} Nymåne • i • Vægten • pt. II {

[ Sol & Måne i konjunktion i 13° i Vægten, 6. oktober kl. 13.05 ]

• Vi får mulighed for at møde aktiverer også en anden feminin urkraft igennem en talportal. Solen & Månen mødes i konjunktion med Mars i Vægten i 13° & danner aspekt til Uranus også i 13° & Nymånen finder tilmed sted i morgen kl. 13.05! Vi ser dermed en 13.13.13.13.13 kode, der understøttes af den dobbelte 6.6 energi for kærlighed, overflod, selvudfoldelse, kreativitet, etc. 13-tallet viser os en dybere side af eksistensen, der kalder på at vi krænger de mørkere, skjule sider frem & øser ud af de skygger, der ligger her. Det kan virke angstprovokerende under Vægtens glatte, harmonisøgende overflade, at skulle bevæge sig så dybt ind i skyggerne & imitere Skorpionens materiegennemtrængende facon.

• En anden skyggeside hos Vægten, der kan dukke op under denne Nymåne, er sort/hvide synspunkter & uendeeeeenlige diskussioner: At diskutere er en subtil disciplin, der kan tjene os dybt, hvis anvendt med fornuft, da vi udveksler synspunkter, udbygger vores argumentation, samt bringer os tættere på os selv & andre, vores følelser & forståelse af verden omkring os. Men at lege djævelens advokat & diskutere for diskussionens skyld fører ingen veje. Denne side kan, hvis vi modsætter os dagens naturlige bevægelse, blive bragt frem af Uranus’ indflydelse.

• Uranus’ inkonjunktion til denne Nymåne i 13° skaber muligheder for bevidstheds-gennembrud, at være spontan, gå efter nye muligheder, det uventede, frihed, have selvtillid til egne evner samt udforske alle områder, uden at være afhængig af partnere eller god vilje.

• Inkonjunktioner er et sjovt aspekt, da de både kan være hårde & bløde. Hvis vi modsætter os Uranus’ transformation vil den skabe mere spænding & måske angst, men hvis vi åbner os op for transformationen forløser den — dette er ikke en tvungen forandring, men en nødvendig forvandling. Uranus giver os altså et lille skub; åben dig op for det geniale, brug din intuition. Tillad spændingen at blive forløst. Vi ønsker at aktivere denne sprudlende & nyskabene energi.

• Nymånen tilbyder os at tilgå alle relationer & partnerskaber, mens Uranus tilbyder os at vi kan gøre det med nye tilgange. Vi må tilpasse os livet, som det er nu, siger Vægten– ikke som det var i går eller som vi ønsker os det skal være. Vi skal lytte indad til denne intuition & åbne op for 13tallets dybdegående, transformations energi — og det hjælper Uranus os altså med.

• Til at balancere forandringerne har vi ansvarsbevidste, ambitiøse & slidsomme Saturn, der bringer en stabiliserende effekt, til at give Uranus-energien mere retning, formål & stamina. Denne taktfaste rytme vil støtte os til at afbalancere Uranus-aspektet.

• Venus er Nymåne hersker & danner et lille semikvadrat til Nymåne-tripletten i Vægten & hersker altså både over 7. (Vægtens) & 2. (Tyrens) hus. Sidstnævnte regerer over egne ressourcer, værdier, materiel overflod, alt hvad vi værdsætter, pengeflow, skønhed, sanselighed, etc. Det er oplagt at tune ind i vores forestillingsevne i dag & udforske nye steder i vores sind; potentielle anderledes fremtidsudsigter. Venus styrer også vores kunstneriske kreativitet, så hvis du tillader opfindsomheden i Uranus, du vil have nye tilgange til at lade overflod strømme ind i dit liv. Dette er meget i kontrast til Saturns sparsommelighed. Vid at det du investerer i nu, vil have gode muligheder for at bringe dig glæde på den lange bane. Hvad du fokuserer på denne Nymånen vil have en blivende effekt!

• Hvis vi kan ramme nerven Passioneret (passion = abundance) engagement & dét sted, hvor vi kan tjene det større billede, er der store belønninger i udsigten til os! Nymånen står i opposition til Chiron, første gang han er i vædderen nogensinde med vores viden derom (han blev først opdaget i ’77 & dengang stod han i Tyren, så hvordan han virker i Vædderen er helt ny viden for os). Denne forbindelse tilbyder os en ny healingskærlighed, hvor i dag måske er blevet brugt på at forsone & reetablere et gammelt venskab eller anden nær relation, der har været gået tabt.

• Evnen til at fokusere på healing igennem kærlighed – healing også som i helbred. At elske mere, dybere, med dybt medfølelse & omsorg er også aktive temaer. Men som nævnt også en kærlighed, der sætter grænser & ikke er codependent eller selvudslettende.

• Vi bliver inviteret til at se vores større formål i sammenhæng & skønt vi skal samarbejde, er det væsentligt, at vi gør os uafhængige af andre både i vores proces & de skridt vi skal tage de kommende måneder.

• Jupiter, også i trigon til Nymånen, lærer os om generøsitet, at dele, opløftende tanker, optimisme, samt ekspansion. Netop i dag vil han især lære os om taknemmelighed. Tak for al den overflod du har, som du nyder eller har nydt. Værdsæt din fred, din frihed, din overflod, al den kærlighed du har modtaget.

• Hvis du kan sige tak hver dag vil du uden tvivl opleve en transformation til det bedre. Denne forbindelse i dag imellem Venus & Jupiter er en slags Kærlig Taknemmelighed, som vi kan følge som inspiration de kommende måneder, hvis vi tør overgive os. Vores rationelle problemløser-sind har en tendens til at fokusere på, hvad der ikke fungerer, fremfor hvad der gør. Denne kontakt ber dig gøre det modsatte. Jo mere vi fokuserer på, hvad der rent faktisk fungerer, desto bedre bliver vi til at håndtere det der ikke gør. Ironisk nok.

• Jeg håber virkelig I har nydt denne blide & kærlige dag. Husk glæde, kærlighed & taknemmelighed. Det er de tre nøgle ord vi skal tage med os videre ind i Vægtens sæson.

..
..
Billedet er af Florence Small & hedder “The Bride”, 1900.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0