} S o l e n ● J u p i t e r {

• Selvom vi kollektivt måske oplever en frygt, bekymring eller usikkerhed omkring fremtiden, viser planeternes os roligt, at menneskeheden har været igennem værre kriser end Corona-virus & finanskrak.
• Livet på Jorden går sin gang & det vil det blive ved med — også selvom planeternes “agendaer” (De har jo egentlig ikke nogen; de er blot repræsentanter for nogle energier, hvis samspil udspiller sig på en bestemt måde her på Jorden; men vi han godt *opleve* dem som havende vilje & retning) virker brutale, skånselsløse & uretfærdige, set fra vores menneskelige perspektiv.
• Uranus, som nok er den skyldige mht konsekvenserne af Corona, skyr ingen midler. Hans mål er at bringe fremtiden ind i nutiden & vores arme legemer op for at udforske hans rige; himmelen; bryde stratosfæren så vi kan rejse længere ud i rummet. Hans ønske er at gøre os til stjernelæsere & himmelvandrere; skabe udvikling, fremskridt & frihed, men hans metoder (kan være) brutale, kolde & kontante. Nogle vil måske anse hans tilgange for fascistoide; for i hans optik helliger målet midlet.
• Når han danner kvadrat til Saturn (et tiltagende aspekt, der vil vare hele 2020 & først stå eksakt i 2021) presser han vores gamle værdier, systemer & levestandarter. Og selv som Saturn er en sej & genstridig herre, der yder dygtig modstand, har Uranus jo ret; vi kan ikke forsage fremtiden, den kommer om vi vil den eller ej; så vi kan lige så godt forberede os på den nu.
• Et andet hårdt aspekt i dag er Månen i Vægten (Der står sammen med ægteskabsasteroiden Juno) i kvadrat til Mars, Jupiter & Pluto. Under Fuldmånen dannede hun et smukt trigonaspekt, der afbøjede, opblødte & forbandt netop disse tre planeter, men i dag ser realiteterne noget anderledes ud. Den optimisme & gåpåmod vi måske havde i forgårs er blevet erstattet af en anderledes alvor; måske en vrede, en utryghed & endda angst.
• Tilsvarende danner Månen også inkonjunktion (den grønne streg) til Solen & peger på, at det tema, der stod soleklart & skarpt for os under Jomfrufuldmånens kyndige, kridhvide skinnen, nu får en slags ekstra nuancer & perspektiver. Vi ser at temaet er tresidet; at vi selv (Løven), en tilgang (Jomfruen), men nu også en anden (Vægten) har en rolle at spille & betydning for vores situation. Det kan betyde at vi skal implementere en ny tilgang, der både skal tilgodese os selv — samtidig med at vi tager hensyn til andre. Jf temaerne om codependency (medafhængighed) som jeg skrev om under Fuldmånen; skal vi ikke ofre os eller tilsidesætte egne behov for at please, men vi skal heller ikke kun have øje for os selv eller en bestemt slags *perfektion*. Alt i livet skal balanceres minder Månen i Vægten os om, så vi kan have et mere harmonisk & stabilt indre liv.
• Selvom alle de ovenstående aspekter kan være en smule udfordrende, minder Universet os om, at der også sker gode ting & at “Livet heldigvis går videre”; Solen siger til os; kære børn; jeg forstår jeres utryghed, angst & gru. Jeg forstår følelsen af at tab & separation er smertefulde. Jeg ser at I identificerer jer med Månens cykliske bevægelser; at I oplever jeres liv som i flod & ebbe, overflod & mangel, liv & død– og det er også en del af sandheden for jeres fysiske legeme. Men i virkeligheden er I alle ligesom mig; jeres inderste kerne er en evigt skinnende stjerne. Der altid har & er ALT. Husk at det kun er set fra Jorden at Månen har faser. Set fra Solen er Månen altid Fuld. Altid i overflod.
• Selvom det er et jordisk præmis at opleve vekselvirkning; en konsekvens af at være inkarneret, kan vi i nogle henseender tage Solens visdom til os & finde ro. Solen peger også på en række aktive, opløftende & givtige sekstiler, (alle de mørkeblå streger), der peger på, alt det vi har mulighed for at gøre, virke & skabe netop nu.
• I dag står Solen & Jupiter i eksakt sekstil, som er et bevidsthedsudvidende aspekt, der inviterer til højere dannelse, dybere forståelse, praktiseret erfaring, gammel visdom, ny viden, nysgerrighed, inklusion, kulturel åbenhed & kærlighed til livet, verden & alt, der kan vokse.
• Min opmuntring vil være at vi vender os imod vores muligheder, midler & evner. Slår koldt vand i blodet. Stoler på os selv (Løven), lægger grundige planer A, B, C (Jomfruen) & samarbejder r**** ud af bukserne (Vægten).
• Tag hensyn, vis hensyn, modtag hensyn. Vi skal nok klare det sammen!
Kærligst A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0