} Sol ● Uranus • & • Venus ● Jupiter {

[ I dag mødtes Solen & Uranus i kvadrat i 2° i hhv Vandbæreren & Tyren, mens Venus & Jupiter mødtes i 11° i hhv Fisken & Stenbukken ]

• Planeterne står tæt disse dage & den røde sløjfe fra sidste opslag er stadig aktiv!
• Venus nærmer sig sin eksakte kvadrat til Mars (på søndag kl 14) & sætter vores ærgerrighed på prøve i fht muligheder, idealer & ønsker, for der er en konflikt imellem vilje & mål overfor selvværd & modtagelighed. Vi kan stå i den situation, at vi brændende & målrettet (Skytten) ønsker os noget, vi ikke føler os værdige, dygtige eller fortjent til – eller at vi føler skyld over vores materielle begærlighed, da en mere beskeden eller asketisk tilgang (Fisken) måske var mere forbilledlig?
• Hvad end det er, er selvværdstemaer noget det giver god mening at undersøge denne weekend, for hvor ofte forhindrer din følelse af, hvad du fortjener, dig egentlig i at ønske dig/få/stå ved, hvad du gerne vil have?
[ Når vi kigger på, hvad vi kan opnå er det oftest vores egen frygt, angst, skam eller mindreværd, der forhindrer os i at nå vores drømme. Især hvis vi ikke er bevidst om, hvordan den styrer os. ]
• Dertil stod Solen i eksakt kvadrat til Uranus i morges tidligt kl 7. Alle de forandringer vi har kunne fornemme siden Det Store Stellium for snart 2 uger siden, begynder at forme sig & forandringerne banker hårdt & ubarmhjertigt på døren, for vi skal flytte os Nu! Men hvorhen? Selvom forandringer hjælper os med at vokse & oftest, set i bakspejlet, var rigtig gode, er de hårde at stå i & vi oplever måske, at selvom vi ønsker at flytte os eller forandre os, så virker det farligt, skræmmende & præmaturt! For hvad med alle de ting, vi ikke er parate til eller mangler erfaring omkring, før vi kaster os ud i det uigenkaldelige?
• Det bedste vi kan gøre er at trække lidt på smilebåndet, tage en dyb indånding & tale til vores mavefornemmelse. Det er kun godt vi træder ud af vores komfortzone; hvis du får et sug i maven & ikke kan mærke om du skal græde eller grine, juble eller forfærdes, så gør du det helt rigtigt! Excitement kan sagtens føles som angst, hvis man er ubevidst om det, så måske du kan vende din spændthed til noget positivt? (Hvis du mærker at du er helt rød/afvisende på et forslag eller en aftale skal du SLEVFØLGELIG lytte til det, ovenstående handler primært om forandringer, som vi ønsker os lidt, men som vi også er bange for).
• At opleve konflikt imellem vores voksne ærgerrighed & ambition og vores indre barns tryghed, usikkerhed & sårbarhed er helt almindelig, & der skal vi huske at tage tingene i vores eget tempo & ikke lade os stresse eller presse af andres utålmodighed. Selvom Uranus insisterer & presser os aktivt nu (vi smugkiggede faktisk på dette tema hele efteråret under hver Nymåne & tilbage i december, på selveste Juleaften, da Solen & Uranus stod i trigon! Dengang virkede disse forandringer gode & tilforladelige, men nu kræves der, at vi handler, & vi kan føle at tiden er løbet fra os, at vi alligevel ikke vil/er parate, eller at det ikke er det rigtige).
• Det bedste vi kan gøre er dog at være smidige, prøve at sige pyt, ikke investere os for meget emotionelt i hvad end udfald der kommer, fordi der alligevel er ting her i livet vi ikke kan kontrollere & det er vi nødt til at få en accept omkring.
• Venus & Jupiter mødte dog også hinanden i den aktive & handlekraftige sekstil & brobygger (med det kraftigste manifestationstal 11:11) mellem Stenbukken & den mest solide fysiske virkelighed & alt, der lader sig gøre i dette univers og Fiskens åndelige, spirituelle & fantasifulde verden, hvor der ingen fysiske grænser er. Når vores solsystems mest heldige, gavmilde & lykkebringende planeter mødes i et positivt & aktivt aspekt som dette, er der faktisk ikke grænser for hvad vi kan få opfyldt af ønsker & drømme! 🌱
• Så accepter, hvad end der kommer, (Uranus) sigt højt (Mars), arbejd med din selvfølelse (Venus) for du fortjener hele verden (Solen) & kun din egen fantasi (Fisken) sætter begrænsningerne (Stenbukken), så hvor vil du vokse & høste overflod (Jupiter)? Du sidder ved roret (Mars) & har mulighed for at beslutte, hvilke idealer (Fisken) vi skal have i fremtiden (Uranus)!
• Månen bevæger sig også igennem Stenbukken i dag & giver os et nøgtern & pragmatisk overblik over alle disse forandringer & Solen & Merkur prøver at hjælpe os med ikke at drukne i følelser i kraft af Vandbærerens intellektuelle tilgang til alt emotionelt. Så hold ud, al begyndelse er svær, især hvis man ikke helt ved, hvor man er på vej hen. Men én ting er sikkert, selvom det kan være smertefuldt at flytte sig fra de ting/steder/mennesker man er knyttet til, så er stagnation på sigt mere smertefuldt. Så hvis Månen oplyser nogle af Stellium-temaerne fra Fuldmånen d. 10. januar & Saturn/Pluto-mødet d. 12. januar, fortvivl ikke. Det er ret intenst lige nu! 🌊 Flyd med & Flyd ovenpå!
• Nymånen i morgen bliver også lidt sej, men mere om det i morgen! Hold ud! ❤️
..
..
Billedet er af franskmanden Alfred Guillou (1844-1926) & bærer titlen: “The Arrival of the Procession of St Anne from Fouesnant to Concarneau”, 1887.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0