} Soll ● Saturn {

[ Solen 17° i Krebsen i opposition til Saturn 17° i Stenbukken ]
• Netop nu står Solen & Saturn i direkte opposition i 17° i hhv Krebsen og Stenbukken. Denne opposition kalder på at tage autoriteten og ansvaret hjem til os selv & vores væsenskerne (Solen) i stedet for at projicere disse kvaliteter ud på vores omgivelser, eller den første den bedste strenge patriark (Saturn) vi støder på. Det er dig, der er den mægtigste her — og med det, mener jeg ikke, at du skal gå ud og agere autoritet eller faderfigur for nogen, men i stedet anerkende, at i dit liv er du den højeste autoritet (og hvis du ikke føler sådan pt, giver det mening at undersøge, hvem eller hvad, du er kommet til at forære denne hemmelige superpower til. Saturn er nemlig din egen indre autoritet (som helst skal tjene til at frigøre dig, fremfor at trælbinde dig til idealer, ideer eller metoder, som ikke tjener dig). Derfor giver det især mening at oprette en direkte forbindelse til din egen indre Saturn i disse dage 🙏)
• At denne kontakt kan føles lidt tung er selvsagt. Saturn handler om at tage ansvaret for alt, hvad du gør i dit liv, hjem & blive voksen. Det kan især føles lidt træls, nu da Månen er kvart og står i det legende, konsensussøgende, pleasende, Venusstyrede lufttegn, Vægten, der udgør apex (spidsen) på T-korset (den røde trekant) imellem Solen, Saturn/Pluto. Så hvis dynen lokker mere end at face alle de ting, der skal styr på for tiden er det forståeligt, men det vil på sigt være klogest at tage Saturn ved hornene og træde ind i dit ansvar, selvtillid & power. (Saturn kan almindeligvis give mindreværd, da han altid peger på ting vi ikke er gode til, men i det du omfavner hans kvaliteter vil dette mindreværd forvandle sig).
• Udover det står Mars & Merkur også i eksakt konjunktion i dag, så hvis du har været stridslysten eller haft lyst til at skændes med nogen, bare for at aflade den trykkede stemning disse dage, vil jeg anbefale at du skeler lidt til forrige opslag om Merkur retrograd og lige tænker en ekstra gang over om din vrede imod denne person egentlig er berettiget ❤
• Mens alt dette her står på er Solen & Saturn faktisk også i konjunktion med den nordlige & sydlige måneknude, som betyder at de erkendelser; den vokseværk vi oplever, er karmiske afviklinger (ikke kun for dig og mig, men for hele menneskeheden), som bidrager til at vi kollektivt vokser som art. Erkendelser & forandringer som du implementerer i disse dage er permanente og *life changing* (pga Pluto). Det betyder imidlertid ikke, at du skal blive bekymret for at vælge det forkerte eller begå fejl, for de vil korrigere sig på sigt, hvis det viser sig, at du omlægger din kurs til noget, der alligevel ikke helt er i alignment med din indre vej.🌱 Du behøver blot tage dine observante briller på og på bedste krebsemanér elske dig selv (så meget som du over hovedet kan) & din næste — og vide, at det at blive voksen kan være en ordentlig mundfuld, men den frihed vi får forærende, for den mængde ansvar vi har taget, altid er det hele værd! Jeg hepper på dig (og mig) & hele menneskeheden! Hurra! Vi er jo inderst inde et kærlighedsvæsen, siger Krebsen.
• Nyd din forvandling, for denne metamorfose er så spændende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0