} Nymåne • i • Tvillingen {

[ Nymåne i Tvillingen (Solen i Tvillingen) 2° kl. 19.38, 22. maj 2020:
Kommunikation, voksevært & nye færdigheder ]
• I dag har vi, astrologisk set, haft en begivenhedsrigs dag, hvorfor nogle måske har følt sig lidt ekstra trætte eller uoplagte — & da vi gennemgår massive forvandlinger disse dage, er det så vigtigt at hvile nerverne & give plads til de indsigter, der nu kommer til os, hvis du har brug for det!
• Når det er sagt, så har vi en Nymåne her til aften, der kan hjælpe os med mere klarhed omkring os selv, vores virkelighedsopfattelse & vores emotionelle & adfærdsmæssige mønstre.
• Udover de fire planetariske begivenheder vi har mærket i dag, så er aftenens Nymåne (begyndelsen på en ny emotionel cyklus) også budbringer for Sommerens formørkelsessæson! Fra i aften af bevæger vi os ind i et højaktivt spændingsfelt, hvor vi energetisk rydder op i os selv & vores relationer (her kan man godt spekulere lidt på, om vi overhovedet KAN rydde mere op, & her må jeg bare sige, at ja, det ligner det altså, så hold ud!)
• Denne Nymåne handler om at forny & forvandle vores forhold til at kommunikere, forstå, formidle & blive forstået. Hvordan har vi hidtil opfattet & forstået det at kommunikere? Hvordan ser & forstår vi os selv? Ser vi os selv for dem vi er nu eller holder vi fast i gamle idéer eller overbevisninger om, hvem vi er? Er vores selvbillede 5, 10, 15 år gammelt & trænger det mon til en fornyelse? Kommer vores værdier, ønsker, mål & drømme indefra vores inderste kerne — eller er det i højere grad nogle værdier udefra; fra forældre, venner eller samfundet, som vi ønsker at leve op til? Det seneste år har bragt os igennem en rivende udvikling kollektivt, så mon ikke der er områder, hvor du kommer til at insistere på et gammelt billede af dig selv? Alt dette får vi nu mulighed for at undersøge her til aften.
• De seneste dage har vi med den balsamiske Måne sluppet & frigivet en masse gamle følelser & tanker (måske bevidst, måske ubevidst) & er formentlig blevet gjort opmærksom på — igennem menneskemøder, gamle flammer eller natlige drømme, hvordan vores kommunikation måske har skabt distance eller konflikt i fortiden.
• Dette er især blevet forstærket af Venus Retrograd, der pt stiller skarpt på vores værdier & relationer, men særligt i dag, da Merkur, denne Nymånes hersker, mødte hende i konjunktion tidligere på dagen. Denne forbindelse har sandsynligvis belyst & bevidstgjort nogle oplevelser eller følelser fra fortiden, som vi ikke helt er afklarede med (endnu) — & selvom det kan være nedslående, smerteligt eller ubehageligt er det væsentligt at vi netop nu, får mulighed for at se alt det fortidige for, hvad det er. (& ikke romantisere det yderligere eller ønske os tilbage dertil; der er altid en årsag til at menneskene fra din fortid ikke klarede den ind i din nutid).
• Venus er som sagt en af denne sommers hovedpersoner & vil under hele formørkelsessæsonen bidrage med indsigter & følelser omkring gamle mønstre, der skal slippes. I går (Venus) & i dag (Merkur) har disse to planeter også dannet et hårdt kvadrataspekt til Neptun i Fisken; drømmen, rusen & idealernes illusoriske planet, hvorfor nogle kan nogle have følt sig særligt nostalgiske & måske endda længtes efter fortidige situationer eller relationer. At opleve en form for savn, sorg eller fortrydelse er derfor helt efter bogen! Vid dog at denne Nymåne ikke bringer alle disse følelsesladede situationer op for at vi skal svælge i fortiden (det er slet ikke Tvillingens temperament), men for at vi skal erkende, hvad det var, bevæge os videre & anvende de erkendelser vi drog os dengang, for nu at se, hvordan vi på bedste vis bevæger os fremad med os selv i behold imod fremtiden!
