} Nymåne • forbindelser {

[ Solen & Månen i konjunktion i Løven i 16°, 8. august kl. 15.49 + inspiration til et Nymåneritual ]

• Omkring kl 16 i eftermiddag, står Solen & Månen i konjunktion i Løvens 16. grad — en konstellation, der også er kendt som Nymåne. Som trofaste læsere allerede har fået tudet ørerne fulde af, så er i dag også det energetiske toppunkt for Lions Gate — som er en årlig numerologi-portal (den 8. dag i den 8. måned) + fejringen af den kraftigste stjerne på himmelen, Sirius, opstigen efter at have været gemt på himlen bag Solen i næsten 2 måneder. I midten af Krebsens sæson — nærmere bestemt d. 6. juli — står Solen jf hjulhoroskopet i eksakt konjunktion med Sirius, der befinder sig i 14°23′ i Krebsen. Her ser vi det vi kalder Siriusportalen, hvor Solen & Sirius er i gensidig kosmisk udveksling — & nu en måned senere, bryder hans klare blå lys så fri af Solens strålekrans på himmelen & vi kan atter øjne ham på himmelen, mens hans stråler sin visdom & indsigt ned til os.

• At det er næsten en måned siden, at Solen stod i konjunktion med Sirius, medfører også at dagens Nymåne både står i semi-sekstil til Sirius selv & at Sirius pt står i eksakt sekstil til Uranus i Tyren, der for tiden netop også står i 14°. Dog er de to mest markante aspekter vi ser direkte til Nymånen en oppositionen til Saturn i 9° i Vandbæreren & en kvadrat til netop Uranus, Vandbærerens hersker.

• Denne Nymåne aktiverer altså Saturn-Uranus-kvadraten, der må siges at være 2021’s mest signifikante aspekt, som vi ser eksakt hele 3 gange i år. Denne kontakt bebuder selvfølgelig — et hårdt aspekt til selveste Vandbærerens hersker — at enorme forandringer er i spil & de vældige omvæltninger vi har set endnu ikke er et overstået kapitel. Spændende & inspirerende gennembrud & aha-oplevelser vil blive en del af vores nye hverdag. Det minder mig lidt om, hvordan alle Nymånerne i 6 måneder i træk fra midten af 2019 alle dannede en eller anden form for aspekt til Uranus, som om de kaldte de store forandringer vi har set i 2020 ind måned efter måned som et kraftfuldt fyrtårn på vinterens nattehimmel.

• Denne Løve-Nymåne-Portal peger os også i en anden retning med en sjælden Yod-formation kaldet “Guds finger”, der peger på Merkur i Løven. Her er Pluto i Stenbukken & Neptun i Fiskene ben i vækkelsen af vores daglige sinds rationale & dette heldige aspekt kan igangsætte en dyb udviklingsrejse omkring hvem vi i sandhed er, hvad vi ønsker at skabe & udfolde, mens vi eksisterer her på Jorden, samt en lutrende opvågning af vores eget livsformål. Vores kollektive bevidsthed (Merkur) står i Løven & denne Yod indpoder vore hjerter til at fatte et umådeligt mod.

• Bemærk også hvordan vi næsten ser en trippel 16-kode. Nymånen står eksakt omkring kl. 16 her til eftermiddag, hvor også Solen & Månen står i konjunktion mens de besøger Løvens 16. grad. Vi ser altså endnu en karmisk kode nemlig 16.16.(16), der er en meget spirituel vibration (16/7), der dog indgyder store & nogle gange voldsomme forandringer — især inde i os. Denne energi er i Tarotten kendt som Tårnet & viser os, at vi nogle gange har fået muret os selv op i et hjørne & bygget os så svimlende højt op i elfenbenstårnet, at der ikke er nogen anden vej ned, end at lade sig falde. Herfra er der kun én vej: at lade alt vælte for at begynde forfra igen. Heldigvis er Lions Gate omgæret af en så positiv & opløftende energi, at jeg tænker, at de fleste nok slipper for de alt for angste & nedslående sider af 16/7-vibrationen af denne omgang (tag det fra en 16/7’er). Bemærk også at 8+8=16, så der er virkelig meget dybt, indvendigt forvandlingsenergi med tallet 16 i dag.

