} Nye • Cyklusser {

• Nymånen afsluttede sine kraftige svømmetag igennem Krebsens brusende vande & bevægede sig med et smalt månesegl ind i Løven i dag. Det er smukt, hvordan vi har haft denne meget potente hjerteåbnende Måne just som afslutningen på Sirius Portalens hjerte-transcendens. Derfor har den været særlig intens for nogle & bedt os om at dykke dybt ned i vores følelser & fornemmelser.

• Nymånen fandt sted i den markante Mars-grad, 18, & bebude for os, at det er tid til at tage aktivt lederskab over vores følelser, tryghed, behov samt nærende & opbyggende omgivelser. Hvad ønsker vi os? Hvad vil vi se mere af? Hvor ønsker vi at give os selv mere støtte, kærlighed, anerkendelse & ros? Hvad er vi vokset fra? Hvad har vi brug for at sige nej til & fra overfor? Hvor har vi givet meget mere end vi kunne & hvordan passer vi bedre på os selv et lignende sted næste gang?

• For første gange i næsten en hel uge, vender energien. I dag er der et friskt pust & vi kan måske mærke en spirende optimisme, tiltro eller måske endda glæde. Har man ikke allerede sat intentioner under Nymånen omkring hvad man ønsker sig af kærlige & nærende relationer & fællesskaber i fremtiden, er det oplagt at gøre i de kommende dage, mens det lille, nye månesegl spankulerer stolt henover Mars & Venus i Løven optil deres konjunktion (eller dét, der svarer til Nymåne for deres 2-års cyklus) i 19° (Solens egen grad) i Løven på tirsdag.

• Det er et ganske spændende sammenfald, at vi i halen af den årlige hjerte-port (læs evt om Sirius portalen her) ser et reset af hele to cyklusser på samme tid, der repræsenterer en sammensmeltning imellem den Maskuline & Feminine energetiske pol i universet. Nymånen opstår, når Månen befinder sig imellem Solen & Jorden & dermed vender hele sin lysende side væk fra Jorden. Solen er repræsentant for den hellige maskuline (Yang) energi, mens Månen er repræsentant for den guddommelige feminine (Yin) energi. Når de mødes i Månens eget tegn for Urmoderen, Krebsen, et af tegnene for de feminine, magnetiske nattekræfter forstærkes trækket i fra denne energi yderligere. Tilsvarende har vi Mars & Venus — også begge repræsentanter for disse to energetiske poler. De mødes også i konjunktion, påbegynder en ny, healende cyklus, men de mødes derimod i Solens tegn, Løven, et af tegnene for de maskuline energier, nemlig de aktive dagskræfter.

• Vi så Nymånen d. 10. juli, mens konjunktion imellem Mars & Venus finder sted om eftermiddagen d. 13. Disse dage vil altså farve vores stemning imod kærligere & mere harmoniske forbindelser imellem den maskuline & feminine pol ude i verden — men også inde i os selv & i forbindelsen imellem at yde (Mars) & nyde (Venus) samt være tilfreds med det arbejde, man har fået gjort. Mars, der bl.a. repræsenterer vores evne til at handle på vores ønsker & impulser & Venus; vores evne til at værdsætte & være tilfreds med resultaterne af disse initiativer viser os altså en smuk dans i livet imellem at give & modtage. Denne sensibilitet — især under Krebsens Sæson & mens Merkur står i begyndelsen af Urmoderens rummelige & healende tegn, giver os en øget opmærksomhed på følelserne & viser os, at der er nye landskaber at udfolde & udforske i vores indre & at vi kan lære os selv & vores indre liv, programmering, gamle overbevisninger & neurologiske hovedveje meget bedre at kende, især fra et pre-kognitivt sted, hvor vores sensibilitet & indføling guider os.

• At mestre sine følelser, og de overbevisninger, der ligger bag dem, er en vigtig færdighed i opskriften på et lykkeligere & gladere liv. Konflikt er en hjørnesten i det menneskelige eksistens — selvom vi måske ikke synes det er en fed del af tilværelsen, så er det en uundgåelig del. Den opstår fordi livet er i flow; fordi der er flod & ebbe & vi hver især har behov, ønsker, drømme, meninger & ikke mindst en begrænset mængde ressourcer — disse behov (etc) måske er modstridende, selvom vi bor sammen eller skal samarbejde. Derfor er det vigtigt, at vi både er i stand til at se konflikten som et billede på det menneskelige & vores overlevelsesevne, samt at vi kan se den som et sundhedstegn, at der er plads & tillid til, at vi (både børn & voksne) tør udtrykke vores behov, utilfredshed, etc — også selvom de er i konflikt med gruppens interesser. At turde stå i en konflikt uden at dømme den, uden at afvise den & uden at ville fikse den, kan skabe dyb healing, fordi alle parter føler sig set, anerkendt, rummet & respekteret. Og det er i bund & grund det de fleste af os egentlig ønsker sig. I den kommende tid, er det derfor vigtigt at vi ser på uoverensstemmelser med milde & tilgivende øjne, ligesom at det også er vigtigt, at vi er tro imod vores egen indre sandhed & integritet. Rigtig god fornøjelse ❤️🔥

..
..
Billedet er af Jean-Baptiste Camille Corot (1796-1875) & hedder “Recollection of Vigen, Limousin”, 1866.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0