} Ritual • eller • ej? {

[ Måneformørkelse // Fuldmåne i Tyren i 27°, 19. november kl. 09.57 ]

• Til alle, der er i tvivl mht om man skal udføre ritualer/forsøge at manifestere i dag:

• Husk at intet er skåret i sten & man altid kan gøre det på sin egen måde; gå efter din intuition eller mavefornemmelse… men når det er sagt, så er der oftest en grund til de guidelines man hører om, & det skyldes, at det er nogle meget kraftfulde & forvandlende energier vi ser under formørkelsessæsonerne.

• Derfor anbefaler jeg heller ikke, at man forsøger at manifestere nye ting eller initiere nye begyndelser under en Sol- eller Måneformørkelse. Selvom Solformørkelsen er en Nymåne (= mulighed for at så nye kim), så er det mere en slags sjæls•transformation, et perspektivskift eller en korrektion af vores kurs – end en egentlig ny begyndelse. Det samme gælder Måneformørkelsen, der er en Fuldmåne, hvor man almindeligvis fejrer, fuldbyrder & handler — her vi det at ære erkendelserne, vejen man er gået fremtil nu & det at suge de nye indtryk & indsigter til sig være en god måde at møde denne forvandlende energi.

• Dvs vi har brug for tid, rum & fred til at tage forandringerne ind. Og derfor er det ikke ideelt at prøve at initiere noget med sin menneskevilje. Universet har en plan med det vi skal under disse energitunneller.

• At ville manifestere under en Solformørkelse eller handle under en Måneformørkelse svarer lidt til at skulle flytte + samtidig at have bestilt helt nye møbler til det nye hjem, uden at vide, hvad ens behov vil være i fremtiden –- eller have ryddet op & ud i det gamle.

• Selvfølgelig er det ikke umuligt at manifestere/handle/få leveret de nye møbler til vores gamle adresse, før vi er klar til at flytte, men det er både upraktisk, stressende & måske omsonst… For vi har ikke haft tid til at mærke vores nye, anderledes behov, undersøgt vores videre retning & hvad vi i virkeligheden har brug for.. & måske vil vi hellere have noget helt andet?

• Det betyder imidlertid ikke, at man ikke kan lave et ritual eller en lille ceremoni. Der findes mange måder at udføre rituelle handlinger på, & nogle af dem handler om overgivelse, at flyde med nuet & være taknemmelig.

• En tommelfingerregel i fht alt slags bevidsthedsarbejde er, at følge sin intuition & mærke/ære energierne & de processer, der er igang internt i én.

~ Så hvad føler du?
~ Hvad har du brug for?

~ At tilgive?
~ Frisætte?
~ Åbne dig?
~ Være mere modig?
~ Kvitte dramaet?
~ Overgive dig
— eller blot at flyde med?

~ Sige mere nej?
~ Aflyse aftaler?
~ Ære dine egne grænser ved at undgå situationer, hvor du konfrontatorisk behøver sætte dem?
~ Passe bedre på dig selv?
~ Ære dine fysiske begrænsninger?
~ Hvile dig mere? Elske dig selv mere eller måske bare nyde mere?

• Det bedste vi kan gøre under formørkelsessæsonen, der som nævnt er en opgradering/oprydningsproces, er, at tillade os selv bare at være med det, som er inde i os (hvad end det er, om det er spændende, ubehageligt, triggende, overvældende, angstprovokerende, etc) & ikke forsøge at presse noget ind eller igennem -– tværtimod skal gamle ting ud, slippes, tilgives & forvandles, men kun i det tempo, det helt naturligt flyder af sig selv. Her skal vi huske at være ydmyge. Vores menneskeoplevelse af, hvad der er “det rigtige”, “det bedste” eller “det sande” for os, kan godt være nogle fikse idealer, som egentlig ikke stemmer overens med vores behov. Og Månen & Tyren handler 100% om, hvad vores inderste, dybe behov er.

• Hvis det føles behageligt & vi er parate til at åbne os, slippe, flyde med, sanse, mærke vores følelser, energierne & universets klukkende strømmen, så er det, den rigtige metode nu. Føles det ikke godt, må vi godt stadig krampagtigt holde fast i det, vi ikke kan rumme at give slip på. Og det er også helt okay ❤

• At sætte sig med lukkede øjne & bare være tilstede i 10 minutter kan være en god måde at mærke sig selv & tune ind på, hvad der rør sig i lige netop dig. Blot at lade alle tanker, der kommer op passere uden at dømme dem, uden at redigere eller korrigere dem, men blot være med dem & deres umiddelbare natur. Bemærke om de forsøger at afdække noget i os & tillade denne nye indsigt at åbne sig, når vi er parate til at modtage den.

• Så lyt, sug til dig & tag ind.
Og hvis du har brug for at udtrykke dig, så prøv at brug din krop & sans, hvad end den kunne have lyst til, brug for eller kalder på. Bevægelse, sansninger, afslapning, nydelse, skønhed & ro er nøgleord. Et detaljeret skriv om dagens temaer følger… 🙏❤😌
..
..
Billedet er et fragment af Salvator Rosa’s “Witches at their Incantations”, 1646.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0