} Post • Fuldmånedage {

• Hvordan har I haft det siden Fuldmånen? Har I kunnet mærke de temaer (der blev sat i gang under Væddernymånen d. 12. April i år, hvor Pluto både spiddede Nymånen & Venus) er ved at blive foldet ud & afsluttet?

• 2021 har været præget af et handlingsønske, en friktionskraft, der har tvunget os til at ændre os, ændre holdning eller tilgange, & været nødt til at undergå indre forvandlingsprocesser, før vi kunne udtrykke det! Dengang i det sprudlende forår stod Væddernymånen også i kvadrat til Pluto. De følelser det vakte dengang var finere & mere nysgerrige, hvor den kulmination vi oplevede i søndags har været mere tydelig: Vi kan ikke længere stikke os selv blår i øjnene: Kan du huske, hvordan du havde det dengang i april til sammenligning? Hvad har forandret sig for dig? Nogle har måske haft oplevelsen af at påbegynde et projekt i april, som nu enten står afsluttet eller nærmer sig afslutning? Andre har måske følelser af, at det de troede de ville tilbage i april, viser sig at være noget helt ganske andet nu?

• Har I brændt igennem de sidste par dage på bedste Væddermanér & afsluttet & spundet alle uhensigtsmæssige forbindelser op? Eller har I kæmpet med Vægtens knugende behov for husfred, våbenhvile & fordragelighed?

• Vædderens ildenergi aktiverer en pionerånd & et ønske om at forvandle alt det gamle; Lade den hellige, indre ild brænde alle begrænsninger & negative følelser bort; lade dem lutres af den helbredende, rensende flamme! Det har selvfølgelig kunnet kamme over – som med alt andet – men forhåbentlig har Månen i Tyren de seneste dage givet os lidt ro & tålmodighed med vores omgivelser, hvis vi var for temperamentsfulde & heftige i onsdags. Senere i dag spadserer hun ind i Tvillingen & løfter stemningen & lader os få lidt mere luft til tankerne & måske også pusten igen.

• Indre & ydre transformation er dog temaer, der stadige klinger i ekkodalene i vores sjæles slugter & som vil følge os som underlægningsmusik hele denne Skorpionsæson: Den indre transformation vi mærkede så stærkt i sommer glider langsomt ud & bliver overtaget af bølgen af den ydre transformation, når Pluto om en måned (29. nov) rykker én grad frem!

• Så hvor står du nu? Er du i balance med dig selv eller i konflikt? Vædderfuldmånen viste os at sand glæde ikke handler om at smile hele tiden & sørge for at alle har det godt, som Vægtens skyggeside kan komme til at tro. Nej, det handler om at være i fred med sig selv, være strømlinet med sit højeste indre formål; sin plads her i verden, sine intentioner & ønsker for sig selv.

• Når vi er dér, er der intet behov for at ”prøve” at være glad, nærværende, venlig eller lignende, for alt vil være i et naturligt fremadskridende flow; vi vil instinktivt være alle disse ting — & det er derfor vi gang på gang søger imod denne tilstand (& vil blive ved med at stræbe efter den livet igennem).

• Der kan have været tendenser til at falde tilbage i gamle mønstre, vi troede vi havde sluppet & føle at vi sidder fast, aldrig kan flytte os eller være fangede i/med vores egen ulykke. Hvis det er tilfældet, prøv at observere, hvor du alligevel reagerer anderledes end du fx gjorde tilbage i april. Vi kan også stadig have tendenser til at bebrejde andre, skyde skylden på dem (eller uheldige sammenfald) eller decideret projicerer vores egne skygger over på andre. Denne Væddermåne belyste alle disse dunkle sider & lod os se, hvilket stadie af forbindelse vi pt har til vores eget autentiske selv & vores videre vej fremad.

• Så hvordan kan du atter få kalibreret dit indre kompas imod din egen indre sandhed? Med Fuldmånens forbindelsen til både Pluto i Stenbukken betyder dette helt konkret at tage personligt ansvar for det liv, vi lever & selv skaber. Vædderfuldmånen viser os at den frihed, der er en umiskendelig konsekvens af den indre oplysning, vi netop er gået igennem, & forbindelsen til vores egen indre Vædder (hvor end du måtte havde den stædige buk i dit horoskop), må æres sammen med forståelsen af, at VI besidder den frie vilje & de frie valg. Vi har dermed det overordnede ansvar for vores eget liv, er erkendelsen der følger i kølvandet på denne Måne.

• Udfra denne idé, er vi altså konge i eget rige & vælger selv, hvem & hvordan vi vil tillade andre mennesker at agere i vores liv. Selvfølgelig kan vi ikke kontrollere vore omgivelser (& skal heller ej, selvom lysten måske ligger der med al skorpionenergien), men vi kan *vælge* hvordan vi vil respondere på de situationer, der møder os. Når vi træffer disse valg, har vi de bedste forudsætninger for at forbinde os til vores egen, indre, højere sandhed & dermed leve dét mere autentisk. Vi kan ikke tvinge andre til at respektere vores grænser, men vi kan selv være fast afgrænsede & selv respektere disse grænser; så vil det faktisk heller ikke være muligt for andre at overskride dem; for vi vil være gået vores vej førend de får mulighed for det.

• Så hvem har du ladet gå eller lukket ind i dit liv fornylig? Hvis alle omkring dig er spejl af dit forhold til dig selv, hvad fortæller de dig så? Hvis andres adfærd imod dig udfordrer dig til at træde ind i dit fulde potentiale, hvad skal dit næste skridt så være? Hvilke mennesker tjener dig & hvilke gør ikke? Det er ligeså sandsynligt at føle klaustrofobiens snærende bånd disse dage, som frihedens brusende vinger. De mennesker du omgiver dig med viser dig graden af selvkærlighed, du føler over for dig selv –- & hvis du ser noget, du ikke bryder dig om, har du heldigvis her muligheden for i god ro & mag at forvandle det.

• Sol●Pluto-kvadraten, der ganske vist er aftagende, men som stadig spøger, viser os at noget må ofres, destrueres & forvandles, hvad angår en specifik relation –- enten til en anden part eller os selv –- for at den personlige frihed Vædderen ønsker for os, kan blive fuldbragt.

• Jupiter i trigon til Solen viser os dog, at denne løsrivelse eller destruktion, hvad den end måtte handle om for dig, på sigt vil vise sig at være en tiltrængt løsrivelse & en fantastisk mulighed for at vokse & vækste på alle planer! Må I trives & gro 🌱🌕

..
..
Billedet er af Karl Wilhelm Diefenbach & hedder “Toteninsel Isle of The Dead”, 1905.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0