} N y m å n e • i • S k o r p i o n e n pt. I {

• Denne Nymåne i Skorpionen er lidt speciel af flere årsager. For det første står den eksakt ny, mens MC (horoskopets højeste punkt, der markerer retning) rører Månens nordknude i Krebsen. Vi får med andre ord et glimt af vores arts fulde potentiale i dag. Der er en monumental kraft, men samtidig en mildhed (der sjovt nok understreges af datoen) 28/10. 2 er Månens tal, der både er nærværende i kraft af Nordknuden i Krebsen, det tegn Månen hersker over, men også selve Nymånen. Samtidig er Saturns tal 8 særligt repræsenteret ved at Saturn står i sit eget tegn, Stenbukken, i opposition til Nordknuden & vid orbis til Sydknuden. Når Måneknuderne bliver aktiveret kalder det på transformation på højere planer. Denne omvæltning kan for nogle virke foruroligende & måske bringe angstbølger med sig.
•Dette understreges yderligere af dagens mest markante aspekt, nemlig Nymånens eksakte opposition til Uranus, der yderligere forstærkes, da han er den eneste planet, der er i aspekt. Uranus, rebellen, nyskaberen, ham der forvandler verdener & værdier, bryder lænkerne & river ubrugelige strukturer ned. Når Solen & Månen sammen står i opposition til den uregerlige frihedskæmper er der langt op til et temposkifte. Vi kan ikke længere trisse rundt i vores dagligdags trommerum med skyklapper på! Vi kan ikke længere ignorere vores behov, vores frihedstrang, nysgerrighed, inderste ønsker eller vores visioner, alt det vi måske har frygtet, ønsket, men ikke haft modet til at kaste os ud i, bliver synligt med Uranus! Vi kan ikke længere se til mens verden falder fra hinanden eller lade stå til i umiddelbar uvidenhed. Hvad end, der bliver aktiveret i dig i dag, er Uranus kommet for at forandre det for stedse! Vores selvbillede, vores ideer om behov & værdier får en kold spand vand i ansigtet. Vi kan ikke længere gå igennem livet søvngængeragtigt uden at tage stilling til os selv & vores omgivelser! Vi må ryste det sovende, vaneramte, kedsommelige, forudsigelige af os & springe ud i livet med energi, skaberkræfter & vildskab!
• For nogle vil dette være ganske angstprovokerende! Vi kan opleve chokerende begivenheder, drastiske forandringer eller måske endda helt reelt måne-vanvid (forhåbentlig ikke!), så vær forsigtig i trafikken & når du håndterer elektriske apparater!
(Fortsættes i næste opslag)
..
..
Billedet er af den katalanske maler Miguel Carbonell i Selva (1854 – 1896) billedet hedder Safo & er fra 1881

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0