} Nymåne /// SolformørKelse {

• I går kl.06.12 om morgenen d. 26 havde vi Nymåne i Stenbukken i 4° som også var en Solformørkelse. Jorden, Månen & Solen cirkulerer på den samme akse de næste 14 dage, som for at balancere deres energier & det kan være intenst.
• Vores emotionelle liv, vores instinkter & vores ubevidste (Månen) skygger for vores bevidste væsen (Solen) & synliggør dermed det skjulte. Denne Solformørkelse aktiverer en portal, der strækker sig fra i natten d. 26 til Måneformørkelsen d. 10 januar, hvor Jorden nu skygger for Solens lys, hvilket bliver synligt på fuldmånens lysskive.
• Energien er særligt højnet, hvilket forstærkes af Jupiter, der kun står én grad væk og Månens sydknude, der markerer det vi kommer af, gammel karma eller de evner vi allerede har tilegnet os. Formørkelsessæsonen følger altid Måneknudernes akse, hvorfor de temaer vi kollektivt arbejder med bliver illumineret.
• Nymåner er almindeligvis både portaler for at manifestere nye begyndelser, men også tidspunkter, hvor vi vender os indad & hviler. Men da denne nymåne vil skygge for Solens lys, sker der en bevidstgørelse & når den samtidig står sammen med sydknuden, er det fortiden der bliver synliggjort, samt alt det vi har lært & nu skal bevæge os væk fra & frigive.
• Det vil være kraftfuldt at anvende denne Solformørkelse til at frigive hele 2019 & alle de ting vi har været igennem.
[Jeg kan anbefale at man laver en meditation, hvor man forestiller sig, at man bygger et stort rituelt bål ude i en skov, man kan visualisere at man danser omkring, mens man sender alt det, der kunne trænge til transformation op på bålet et efter et & frigiver det i rensende kærlighed & tilgivelse (man kan også selv træde ind i flammerne, hvis man ønsker). Ilden her er ikke ødelæggende eller destruktiv men forædlende. Alt der bliver kastet på bålet vil lutres af ildens rensende flammedans.]
• Som nævnt i gårsdagens opslag bevæger formørkelsesakserne sig nogenlunde om de samme grader, som Måneknuderne. Derfor aktiverer denne energitunnel hele årets afbalancering imellem det kollektivt maskuline & det kollektivt feminine, da Måneknuderne siden november 2018 har vippet imellem Stenbukken & Krebsen; dyrekredsens faderlige & moderlige princip. Som yderligere forstærkes af Månen, den Feminine kraft, der skygger for den Maskuline, Solen, for at vise os, hvad der ikke er synligt til hverdag. Dette betyder at vi kan have haft brug for ekstra hvile, omsorg, nærhed, anerkendelse & tid disse dage & det er vigtigt at vi ærer disse behov. Meget gamle mønstre helt tilbage fra vores barndom kan komme i spil & blive synliggjort & jo mere åbent, sårbart & ærligt vi kan møde disse sider af os selv (& andre) jo lettere vil det føles. Når vi taler fra hjertet lytter andre 🙏❤️
• Her repræsenterer Krebsen det moderlige princip, det intuitive & instinktive, det underbevidste, emotionelle, hjemlige & omsorgsfulde, nære & nærende, vores forfædre & familie, mens Stenbukken repræsenterer det faderlige princip, samfundsmæssige strukturer, traditioner, forbindelser, ambition, ære & målsætninger, arv & eftermæle.
• Som jeg skrev en del om i Sommer, bevæger vi os fra en patriarkalsk kultur imod en mere matriarkalsk selvforståelse. Men som Måneknuderne minder os om, er det altid en balance vi efterstræber & ikke voldsomme udsving til enhver pol med jævne mellemrum. Derfor er det vigtigt at vi tager de positive kvaliteter fra Stenbukkens domæne med os videre fremad i det kommende årti & stjernerne lader os da heller ikke slippe så let, da vi har en masse planeter i Stenbukken det meste af næste år, som for at minde os om, at vi har brug for begge energier for at virke selvstændigt, kærligt, handlekraftig & omsorgsfuldt i verden.
• & Stenbukkens kærlige ansvarlighed er der bestemt brug for. Vi har igennem de sidste mange hundreder af år udelukkende brugt den umodne, selvcentrerede, udbyttende, aggressive (Vædderagtige) maskuline energi & nu er det på tide, at vi kollektivt tager ansvar for vores handlinger & flytter os ind i den modne (Stenbukkeagtige) maskuline energi, hvor vi kan lede med integritet & beredvillighed; hvor vi står ved vores væsen, kan stå inde for vores handlinger & har klare holdninger funderet i hjertet.
• Denne Solformørkelse falder som alle de foregående & alle de kommende nymåner i 4° — summen af næste år — & står i en sjælden konjunktion med Jupiter, som netop på grund af denne forbindelse vil farve hele næste år. Hvis vi er villige til at gøre arbejdet, vil han belønne os. Så hvor i dit horoskop har du denne Solformørkelse? Huset vil afsløre, hvor du vil opleve nye erkendelser, forløsning, frigivelse af gamle mønstre & mulighed for at plante nye frø, der vil spire til Stenbukkenfuldmånen om 6 måneder, 5. Juli 2020.
• Jupiter, ekspansionen, visdommen, humoren & erkendelsens planet giver alt, hvad vi beslutter os for at manifestere nu, ekstra momentum, især, hvis vi som nævnt, er villige til at arbejde for det, pga hans placering i Stenbukken.
• Denne Solformørkelse bringer os Klarhed & viser os muligheder, forbindelser & de beslutninger, vores drømme vil kræve at vi tager, samt hvilke forberedelser, der skal til for at det kan lykkes. For nogle vil denne Solformørkelse endda afsløre ægte sjælsformål.
• Vi bliver med Stenbukkens fornuft & Krebsens omsorg bedt om at vende blikket væk fra verden & mod det nærende hjem & vores egne indre behov; vi opfordres vil at mærke efter hvad vi inderst inde længes efter & handle derpå. Slippe rotteræset, andres forventninger & ydre statussymboler for at forbinde os med vores inderste autentiske selv. Så hvad ønsker du dig? Hvad længes du virkelig efter? Jupiter vil give dig vind i sejlene til at kunne fuldføre det hele & Uranus tilsmiler både Merkur, Solen, Månen & Jupiter med sin blide, flydende & forandrende energi. Vi kan ændre det meste nu, så hvad ønsker du dig for fremtiden?
[ NB: Månen har bevæget sig henover Pluto & Saturn i dag (se billede 2) & prikket til de temaer, vi vil se både privat & kollektivt til det Store Stellium d. 12 januar. Så hvis du har følt dig tynget af ydre omstændigheder, restriktioner, realiteter, angst eller andet, så vid at det er steder du kan vokse, & at intet er så håbløst, som det nogle gange kan føles. Det er her hvor Stenbukken prøver at lære, os at vi må skille følelser & logistik ad. Det er en disciplin, der kræver en hel del øvelse. Men vi kan ikke føle med forstanden eller tænke med hjertet. De må samarbejde om at skabe en balance (præcis som Stenbukken & Krebsen), hvor de varetager hver deres domæne!🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0