} Nymåne • i • Tvillingen • pt. II {

[ Nymåne i Tvillingen (Solen i Tvillingen) 2° kl. 19.38, 22. maj 2020 ]

• Der sker meget på de indre planer for tiden & selvom vi har været med Månen i Krebsen de seneste dage & vendt energien indad/imod de mennesker vi elsker & ønsker at nære (forstærket af Mars●Ceres-konjunktionen i 8° i Fisken, der har været aktiv siden d. 22), så virker Nymånen stadig i os.
• Denne Nymåne var også lidt speciel; både fordi den varslede sommerens 3 formørkelser vi hastigt nærmer os, men også fordi den pegede udaf mod andre mennesker & den dualitet vi møder i verden — en bevægelse vi ellers mest genkender fra Fuldmånens kulminerende oppositioner. Denne Måne åbner op for en slags port, hvor vi med den seneste numerologiske talportal fra d. 10-19. maj bevægede os igennem alle tallene & deres sol- & skyggesider, for nu i juni & juli, hvis vi tør, at træde over tærsklen til en ny verden.
• Tvillingens duale virkelighed viser os de to verdener vi står imellem; den vi kommer af, fanget i intellektet & det lavere sind rationelle & mangelmentalitet eller den frie nye, intuitive, uudforskede parallel. Disse overgange, der leder optil de tre formørkelser 5. juni, 21. juni & 5. juli, markerer et kollektivt gearskifte, som vi alle mærker kraftigt disse dage (om man er bevidst om det eller ej; det kan føles som en sitren, uro, stress, nervøsitet, forvirring, manglende jordforbindelse, glædesfølelser, lykke eller massiv træthed — eller det hele hulter til bulter).
• Energierne intensiveres disse uger, mens vi mærker os selv & vores menneske dybere & dybere. De fleste har nok meget livlige drømme for tiden eller oplever, at mange gamle følelser, tanker & mønstre dukker op på ny. Dette er den udrenselse som 2020 lovede os ville komme & selvom det ikke er videre behageligt, mens det står på, letter det utroligt på den anden side! Jo mere vi løsriver os & frigør os fra alle vores gamle sår & (offer)historier, desto lettere & friere vil vi blive. Denne periode er en chance for vokse ud af vores gamle hamme & spire på ny; en slags spirituel knopskud. Vi kan trække sløret omkring den menneskelige eksistens til side & forbinde os bevidst (vi er altid ubrydeligt forbundet også selvom vi ikke kan mærke det) med vores guddommelige, højere selv; vores sjæletvilling.
• Dette bevidsthedsniveau giver klarhed, fred & frihed til at udtrykke dig selv — uden forbehold, uden frygt, uden skam, uden de sociale bånd, rammer & masker vi almindeligvis kollektivt gemmer os bag for ikke at blive dømt, afvist eller udstødt!
• Denne Nymåne — & Venus retrograd, der under kulminationen stod i konjunktion med Nymånens hersker; Merkur, ønsker for os at vi kan udtrykke vores sande væsen; vores inderste kerne, vores værdi & vores værdighed. At vi kan opleve & leve alt, der vækker os & glæder os. At vi med den rette portion ejerskab kan slippe livets tyngde, tristhed & alvor & med Tvillingens legende lethed omfavne livets glædeligste sider. At vi kan frigøre os fra den Jordiske lidelse; mærke sindets grænseløshed & forbinde os til de skjulte lag af eksistensen. At vi tør lege os ind i en ny verden, hvor vi lader vores feminine sider guide os. En verden hvor vi ikke længere dømmer det feminine uselvstændigt, dovent & ubrugeligt eller udskammer det for at være svagt eller passivt. Men hvor vi omfavner den tillid, lykke & overflod, der ligger her & i det intuitive.
