} N e p t u n • R e t {

• Vi har haft rigtig mange transitter indenfor den seneste uge; markante & omvæltende energiskift: Mars gik i Skorpionen, Merkur ret, Solen i Skytten, kraftfuld konjunktion ml Jupiter●Venus, Venus skiftede tegn, Nymåne — alle influeret af hårde/bløde aspekter til Uranus! Så der har virkelig været tryk på energien & mange skift. Det er sådan Uranus kan lide det; brud, omvæltninger, forvandling; noget er på vej til det højere plans bevidsthed. Noget der har rumsteret både inde i os på det sidste, men også kollektivt — måske endda igennem generationer! Vi er snart klar til at bryde ud, transformere, forvandle!
• For at understrege denne tendens af afklaring & forandring er Neptun gået ret i dag! Den store, mystiske, blå gaskæmpe, der hersker over det grænseløse, opløsende, fantasifulde & ubevidste har afsluttet sin 5 måneder lange retrograd & er endelig færdig med at splitte vores ideer om livet, kærligheden & de højere idealer ad!
• Siden 21. juni har han, set fra vores jordiske synspunkt, bevæget sig baglæns hen over himmelen & helt præcist sit eget flydende oceaniske rige i arketypernes drømmeland; nemlig Fisken! Fra Fiskens 18° til dens 15°.
• Men da Neptun, ligesom Pluto, er en langsom planet, vil vi først for alvor mærke hans retningsskift omkring d. 4 december, da han den dag bevæger sig et enkelt bueminut fremad! Nogle vil dog kunne mærke allerede nu at han stationerede ret i dag efter sine 150 dages introspektion. Det kan føles som om noget, en tung sky eller tåge måske, letter — eller at ingenting er som man ville have eller troede det var.
• Ligesom Merkur (hvis retrograd just endte her d. 20 nov) hvis introspektion altid handler om kommunikation, information & vores intellekt eller sind, så handler Neptuns retrograd om vores drømme, fantasier, idealer & illusioner. Sammen med Merkur har han den seneste måned skruet bissen på i fht at vise os, hvor vi i fortiden var yderst modtagelige overfor illusorisk tågesnak & bedrag … alleroftest selvbedrag.
• Der er en masse temaer der har rumsteret (også kollektivt) omkring skyld, skam & ansvar de sidste 5 måneder. Samt hvem kan vi regne med & hvem kan vi ikke? Vores fantasiverdener er blevet godt & grundigt destrueret på det seneste & for nogle vil det helt klart føles som at vågne op fra en fortryllende drømmerus med meget slemme tømmermænd. Jo mere vi har underkendt eller flygtet fra realiteterne, desto hårdere kan det føles nu. & det er ikke for sjov at der også hører sindslidelser, virkelighedsflugt & rusmidler til denne planets domæne; det skyldes at han oftest anvender disse værktøjer til at vise os indsigt & klarhed. På den måde er Neptun spøjs; han afslører den klokkeklare, reneste virkelighed for os ved momentvis at lade den tykke, drømmetåge han almindeligvis lader os valse rundt i, lette.
• Der vil være følelsen af kold tyrker for nogle, mens andre vil føle at en trykkende hovedpine er lettet. Hvor end du står er det vigtigt at være god mod sig selv, de kommende uger. Ingen binder sig selv historier på ærmet for sjov; der er altid en grund til at vi beskytter os imod realiteterne eller virkeligheden. Lige gyldigt hvad, var det tid til at vågne op til dåd nu & tage ejerskab over dit liv.
• Kollektivt har Neptun vist os noget om uvidenhed & offermagt dette år & har ageret som katalysator for den offentlige anklager, inkvisitor & bøddel. Saturn har spillet på social skyld & skam, mens Pluto har vist os hvordan magtmisbrug i højere rækker ser ud. Mikro som i makro; vi er alle i en bevidsthedsproces, hvor vi frigiver smerte, skyld & offerhistorier samt tager medansvar, deler optimisme & næstekærlighed.
• Hvis det har været en svær uge & du oplever angst, bekymring, skyld, skam, ydmygelse, ængstelighed eller smerte, vid at det sandsynligvis er et dybt, gammelt sår, der er sprunget op/ blevet trigget. Egenomsorg, selvhjælpsbøger, rådgivning, terapi, healing, meditation, yoga, tarot, astrologi, svømning & en sund kost er ting, der kunne hjælpe netop nu.
• Selvom det kun er onsdag, må man godt bare tage et fodbad & gå tidligt i seng, hvis man er helt udkørt. Vi skal hvile, når vi er trætte🙏✨
.
.
.
Billedet er af Neptun & hans største satellit Triton taget af Hubbleteleskopet 🙏✨
Vores univers er vitterlig bjergtagende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0