} N y m å n e • N o t e r {

[ Nymåne i Vædderen d. 24. marts 2020, kl. 10.27 ]
• Dette møde imellem Solen & Månen er den sidste Nymåne vi i år ser i 4°. Denne grad, der langsomt ringer 2020’s årsvibration ind & bebuder Uranske omvæltninger, der manifesterer sig på det fysiske plan… som jeg da lige skal love for, at vi har fået at føle på det sidste!
• Uranus viser os, hvor vores gængse tilgange til livet, forhindrer os i at udvikle os & skabe fremskridt, & han ødelægger dermed gerne disse *uhensigtsmæssige* vaner, skulle de stå i vejen for en sund udvikling. Han fuldfører, hvad Saturn & Pluto bebudede i Det Store Stellium ville komme, kunne man sige. Og hans omvæltninger handler om alle de områder Tyrens tegn relaterer sig til, dvs materiel, økonomisk & fysisk sikkerhed & overflod; virkelig ironisk at truslen imod vores almindelige, gode liv, her er “usynlig” & dermed ikke er noget vi umiddelbart på Stenbukkens eller Tyrens facon kan forsikre eller beskytte os imod. Ingen velstand, materiel overflod eller fysisk bygning kan beskytte os imod denne virus, kun Fiskens eller Vandbærerens redskaber kan vi benytte i dette tilfælde; optimisme, næstekærlighed, tro (Fisken) på fremtiden, nye opfindelser & hardcore videnskab (Vandbæreren).
• Den næste Nymåne vi ser i Tyren — ganske vidst d. 22. april 2020, så vi slipper ikke helt for 2’er symbolikken — er i 3°, så de sidste 6 måneders Nymåne-magi, der allesammen landede i 4° ophører altså med Nymånen i dag. Det er smukt hvordan Vædderens sæson just er begyndt her d. 20. marts, & at vi 4 dage senere har Det nye Astrologiske Års første Nymåne, der på en måde afslutter en overgangsproces fra det gamle årti, der begyndte tilbage i oktober ’19, til det kommende årti, der for alvor begynder nu!
• Bemærk hvordan alle planeterne står indenfor 5 tegn: Stenbukkens massive planetsamling agerer hale samt den mest materialiserede del, mens Uranus & Venus (vores værdier & forhåbninger) agerer fortrop i Tyrens tegn, der på en måde viser os livet & jordens herligheder på ny. Neptun er midteraksen (& har været det i ugevis) & skaber en slags uvirkelighedsfølelse, hvor alt vi pt oplever er indeholdt i hans forvandlings-pyramide (astrologisk set kaldes det en sesktil-yod), hvor vores opfattelse af virkelighed bliver vendt på hovedet igen & igen indtil vi til sidst ikke ved hvilket ben vi skal stå på. Neptun ryster posen med vores realitetssans godt & grundigt, så vi kan vågne spirituelt op på et højere plan & forstå, at hverken Tyren eller Stenbukkens fysiske eksistens er hele sandheden omkring at være menneske; der er noget større inde bag ved, der binder os alle sammen sammen, hvisker Neptun med Fiskens stemme.
• Denne Nymåne viser os, at nye begyndelser vil komme — også selvom nogle vil opleve det som om, vi står midt i en afslutning. Det er imidlertid ikke helt forkert — for ligesom alle Nymåner, der dagene optil at vi vender fra aftagende Måne, der bliver mørkere & mørkere, til tiltagende Måne, der bliver lysere & lysere, ser vi selvfølgelig alle nye begyndelser, som noget, der først kan komme efter afslutninger — & alle afslutninger, som noget der ufravigeligt vil bringe nye begyndelser. Livets evige cyklus af død & liv & død & liv.
• Månen har de seneste dage bevæget sig igennem Fiskens tegn & dermed både kontaktet Merkur & Neptun. Disse møder kan have givet os en meget stærk intuitiv indføling med hele klodens kollektive frygt, fortvivlelse & bekymring. Så har du følt dig overmandet af mismod eller håbløshed? Vid at det er følelser, der skal mærkes & frigives & at du kan være med til at læge os alle kollektivt ved at tillade denne smerte at passere igennem dig som en frigivelses port eller kanal. Så græd, hvis der skal grædes, grin, hvis der skal grines & vær vred eller fortvivlet, hvis det er det du mærker.
• Tilsvarende finder denne Nymåne sted i begyndelsen af Vædderen, hvor både Lilith & Chiron også residerer netop nu. Når Nymånen kontakter vores ur-overlevelsesinstinkt & den kollektive sårhealer betyder det, at alle de sår & traumer vi har båret rundt på kommer op til overfladen. Især dem vi har oplevet i forbindelse med at være selvstændige, handlekraftige individer, der er i kontakt med vores inderste natur & følelser (også de mindre socialt acceptable). Dette sker for at vi kan anerkende & acceptere os selv med alle de facetter, vi nu engang har som mennesker. Egentlig er vi altid hele & uskyldige. Men pga den måde vi oplever den fysiske verden på; som lineær og begrænset af tid & rum. Så kan vi opleve os selv som separerede entiteter, der kan være alene & isolerede — & vi kan føle (eller have følt) at vi skulle undertrykke eller afvise sider af os selv for at modtage kærlighed eller få lov til at være en del af “gruppen”. Det er disse sider, vi er kommet til at afvise eller underkende i os selv, der nu kommer op, skal bevidstgøres, føles & integreres.
• Som jeg skrev i opslaget om Jupiter & Mars (forrige opslag) kan dette lede til en masse vilde & vrede drømme — eller generelt opfarende & knottent humør — men vid, at det er en slags udrenselsesproces, hvor vi ligesom hælder rent vand ned i vores underbevidstheds kop, indtil alt det grumsede vand er skyllet ud & nu erstattet med klar væske. Den emotionelle frigivelse (af alt det vi længe har båret rundt på) er nødvendig for, at vi kan møde verden med et blidere & mere forstående & omsorgsfuldt sind. Og dette har fremtiden brug for at vi kan.
• Dermed kan man sige, at denne Nymåne kan bruges til at ære alt, der har været, samt tilgive & frigive alle følelser heromkring — især vrede, frustration, aggression; generelt alle Mars/Vædderlignende følelser — men samtidig også ære os selv som handlekraftige, initiativrige pionerer, der har (leder)evnerne, mulighederne & modet til at gå ud & skabe en ny & bedre verden i vores eget, fælles kollektive billede!
• Selvom nogle måske vil mene, at verdenssituationen pt ser sort ud (Folk, der primært forbinder sig med Stenbukke-energien, fx) vil jeg mene, at fremtiden ser lys ud. Dette er just den type hændelse, der bidrager & inspirerer til at menneskeheden samlet, men også hver for sig, tager et gevaldigt skridt opad den åndelige udviklings stige. Vi forstår, at vi alle hænger sammen & er gensidigt afhængige af hinanden & vores respektive handlinger (Fisken); vi forstår at samarbejde & fremsynede løsninger & opfindelser (Vandbæreren) er en nødvendighed for, at vi som race kan overleve (Stenbukken) på denne planet & for at vi kan få det bedste ud af det & trives (Tyren) er vi nødt til at handle, målrettet, samstemmigt & uden tøven (Vædderen).
Håber I nyder Nymånens kraftfulde energi i dag!
(Jeg skriver lidt mere om hvad Nymåner i Vædderen generelt gør for os snarest).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0