særligt sejlivede eller svære at få søsat.
• Alt i alt har der måske været lidt modstridende følelser eller stemninger i dag; nogle kølige, intellektuelle & nøgterne — andre opfarende, hidsige eller stridslystne. Begge energier kan anvendes i frugtbart samspil de kommende dage, hvis vi forstår hvordan vi skal bruge Mars ilte gåpåmod & Venus fremsynede opfindsomhed.
• Solen & Mars mødtes også i den feminine, dybt transformerende grad 13, der skaber sammenbrud, der oftest forvandles til gennembrud. De interne konflikter, der måske har været særligt synlige i dag, kan altså være en nøgle til et nyt lag af din personlige udvikling; et skridt vi tager, som vil bringe os til uanede & banebrydende indsigter netop med Solen i Vandbærerens tegn.
•Alt i alt en spændende dag, hvor nogle også fejrer Imbolic eller Kjørmes Knud. Astrologisk set er der nu først kyndelmisse på onsdag, for der står Solen nemlig i 15° & markerer præcis halvvejen imellem Vintersolhverv & Forårsjævndøgn — hvilket betyder at vi nu er halvejs igennem vinteren. Og det er jo særlig glædeligt i år!
• De kommende dage bliver dog meget mere stille; ingen eksakte planet-forbindelser & Månen i den diplomatiske; harmonisøgende Vægt. En Måne, der danner ligeså mange bløde forbindelser til alle planeterne i Vandbæreren — som Mars danner stridslystne; Nogen må jo gøre en indsats for at bevare husfreden på himlen ♀️⚔⚖
• Håber I alle får en dejlig uge! 🙏✨

..
..
Billedet er af Vilhelm Hammershøi (1864-1916) & hedder “Støvkornenes dans i solstrålerne”, 1900.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0