} N y m å n e • O p t a k t {

• I aften står Månen helt ny i Vandbæreren i 4°22′ ~ men indtil det anses hun for at være en Sortmåne eller en Død Måne.
Dette sker hver måned efter hun forlader den sidste Månefase, den balsamiske Måne. De sidste tre dage imellem denne måne & Nymånen står hun altså næsten sort & vender al fokus & energi indad!
• Det er en kulminationsfase, hvor alt fra den foregående Månecyklus (som I dette tilfælde har været hele #eclipseseason siden d. 26 dec) afsluttes, integreres & visner ind. Det er afslutningen på denne Månecyklus’ liv & er altså en slags dødsproces (deraf navnet).
• Når Månen står ny i aften fra kl. 22.40-22.42 genfødes hun ind i en ny cyklus. Dette er også årsagen til at vi ofte taler om at Nymåner både er tid til at trække sig tilbage i stilhed, ære sine behov & hvile (farvel til den gamle cyklus) & en tid til at plante nye kim i vores indre hjertemuld (velkomme den nye cyklus).
• I aften vil jeg opmuntre alle til at hvile og fordøje denne sidste, ekstremt intense cyklus, vi har været igennem, & i morgen, når Månen har skiftet cyklus, fejre alt det nye der kommer! Kineserne holder MåneNytår til denne Nymåne & fester i 15 dage. Det behøver du ikke 😉 men at ære de transformationer (& strabadser) vi begyndte året med er en god måde bevidst at slippe det hele på. Da Vandbæreren arbejder med vores mentale, er bevidst frigivelse & intentionsætten helt oplagt!
• Den cyklus vi afslutter nu har rystet vores grundvold, vi har set hinsides vores almindelige horisonter & er blevet konfronteret med alt det der skal laves om! Stenbukkens sæson har på den mest brutale (& Saturnagtige) facon bedt os om at kigge på vores eget rod & tage ansvar for det!
• Denne Nymåne i Vandbæreren giver os perspektiv, vision & ønsker for fremtiden! Det kollektive som er Vandbærerens tilgang til livet kommer i fokus over vores personlige egoer & vi har et kollektivt ønske om at samarbejde om at bygge en stærkere, bedre & mere inkluderende fremtid!
• Så i aften: hvile & slippe al stressen, etc. Vandbæreren er meget følsom på sine nerver, så at afspænde på alle planer er oplagt — & i morgen sætter vi mål for vores fælles & lyse fremtid!
#nymåne 🌑

PS: Bemærk lige: Månen falder i 4° 2020’s tværsum, men står også i 22 bueminutter. Yderligere står hun også ny fra kl. 22.40 – 22.42. Universet taler til os med store bogstaver nu, så vi må hellere lytte! 😅 🙏❤️
..
..
Billedet er af Laura Knight & hedder “A dark pool”, 1918.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0