• Det er nemlig det, denne Nymåne vil; vise os, at livet skal leves i nuet med det der eksisterer her & nu; ikke det, der engang var — eller det, der måske kommer. Så hvordan ser dit liv ud lige nu? Det er det vi skal tage udgangspunkt i.
• Denne Nymåne bliver altså startskuddet på en helt ny cyklus; en ny begyndelse, hvor vi slipper vores gamle, stivnede overbevisninger om selv, værdighed & værdi for med nysgerrighed at vende os imod skabelsen af nye mønstre. Vi skal formidle, formulere & opfinde nye måder at beskrive vores indre livs kompleksitet på.
• Nu her fra kl 20.00 af, bevæger vi os ind i Månens nye fase, hvor vi så småt begynder at spire frem igen & åbne os imod alt det nye. Her kan vi kalibrere vores væsen på ny & sætte vores intentioner for de kommende 2 uger (indtil Fuldmånen i Skytten, som er en Solformørkelse) eller det næste halve år (Indtil Fuldmånen i Tvillingen til december).
• Så hvordan kan vi lære af de indsigter, der på det seneste er kommet til os? Hvordan kan vi åbne os mere? Finde en nyvundet nysgerrighed omkring vores indre & vores væsen? & hvordan kan vi fremadrettet kommunikere denne nye oplevelse af vores selv — mere klart, autentisk & direkte til andre? Kan vi anvende vores nysgerrighed, som en trappestige til at vokse & udvide vores horisonter?
• Vi bliver med andre ord opfordret til at se alt i et helt nyt lys. Os selv, livet, andre mennesker, livstilgange & verden. Til at møde alt det kendte, hverdagsagtige på ny uden fordom & med nysgerrighed. At integrere flere af vores legemer; det astrale (emotionelle), det mentale (kognitive) med vores ånd (det spirituelle), for at få en højere forståelse af vores væren. At kommunikere vores intuition enten igennem skrift eller ved at verbalisere den. At nære os selv igennem nye tankemønstre & intentioner.
Nymånen vil gerne hjælpe os med at forstå vores rolle i samspillet med andre mennesker; assisterer vi samværet i at komme tættere på en fælles forståelse eller skaber vi splid & forvirring? Bidrager vi til at komme hinanden nærmere ved at lytte, engagere os, spørge ind — eller fjerner vi os ved at antage, lukke af, afvise, forsvare eller argumentere?
• Med Månen, Solen, Merkur & Venus i Tvillingen har vi mulighed for at forbinde vores indre liv & følelser, vores væsen, vores hjerte & vores sind med vores tale: At kommunikere sig selv, sine værdier, tanker, følelser & omsorg ud igennem ord & på den måde skabe nærhed & intimitet med andre. Hvad føler du & hvorfor? Hvad ønsker du & hvordan kunne bedst tænke dig, at det blev opfyldt i fremtiden? Tal med mennesker omkring dig; enten din partner, dine forældre eller dine venner om, hvordan du ønsker dig at livet skal se ud fremover — & spørg også ind til, hvad de ønsker sig. Måske er der nye perspektiver, forståelser eller inspiration at hente her? Samværet, samspillet & den ligeværdige udvekslingen er vigtig her.
• Man kan også sætte intentioner ved at skrive alle de tanker eller ønsker man har ned. Lave en række ønskelister for, hvordan man vil omfavne disse nye (eller genfundne) sider af sig selv. Selv mennesker, der almindeligvis oplever at have udfordringer omkring at formulere deres følelser eller tanker vil opleve et løft. Bliver al denne kognitive hvirvlen alligevel for meget (for Jordtegn, fx) kan man alternativt lave afslappende, kærlige åndedrætsøvelser her til aften; hvor vi igennem Tvillingens organ rekalibrerer vores system med dybe vejrtrækninger! — & hvis det hele bliver for teknisk, så husk, at børn hele tiden leger sig til erfaring & forståelse, og det er der ingen hindring i, at voksne også kan!
Hav en velsignet Nymåne allesammen!
..
..
Billedet er af Henri-Jean Guillaume Martin & hedder “Dante meets Beatrice”, 1898.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0