} Merkur skifter tegn + Universel 14/5 dag {

Merkur skifter tegn 0°♑ kl. 03.49
Venus 19°♐ kvinkuns Uranus Rx 19°♉ kl. 14.02
Solen 24°♑ kvadrat Eris Rx 24°♈ kl. 21.21

• I dag, søndag 14.1 er en universel Merkur-dag, da den universelt er en 14/5 dag (1+4+1+2+0+2+4 = 14/5). Ydermere indgår den i den numerologiske opstigningsportal, da dagens essental også er dobbelt 14/5 -14/5. I Tarotten korresponderer det 14 kort i den Store Arkana med Skyttens energi, & hedder Mådehold. Kortet viser en engel med åndens trekant & jordens firkant markeret på brystet, mens den hælder livets kilde fra en bæger til et andet. Kortet står for at balancere den ydre & indre verden; As above, so below; og man må sige at vi er i gang med al rekalibrere & balancere os selv — både åndeligt & fysisk, personligt såvel som kollektivt.

• Mådehold præsenterer den flydende overgang (væsken mellem de to bægre) mellem det himmelske og det jordiske // selvet og egoet. Denne vibration er en fantastisk kommunikations vibration, der ønsker at balancere alt. Den er oftest forbundet med Merkur (5). Der er en sanselighed i tallet omkring beherskelse af de 5 sanser, samt man har højnede evner indenfor kommunikation & situationsfornemmelse. Det er en vibration, der gør det muligt at manifestere sine idéer (1) i det fysiske (4). 14.14 minder os om, at fremtiden er nær & vi gerne må invitere den ind i nuet & de tanker vi gør os om livet, netop nu! Det er også en påmindelse om, at vi ikke nødvendigvis skal lade problemer fra den ydre verden spildes over & ind i vores indre. Vi skal undgå at bekymre os over ting, der ikke eksisterer. Økonomi, mådehold, evner indenfor planlægning er favoriseret.

• Skyggesiderne kan være overforbrug, besættelse, dogmer af politisk, religiøs, sekterisk art. Man kan også være for fokuseret på at være vellidt, ofre sig/egne behov, stress, overaktivitet & at man taler som et vandfald.

• I nat skiftede Merkur også endelig tegn; efter ophøret af sin retrograd 2. januar skifter han atter fra Skyttens visionære, spontane & sandhedssøgende ildtegn til Stenbukkens kardinale, handlekraftige jordtegn, hvilket giver vores fokus, tilgange & tankegange mere substans, fokus, rettidig omhu & planlægningssans.

• Venus i Skytten danner kvinkuns til Uranus (Vandbærerens hersker) & understreger det visionære & fremsynede forvandlingspotentiale, der virkelig tager form i år med Plutos entre i Vandbæreren om en uge!

• Dertil ser vi også Solen i Stenbukkens bevidste jordtegn møde krigsgudinden & Vægtens moderne hersker, Eris, i kvadrat & udfordrer os til at stå op for os selv & vores værdier; at være tro mod os selv, stå alene & stå op for vores egen sandhed, også selvom vi er de eneste, der tror på den, eller de allerførste, der kan se meningen med galskaben & at gøre op med de bedagede & utidssvarende normer! Mådehold er dog stadig et nøgleord her; for går vi til ekstremer eller får vi ikke formidlet os selv til “alle”, isolerer vi os & kommer ikke igennem med vores budskab.

• Der sker altså mange potente ting i dag; og jeg kan jo ikke lade være med at tænke på Dronningens valg af overdragelsesdato; ikke nok med at hun vælger at abdicere på samme dato som hun trådte til for præcis 52 år siden, da hendes egen far døde, men det er også spændende med Månen i Fisken, der transitter henover Saturn på himlen; en forbindelse, der minder os om, at det er på tide, at vi tager offentligheden alvorligt; at det store, fællesmenneskelige, kollektive må træde foran vores eget indre lib & at vi med ansvarsbevidsthed, dedikation, mådehold & ambition må leder eller i hans majestæts tilfælde herske udfra idéen om, at det kollektive altid må komme over det personlige. Dertil highlighter Månen Saturn & hans direkte opposition til Kong Frederiks Vertex i 4 grader i Jomfruen.

Bemærk også det interessante i, at Ascendanten skifter ind i Krebsen præcis kl. 2 fra Tvillingens luftige habitat & at Merkur netop står eksakt på horisonten (nedstigningsbuen) kl. 2 på denne potente kommunikationsdato. Må det varsle god vind for det danske land & vores nye Tvillingekonge, der både har Solen & Månen stående i den bevingede tricksters luftige habitat. At hans Sol & Månehersker Merkur netop er gået ind i tegnet for hans ascendant (Stenbukken) & står præcis på descendanten (alle de andres forventninger) på himlen på tidspunktet for hans tiltræden på tronen, understreger hans horoskophersker Saturns møde med Månen i konjunktion eksakt denne dag.

..
..
Billedet er af Lexden Lewis Pocock (1850-1919) & hedder “New Life”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0