} S o l e n ● V e n u s ● J u p i t e r {

[ Den korte astrologiske vejrudsigt ]
• Som skrevet i går & forgårs står Solen & Venus (næsten i konjunktion) i trigon til Jupiter disse dage, Solen var eksakt trigon i forgårs & Venus var eksakt i går, hvilket ansporer os til at udfolde & glæde os!
• Når Venus ● Jupiter mødes er det altid med store armbevægelser. Venus, kærlighed, værdighed & nydelse møder humor, gavmildhed, ekspansion, erkendelse & nysgerrighed, Jupiter. Selv i hårde aspekter eller under retrograd bringer de et opløftende pust over land, som vi bestemt har trængt til!
• Kommunikationstemaet er da også stadig aktivt, da alle eksakte aspekter faldt i hhv 14° i Løven & Skytten — og i netop denne grad møder Månen også Jupiter (der er i retrograd indtil på søndag) senere på aftenen. Så vi har stadig muligheden for med Jupiters introspektion at få afdækket, hvor vi ikke får respekteret vores værd & inderste ønsker! Specielt i nat (eller når vi vågner i morgen, for dem af os der sover) hvor Månen (vores indre liv) er i kontakt med den gavmilde, vise gaskæmpe, får vi sandsynligvis syn for sagen.
• Især med det hårde Uranus●Venus-aspekt der har nevet siden d. 27. juli, (men ophørte i går, yay!) har vores Selvværd virkelig været på tapetet de sidste par uger, så hvis du har følt dig klemt eller ikke-værdsat, er det tegn på, at du skal skifte gear (opad) & her støtter stjernerne os heldigvis i at vokse & åbne vores løvehjerte, så vi kan lære at elske os selv mere rent & sige nej til ting, begivenheder, mennesker, der ikke respekterer eller værdsætter os!
• Og ikke bare det: Solen, Venus, Jupiter, Månen & Lions Gate opfordrer os yderligere til netop denne weekend at elske os selv (& andre) ubetinget, heale os selv & tage ansvar for den proces, tilgive os selv & andre, indtage vores plads som højt vibrerende energetiske væsener i et univers der udelukkende består af frekvenser, være nærværende, omsorgsfulde, værdige, i fred & i overflod!
🙏💕🌓

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0