• Nymånen her til eftermiddag er også et nedslagspunkt imellem to Fuldmåner i Vandbærerens tegn & bliver dermed højdepunktet for (endnu) et skifte, hvor vi hele året har haft sæsonens Fuldmåne FØR Nymånen & fra nu af, bytter vi om, så de kommende sæsoner vil have deres egen Måne først & derefter Fuldmåne i tegnet overfor. Som jeg har nævnt før, er det en sjældenhed, at have to Fuldmåner i den samme sæson & det er da pudsigt at det netop sker i fremtiden, venskabet & opfindelsernes kollektive tegn, Vandbæreren, når nu vi står på brinken til Vandbærerens Tidsalder, hvilket selvfølgelig også forklarer, hvorfor så mange ting forvandler & forandrer sig så meget for tiden.

• Disse sammenfald er selvfølgelig (i min optik) ikke tilfældige. At vi netop får ekstra hjertemod & øget evne til at forstå os selv & den guddommelige vej, vi er kommet for at erfare, samtidig med, at vi ser dyb omvæltning & transformation på de jordiske planer, er en måde, hvorpå Kosmos forsøger at opmuntre os til at transitionere igennem denne form for genfødsel. På en måde er alt, som det altid har været — præcis som det skal være, men samtidig er alt også i konstant forandring. Det er det smukke ved at inkarnere på de fysiske planer: vi kan skabe, fordi alt er en evig strømmen af impermanens, men samtidig er der en række mønstre eller skabeloner — en slags dansetrin — vi alle danser efter, som vi kunne kalde den evige gentagelse. Her er vi så atter tilbage til Saturns magiske 8tal, der forevigt udforsker sig egen perfekte form, men som aldrig forbliver det samme sted mere end et øjeblik ad gangen. Hvad du vælger at gøre, mens du riverrafter på livets flod, påvirker direkte din oplevelse af at være på floden, men det vil aldrig interferere med selve floden, dens strømmen, dens retning eller formål.

• Min opmuntring til dig er under denne Nymåne er — ligegyldigt hvor du befinder dig på din personlige rejse, om du oplever flod eller ebbe — for vilde bølger eller et udtørret flodleje — at undersøge, hvor din livsglæde, kreativitet, skaberkraft & entusiasme bor inde i dig. Hvad tænder dit ind lys, din passion, din lidenskab & din glæde? Mit LøveNymåne ritual i år bliver at tænde et lille bål (Løven er fast, varmende, kontrolleret, buldrende ild, der aldrig brænder ud) & først brænde 8 små sedler af, med 8 ting/begivenheder/relationer/omstændigheder/tilstande, der pt eksisterer i mit liv, som jeg ønsker at for forvandle/frisætte/tilgive/slippe. Dernæst vil jeg én efter én brænde 8 små sedler af, med 8 ting/situationer/omstændigheder jeg ønsker at invitere ind i mit liv. Efter endt ritual kan man skrive en liste over de ting man holder af & værdsætter ved sig selv & måske lave en Nymåne/Lions Gate meditation. Hvis man ikke lige ved hvordan er der mange Lions Gate meditationer tilgængelige på nettet, som man kan benytte sig af. Jeg vil i hvert fald minde mig selv om, hvordan jeg er et kraftfuldt væsen, der samskaber min egen virkelighed med menneskene omkring mig & huske at det uendelige, urkraftige 8tal holder & guider mig & mit hjerte den kommende tid & vil velsigne det med styrke, indre autoritet, uforståeligt mange muligheder & selvsikkerheden til at handle på dem jeg finder sande, inspirerende & rigtige for mig & min familie.

..
..
Billedet er af Gustave Moreau & er fra historien “The Lion in Love”, 1879.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0