• Vi er selv med til at skrive vores egen (& verdens historie); så hvad ønsker vi at se? Hvordan skal livet formidles fremover? Vi får nu mulighed for at forstå & mærke vores inderste værdier & genskrive menneskehedens historie! Genfortolke, skabe nye narrativer & vinkler. Tvillingen viser os at vi har et valg; når der findes to poler, kan man altid vælge et nyt perspektiv. Så hvilke forandringer ønsker vi at se? Disse kan du assistere på vej ved at visualisere at det er muligt; at der i den nye verden er en verdensorden, der er mere kærlig, inkluderende & rummelig — & vigtigst af alt, hvordan vi selv indgår i denne på en støttende, fri & tilpas måde. Men det kræver at vi begynder med os selv. At vi slipper vores egne domme. Både over os selv & andre.
..
Denne kollektiv vækkelse & Tvillingens luftige bevægelighed giver os mulighed for at undersøge & forstå en række tilgange på ny (disse spørgsmål kan supplere dem, jeg foreslog man undersøgte i begyndelsen af Tvillingens sæson):
~ Hvordan kommunikerer vi nu? & hvordan ønsker vi at kommunikere fremover?
~ Udtrykker vi os tro imod vores inderste kerne, uden dom eller censur?
~ Kan vi lade kollektive tankestrømme passere igennem os, uden vi bliver for påvirket eller fastlåst af disse idéer & uden at tage dem ind, som hele sandheden om livet & verden?
~ Dømmer & vurderer vi andre — & hvorfor egentlig?
~ Kan vi være åbne overfor at andres tanker & idéer kan lutre vores egne & øge vores bevidsthed?
~ Kan vi møde verden & andre åbne, nysgerrige & med accept, fremfor frygt, fordom eller forvirring?
~ Kan vi lytte åbent & opmærksomt uden at skulle vurdere sandhedsværdien i det sagte?
~ Kan vi omfavne divers individualitet & rumme den i det kollektive?
~ Kan vi rumme (& måske endda lade os inspirere af) dem, der tænker & agerer anderledes end os selv?
~ Kan vi lytte & lade vores nysgerrighed vække uden at definere formål, retning eller mening, men blot flyde med strømmen & lege ?
~ Kan vi være åbne overfor at der findes mange sandheder & at alle mennesker har ret til deres egen version — også uden at de af den grund er forkerte?
~ Kan vi opgive den duale tankegang: rigtig/forkert, godt/dårligt, vigtigt/uvigtigt, pænt/grimt, brugbart/ubrugeligt, etc — & blot se livet som en vekselvirkning; en strøm; en leg?
..
• Dertil kan man med fordel “rydde op” i sine ord; hvis man ikke allerede havde en impuls før Nymånen imod at afmelde nyhedsbreve man aldrig får læst, avis eller bladabonnementer, skrue ned for nyhedsstrømmen & sin swipe-afhængighed er nu et godt tidspunkt. Ryd op i din mail, på din instagram, din facebook, etc. Unfollow, afmeld, unsubscribe. Merkur retrograd nærmer sig alligevel, så at få kigget på al den relationelle kommunikation & ryddet ud nu, vi give lethed, fred & frihed. Vores frygt for at misse noget vigtigt kan dulmes med Tvillingens viden om, at vi alligevel ikke kan vide eller følge med i alt & at det er ok; hav tillid til at din intution guider dig imod de informationer, du har brug for.
• & til dem, der har lyst til at stige af rotteræset, slukke for nyhedsstrømmen & vende sig imod deres åndedrag giver dette også god mening. Vi har nok kollektivt (mere eller mindre fysisk) holdt vejret de seneste måneder; både for ikke at indånde smitte, men også af bare skræk. Det er på tide at vi frigiver alle disse muskelspændinger & den frygt, der har sat sig i dem igennem noget seriøs, dyb åndedræts-træning! Jeg lider selv af at “glemme” at trække vejret, når jeg får travlt, bliver spændt eller bekymret. Pt laver jeg en række åndedræts meditationer & det hjælper fantastisk på at komme ned i kroppen. (Kan især anbefales til lufttegn eller mennesker med meget luft i deres horoskop).
Må vi alle finde indre fred, frihed & styrke til at være lige dem vi er i denne tid & have tålmodighed & huske, at alt ikke afvikles på én gang. Hverken knuste hjerter, muskelspændinger eller dårlige vaner.
..
..
Billedet er af William Dyce & hedder “Francesca da Rimini”, 1837.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0